Επιστολή με ερωτήματα υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης προς τον Τσέπελη! Ποιοι θα… δουλεύουν όταν τους «μισούς» τους βάλατε σε θέσεις που δεν κάνουν τίποτα;

Μέσα σε φάκελο του Δήμου Ξάνθης, μας εστάλη από το ταχυδρομείο από υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης η παρακάτω επιστολή που δείχνει τα μέσα σε 1.5 ανδραγαθήματα του Δήμαρχου Τσέπελη.
Αυτούσια όλη η επιστολή:
Κύριε Παπαδόπουλε, παρακαλώ να δημοσιεύσετε το κείμενο
Οι υπάλληλοι του Δήμου δεν έχουν άλλο τρόπο να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.
Καμόρα Τσέπελη εν δράσει. Ξεπληρώνει τις υποσχέσεις του.
Μετακίνηση σε ειδική θέση γραφείου Τουρισμού-Πολιτισμού.
Μπορείτε να μου πείτε κύριε Τσέπελη, ποιο είναι το αντικείμενο αυτού του γραφείου;
Αφού όπως γνωρίζετε τα ίδια ακριβώς αντικείμενα έχει και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Ξάνθης, Κέντρου Πολιτισμού.
Θα καταργήσετε κάτι ή θέλετε να υπάρχουν πολλές για να βολεύετε εύκολα ημετέρους σας θέσεις χαλαρές, επιβραβεύοντάς τους με ταξιδάκια;
Θα μας πείτε επίσης στα γραφεία με μεγάλο φόρτο εργασιών ποιοι θα μείνουν να δουλέψουν;
Γιατί όπως ξέρετε, από το πολύ βόλεμα στις δύσκολες υπηρεσίες του Δημαρχείου, μείνανε τα μισά άτομα, τα οποία νοιώθουν υπερφορτωμένα και αδικημένα και  δεν θα συνεχίζουν να δείχνουν τον καλό εαυτός  του.
Η αλήθεια είναι ότι είχατε την φήμη του δικαίου ανθρώπου, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν το δείξατε στη μεγαλύτερη ομάδα των υπαλλήλων.
Πάντως να ξέρετε ότι κάποιοι σας επέλεξαν γιατί ήλπιζαν ότι θα σταματήσουν τα βολέματα και οι αδικίες στον χώρο και τον φόρτο της δουλειάς
Δυστυχώς όμως σε μόλις δυο μήνες θητείας σας, μπορώ να σας αναφέρω πάνω από πέντε μετακινήσεις υπαλλήλων σε θέσεις ξεκούρασης ή σε θέσεις άνευ αντικειμένου.
Και τελείως ενημερωτικά στις αποφάσεις που εκδίδετε για μετακινήσεις υπαλλήλων, καλό θα ήταν να τηρείτε την δεοντολογία και να μετακινείτε από μια διεύθυνση σε άλλη διεύθυνση (όπως σωστά κάνατε στην απόφαση 1578) αυτό ανήκει στη δικαιοδοσίας σας.
Τις τοποθετήσεις των  υπαλλήλων σε τμήματα και γραφεία αφήστε να τις κάνουν οι διευθυντές, είναι δική τους αρμοδιότητας.
Μην προσπερνάτε όλον τον κόσμο, έχει άσχημο αντίκτυπο και το πιο σημαντικό, μην αγνοείτε τις προσδοκίες αυτών που σας επέλεξαν για τη θέση του Δημάρχου.