Επανιδρύει το ΦΥΣΙΣ;! Μετά τον Δημαρχόπουλο, ο Τσέπελης «έφαγε» και τον Μαμσάκο και θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ!!;;;

*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αν και… απόφοιτος δημοτικού, ο Τσέπελης μετά τον Δημαρχόπουλο και με την δυναμική στήριξη και του Δημάρχου Μύκης που επηρεάζεται άμεσα από τον Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ αλλά και του Δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, κατάφερε να φάει και τον Δήμαρχο Δράμας από τη θέση του Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ!
-Φυσικά σε αυτό πρώτο ρόλο έπαιξαν και οι νέοι δήμαρχοι Καβάλας, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης που «καθάρισαν» με τον τρόπο αυτό και τον… πρώην της Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη!
……
*Αναλυτικότερα. Τέλος εποχής είχαμε λοιπόν από την περασμένη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου για τον δήμαρχο της Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, σε μια πολύ σημαντική εταιρεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την ΔΙΑΑΜΑΘ ( ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ), αφού οι παρασκηνιακές κινήσεις του  Τσέπελη κυριολεκτικά τον… «καθάρισαν» την τελευταία στιγμή, ή όπως θα ‘γραφε και ο Τένης για τον Πασχάλη Λύρατζη!
-Τον… άφησαν… μπουκάλα! (σ.σ. Ο Μέτιος  φυσικά έβαλε και πάλι το χέρι του…).
…….
*Συγκεκριμένα και αν αι θεωρούνταν φαβορί για την επανεκλογή του, έχοντας την στήριξη μεταξύ άλλων των δημάρχων του Έβρου, οι οποίοι με επικεφαλής τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της παραμονής του στην συγκεκριμένη θέση, τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν για τον Δήμαρχο Δράμας κ.Μαμσάκο!
Συγκεκριμένα και μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζαμπούκης της Αλεξανδρούπολης, ο Θόδωρος Μουριάδης της Καβάλας, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο δήμαρχος της Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, κατέθεσαν 7μελή σύνθεση του νέου Προεδρείου με τους ίδιους και τους δημάρχους Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, Προσοτσάνης Θεόδωρου Αθανασιάδη και Μύκης Χουσείν Ριτβάν στη νέα διοίκηση!
-Άφησαν μάλιστα εκτός τόσο τον Γιώργο Τσιτιρίδη του Δήμου Αβδήρων όσο και τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου!! Με τον τελευταίο να μένει εκτός  του 7μελούς νέου Δ.Σ. της ΔΙΑΜΑΘ!
……
*Και επί της ουσίας. Αυτοί όλοι που σας ανέφερα παραπάνω, διαθέτουν λοιπόν το 51,5%, οπότε βάση του νόμου έχουν το δικαίωμα να καθορίσουν τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μάλιστα αποφάσισαν να δώσουν την Προεδρία της ΔΙΑΜΑΘ στον απόφοιτο Δημοτικού Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που μετά από αυτό…!
-Γιατί να μην… επανα-ιδρύσει και επανασυστήσει την περιβόητη βιομηχανία ΦΥΣΙΣ αφού ούτως ή άλλως, έχει αγοράσει και όλα τα χωράφια της περιοχής, εκεί που ονειρεύονταν και οραματίζονταν να δημιουργήσει το εργοστάσιο ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;
……
*Ζητωωωωω του Τσέπελη λοιπόν! Που και χωρίς Φανουράκη, Μάκη Καμπριολέ, Ιπποκράτη Καμαρίδη και Ζερενίδη απέδειξε ότι… Μπορεί! Καθότι ξέρει να το «παίζει» άριστα «υποτακτικός» των εκάστοτε Περιφερειαρχών… είτε πρόκειται για γαλάζιους, είτε πρόκειται για ΠΑΣΟΚους!
......

*Κι επειδή έγινε πλέον της ανατροπής…Λέτε ο Τσέπελης με τη φόρα που έχει πάρει, όχι μόνο μπορεί έστω και με καθυστέρηση 15-17 ετών να υλοποιήσει το μεγάλο του έργο για το εργοστάσιο ΦΥΣΙΣ, αλλά και να ορίσει εκεί ως πρώτο Πρόεδρο τον… Δημήτρη Μπένη με αντιπρόεδρο τον Γιάννη Ιερόπουλο; Λέτε;