*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Η ανακοίνωση του γιατρού ως Προέδρου της ΔΕΥΑΞ, η 3η …ορθή επανάληψη του γραφείου τύπου του Δήμου Τσέπελη και το κουίζ για τον Πάνο Σταυρακάρα!

11 Οκτωβρίου
*Μόνο «τυχαία» δεν επέλεξε βέβαια ο γιατρός Ι. Καμαρίδης να κάνει την… «εμφάνισή»  του ως νέος… Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ επιλέγοντας να δώσει στη δημοσιότητα το δελτίο τύπου της εταιρείας με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου!
(σ.σ. Προηγουμένως έβαλε  την υπογραφή του και σε άλλα έγγραφα της ΔΕΥΑΞ με διαβεβαιώνουν οι πηγές μου…).
……
*Στην ουσία βέβαια ο «γιατρός» ήθελε να κάνει μια επίδειξη δύναμης, που απευθύνονταν όχι μόνο στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως  και στον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο…
Τον οποίο δεν ξεχνάει τι θέση πήρε για τον γνωστό παιδότοπο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής…
Με ένα σμπάρο όμως, δυο τρυγόνια!
……
*Αφελές ερώτημα. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ είναι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, αλλά τίνος… διοικητικού συμβουλίου;
Του πρώην με Σδρέβανο, Πολυμένη, Θωμά Ηλιάδη στον οποίο έπαιρνε και τηλέφωνο να δει τι απόφαση πήρανε μετά την τελευταία… αποχώρησή του;
-Του Δ.Σ. δηλαδή που δεν…υπάρχει;
-Η του νέου Δ.Σ. που εκλεγεί σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης;
(σ.σ. Την απάντηση φαντάζομαι ότι θα μας την δώσει η Αποκεντρωμένη… Αν λάβω σοβαρά υπόψη τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης…).
……
*Πάντως μη τα βλέπετε όλα «ρόδινα» για την παράταξη Τσέπελη και ειδικά μετά το «φιάσκο» των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης της πόλης και του περίφημου… «γεύματος» που όπως μου λένε, ήταν υπερβολικά ΦΤΩΧΟ για την «τιμή» που το πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης! (σ.σ. 50-60 ευρώ το άτομο για ένα κομματάκι συναγρίδας και που…στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης!)
-Από τη Δευτέρα αρχίζουν και τα πιο δύσκολα… τώρα που καταλάγιασαν οι χοροί, τα πανηγύρια, οι παρελάσεις, τα γεύματα και οι… ομιλίες του Τσέπελη που καλωσόρισε τον Ιερώνυμο στον Ιερό Ναό και στο κείμενο που διάβασε, έλεγε… «καλωσορίζω τον Αρχιεπίσκοπο στην… Κεντρική πλατεία της Ξάνθης»!
……
*ΚΟΥΙΖ. Θα είναι παρών στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξανθής ο Πάνος Σταυρακάρας; Ή θα συνεχίσει να… απουσιάζει, οπότε δεν αποκλείεται ακόμη και να παραιτηθεί μέχρι τέλη του χρόνου; Φήμη που διαδίδουν μάλιστα εντέχνως οι πρώην… κολλητοί του;
-Προτείνω Εμμανουήλ να το παίξουμε στο… ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!
……
*Τίτλος του… 100 δελτίου τύπου που έγραψε κάποιο από τα «παπαγαλάκια» του Δήμου Τσέπελη και έστειλε στα ΜΜΕ, έκανε στο αρχικό κείμενο, τρεις…ορθές επαναλήψεις!!!
Και γιατί λέτε;
Μα γιατί ξέχασε το όνομα του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη!
-Μα είναι δυνατόν βρε; Έφυγε από το Δήμο η Σούλα και σπεύσατε αμέσως να κάνετε σαμποτάζ στον… βουλευτή της; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!
……
*Δείτε τι έγραφε λοιπόν η… 3η κατά σειρά επανάληψη στα ΜΜΕ:
«Στην ορθή επανάληψη, η διαφορά είναι στην 5η παράγραφο όπου εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν οι συμμετέχοντες βουλευτές Ξάνθης, έτσι προστίθεται η φράση, "οι Βουλευτές της Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κ. Μπαράν Μπουρχάν».
-Ευτυχώς Αριστέα μου που το προσέξατε και το διορθώσατε, γιατί ποιος ξέρει σε τι «διαμαρτυρία» θα μπορούσε να προβεί ο γιατρός επενδυτής καφενείων και μπαρ...!

Ευτυχώς... Και κοιμηθήκαμε καλά όλοι μας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »