*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης μετακόμισε ο Ιορδάνης Καγιάς!

19 Οκτωβρίου
*Με αποκλειστικό ξεκινάω και σήμερα τη στηλη!
-Ο Ιορδάνης Καγιάς, πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη, και μετέπειτα για… ένα «φεγγάρι» του De Novo και άλλων καφέ μπαρ της ευρύτερης περιοχής, αφού δοκίμασε την τύχη του και στη ζαχαροπλαστική, τελικά «έπιασε» δουλειά στο αεροδρόμιο της Καβάλας στη Χρυσούπολη (ως προσωπικό εδάφους) όπου μάλιστα -«ποιος τη χάρη του»- πήγε για… εκπαίδευση για μια εβδομάδα περίπου στη… Ζάκυνθο συνοδευόμενος μάλιστα και από τη συνάδελφό του Κατερίνα!
-Τελικά η… «γλωσσοφαγιά» και οι… «κακίες» των πρώην συναδέλφων του DJs του ΚΥΤΤΑΡΟ, όχι μόνο δεν «γκαντέμιασαν» τον Ιορδάνη, αλλά αντιθέτως, του έφεραν τέτοιά τύχη που τους έκανε να… σκάσουν από τη ζήλεια τους!
……
*Και μιας και αναφέρθηκα σε πρών DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, να σας ενημερώσω ότι ο επίσης πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Άρης Λοϊζίδης, σήμερα Σάββατο το βράδυ θα παίξει μουσική στο «Fidele club» Αλεξανδρούπολη και μάλλον θα συνεχίσει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν!
……
*Και περνάμε στον επί συνεχόμενα χρόνια βασικό DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, τον δημοφιλή και αγαπητό Κώστα Σπυριάδη, ο οποίος προχθές Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το βράδυ στη βραδιά «Girls Night» για μια ακόμη φορά δέχθηκε επίσκεψη έκπληξη από τον κολλητό του φίλο και μουσικό Ανέστη Μελισσόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει γίνει τακτικός θαμώνας του Ελληνάδικου, και πάει άλλοτε μόνος του, άλλοτε συνοδεία αιθέριας ύπαρξης και άλλοτε με φίλους του!
-Έτσι λοιπόν την Πέμπτη πήγε για ένα ποτάκι και όπως αποκάλυψε στο facebook το ένα ποτάκι έγινε… μπουκάλι!!!
-Για τέτοια «καψούρα» (;) μιλάμε!!!
……
*Θέλετε κι άλλο αποκλειστικό και μάλιστα από τον αθλητικό χώρο;;;
-Τυχαία περνούσε προχθές κάτω από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΟΞ «XanthiFans», ο προπονητής της ομάδας της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ και σταμάτησε για μια slfie την οποία «ανέβασε στο facebook γράφοντας την ίδια φράση και στα Ελληνικά αλλά και στα Ισπανικά: «πάμε Xanthi, vamos Xanthi»!...
-Λίγους μόλις μήνες βρίσκεται στην πόλη μας ο κ. Ραμίρεθ και αισθάνεται μάλιστα όχι μόνο Έλληνας αλλά και… Ξανθιώτης!
……
*Ακόμη ένα live διοργανώνει αύριο Κυριακή το γνωστό «Θέα cafe & gastro bar» στην πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη με τους Ξανθιώτες τραγουδιστές Γεωργία Ταστσόγλου και Πάνο Τσουλή μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!
……
*Η «ΕΝΤΑΤΙΚΗ» το αγαπημένο event της Θράκης και όχι μόνο, με πρωταγωνιστική παρουσία σε όλη την Ελλάδα επιστρέφει αυτή την Κυριακή στο Κυβερνείο στην Ξάνθη!
Πλήρως ανανεωμένη, έτοιμη για να γράψει την πιο ιστορική χειμερινή σεζόν... και να σας φτιάξει τις απόλυτες νύχτες καψούρας!
Δεν υπόσχεται, απλά πραγματοποιεί... τις καλύτερες ελληνικές βραδιές όλης της Ελλάδας!
Φροντίστε εγκαίρως για την κράτησή σας!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »