Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ηλίας Ασκαρίδης: Εγώ ήθελα τη Φένια αντιπρόεδρο στο Κέντρο Πολιτισμού....

*Αποκάλυψη σήμερα από τη στήλη του… Ιούδα!!!
-Ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης, δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε συνεργάτη του «Μ» ότι ο ίδιος πρότεινε την Φένια  Τσαγκάλα για την Αντιπροεδρία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού και κανένας άλλος!...
-Την παραπάνω είδηση – δήλωση μου μετέφερε συνεργάτης μου, που είναι και… κολλητός του Ηλία Ασκαρίδη και δεν δέχεται αμφισβήτησης!
……
*Χαμός αναμένεται σήμερα το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την καθιερωμένη βραδιά της Παρασκευής «Σπάμε πιάτα», όπου μουσική θα παίξει ο DJ Κώστας Σπυριάδης, ενώ ο Τάκης Αλεξούδας ήδη έκανε το… «κουμάντο» του και προμηθεύτηκε ντουζίνες πιάτων για… σπάσιμο!
-Και μη ξεχνάτε την προσφορά… από τις 22:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα συγκεκριμένη Ελληνική μπίρα σερβίρεται στην τιμή των 2 ευρώ μόνο!!!
……
*Το νέο club της Ξάνθης είναι γεγονός και έρχεται να ταρακουνήσει  το night life της πόλης μας!!!
-Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το Grand Opening του Vesper Club Stage (Μ. Παναρέτου 3), στον χώρο του πρώην χειμερινού «Εδέμ» και μετέπειτα «City».
Ιδιοκτήτες του; Οι γνωστοί Ξανθιώτες επιχειρηματίες Τόλης Χατζηγεωργίου,  Γιώργος Δράκος και Λεωνίδας Ηλιάδης!
-Καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα!
……
*Πολλές εκπλήξεις και απανωτά lives έρχονται με τη νέα χειμερινή σαιζόν στο Nostos bar στην οδό Μελετσίδου 5 στην παλιά πόλη της Ξάνθης!
-Η αρχή γίνεται σήμερα στις 22:00 με το Rock Live των «Βριλ» τον Αλέξη Γραμμενίδη και τον Μιχάλη Ζούγουλο.
-Και μέσα στον Νοέμβρη (σε ημερομηνίες που δεν ανακοινώθηκαν ακόμη) ακολουθούν:
1. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ & ΠΩΛΙΝΑ
2. ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
3. CIRCLE ORCHESTRA
4. οι Ξανθιώτες CODA PROJECT
5. ΔΥΟ+1 plus
6. 3ΗΧΟ
7. COMITATO
8. JOKER 2 FACE
Και live αφιερώματα από αξιόλογες μπάντες σε: SYSTEM OF THE DOWN, THE DOORS, MOTORHEAD και ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ!
……
*Νέο «μπαράζ» live εμφανίσεων ανακοίνωσε και ο Ξανθιώτης showman, τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικοσυνθέτης, Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος μετά την προγραμματισμένη του εμφάνιση σε ταβέρνα της Μέλισσας Ξάνθης την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το επόμενο βράδυ, Σάββατο 26 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, θα τραγουδήσει στο cafe-bar Castle στη Σταυρούπολη Ξάνθης!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το υπέροχο καφέ – μπάρ Baiser στην οδό Β. Σοφίας στην Ξάνθη, το οποίο αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 20:00 φέρνει για άλλη μια φορά τον καλύτερο mixer της ελληνικής δισκογραφίας, τον δημοφιλή DJ Άκη Σιμιντιρίδη!

Ο Ιούδας!