*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

Ουδεις υπεράνω των Νόμων! Oύτε ο Τσέπελης με τα μαγαζιά του κ.Σταμπουλή

19 Οκτωβρίου
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ, 
ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!
Φυσικά μετά την επίσκεψη της Ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, περιμένουμε άπαντες στη Ξάνθη με αγωνία να δούμε…!
1. Τι κατάληξη είχε η γνωστή ιστορία με τον «εργολάβο» του Ζερενίδη στα έργα του Δήμου Ξάνθης για τα ελεύθερια  και ιδιοκτήτη του καλαθοφόρου που παρουσία του αντ’ αυτού αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ έκανε…μεταφορές επίπλων και κυκλοφορούσε στο δρόμο της πόλης, γεγονός που καταγγέλθηκε και στο 100 την ίδια μέρα.
2. Περιμένουμε να δούμε αν οι αρμόδιες υπηρεσίες και κυρίως η Τροχαία Ξάνθης και κυρίως η ηγεσία  της  ούλιος, Καραμανλής, τι μέτρα πήρανε μετά τα ντοκουμεντα που δημοσιεύσαμε αλλά και να μας ξεκαθαρίσουν τη θέση τους αν…όσοι αισθανόμαστε «φαγούρα» ή έχουμε ψωρίαση στον…εγκέφαλο, μπορούμε να κυκλοφορούμε ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ!
3. Και περιμένουμε φυσικά να δούμε αν τα αστυνομικά όργανα θα πηγαίνουν για ελέγχους ΚΑΙ στα μαγαζιά του Τσέπελη στην πλατεία Αντίκα, όπως στα υπόλοιπα μαγαζιά… και ειδικά όταν καταλαμβάνουν και τους… δρόμους!
Δεν θα τους περάσει.
Αυτή η πόλη δεν ανήκει κύριε αστυνομικέ διευθυντά σε κανέναν «κατακτητή» Τσέπελη όπως κατήγγειλαν και δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά μόνο στους πολίτες της.

«ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ» ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ 
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ…»ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; 
«ΑΓΡΙΕΨΑΝ» ΟΙ ...ΚΥΚΛΟΙ…
Και βέβαια κοντά σε όλα αυτά, είχαμε και τους… «κύκλους»! Τολμήσανε 11 δημοτικοί σύμβουλοι με την υπογραφή τους και μάλιστα των δυο προοδευτικών κεντροαριστερών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης να βγάλουν μια κοινή καταγγελία κατά του Δημάρχου Τσέπελη, του Προέδρου εντολοδόχου του Γιάννη Μπούτου και του… υπερΔημάρχου του Μανώλη Φανουράκη;
Τάχιστα αντέδρασαν οι «κύκλοι» Τσέπελη να ζητήσουν και τα ρέστα…! Ανωνύμως βέβαια…
-Ως… «κύκλοι»!
Πλέον  πόλη ΟΧΙ με τα χίλια όχι χρώματα… αλλά με τα χίλια πρόσωπα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »