*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

Μη μου τους κύκλους τάραττε! Εμείς είμαστε 11 δημοτικοί σύμβουλοι. Οι… «κύκλοι» του Τσέπελη ποιοι είναι;

17 Οκτωβρίου
*Σκληρή απάντηση δημοτικού συμβούλου που υπέγραψε την κοινή ανακοίνωση-καταγγελία των παρατάξεων ΞΑΝΘΗ για όλους-ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη

*Εμείς οι «8» δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους, θα δικαιώσουμε τους πολίτες που στήριξαν το όραμά μας.

*Οι… ανώνυμοι "κύκλοι» του κυρίου Τσέπελη είναι καιρός να «ρίξουν» τις… μάσκες, όσο κι αν έχουν τρομοκρατηθεί από την συνεργασία των δυο προοδευτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης. Δεν εξαγοράζονται όλα…

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μέσα σε ενάμιση μήνα ο Δήμαρχος Τσέπελης έμαθε και τι σημαίνει η…λέξη «βερμπαλισμός» με την οποία…»κύκλοι» του απάντησαν στην κοινή ανακοίνωση των 11 δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «Ξάνθη για όλους» και  «Πολίτες για την Ξάνθη».
-Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται αρκετά «διασκεδαστικό», είναι εμφανές ότι η σύγκλιση των δυο δημοτικών παρατάξεων του Σάββα Μελισσόπουλου και του Γιώργου Χατζηθεοδώρου «ταρακούνησαν» έντονα το «σύστημα» που επέβαλε τον Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης συνεργαζόμενο ακόμη και με το Τουρκικό Προξενείο αλλά και το DEB. Κι αυτό γιατί υπολόγιζε να «διασπάσει» την παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους» πριονίζοντας τον Σάββα Μελισσόπουλο, που αποτελεί το αντίπαλο δέος για τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη, τον οποίο στο παρελθόν (επί θητείας Πούλιου-Ξυνίδη) είχε στείλει για…κακούργημα στη Δικαιοσύνη και επιθυμει διακαώς να ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ την παράταξή του.
Ήρθαν όμως οι «8» υπογραφές όλων των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για όλους» κάτι που τους... «χάλασε» τα σχέδια!
Αποτέλεσμα; Να «δράσουν» χθες με ανακοίνωση την οποία «χρέωσαν» όχι στο γραφείο τύπου αλλά σε… ΚΥΚΛΟΥΣ του Τσέπελη!
Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους ωστόσο χθες με λιτή δήλωσή του στο «Μαχητή» απάντησε στους… «κύκλους» που επεχείρησαν να ρίξουν ΛΑΣΠΗ στους «11» δημοτικούς συμβούλους των δυο παρατάξεων με  ως εξής:
«Κύκλοι… Μη μου τους κύκλους τάραττε!  Εμείς είμαστε 11 δημοτικοί σύμβουλοι που υπογράψαμε μια κοινή ανακοίνωση με τις υπογραφές μας. Οι… κύκλοι» του κυρίου Τσέπελη είναι καιρός να «ρίξουν» τις… ΜΑΣΚΕΣ, όσο κι αν έχουν τρομοκρατηθεί από την συνεργασία των δυο προοδευτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης. Δεν εξαγοράζονται όλα… Ας ΡΙΞΟΥΝ επιτέλους τις «μάσκες» και να είναι σίγουροι οτι θα πάρουν την απάντησή τους!»

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...! Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΛΕΞΗ… ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ!
Απίστευτο! Σε μόλις 1.5 μήνα ο Δήμαρχος Τσέπελης έκανε απίστευτες προόδους! Μέχρι που έμαθε την λέξη…. βερμπαλισμός! Αλλά μόνο στα…γραπτά κείμενα, είτε συλλαβίζοντάς τα στις ομιλίες του, είτε χρεώνοντάς τα σε…κύκλους του!
Τελευταίο του επίτευγμα;
Αντί μιας απάντησης απο το γραφείο τύπου του Δημάρχου, στην κοινη ανακοίνωση καταγγελία των 11 δημοτικών  συμβούλων των παραταξεων Μελισσόπουλου-Γ. Χατζηθεοδώρου, απάντησαν αυτή την φορα....."κύκλοι" του Τσέπελη!
Και με πιό απλά λόγια....«Κύκλοι» του Τσέπελη -που κακώς κάποιοι αποδίδουν στον …Θανάση Ξυνίδη....- απάντησαν στην κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων Μελισσόπουλου και Χατζηθεοδώρου εναντίον του τρόπου κατανομής των προσώπων στα Δ.Σ. των νομικών προσώπων των Δήμων.
Και επι της ουσίας.  «Κύκλοι» λοιπόν του κυρίου Τσέπελη –νέο «φρούτο» αυτό, απαντώντας στην ανακοίνωση των δυο δημοτικών παρατάξεων ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  και ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ (σ.σ. Την δημοσιεύουμε ήφη αυτούσια στο maxitisthrakisblog.spot) μεταξύ άλλων αναφέρουν και τα παρακάτω:
«Απ’ όλα είχε το μελοδραματικού ύφους κοινό δελτίο τύπου των Δημοτικών παρατάξεων «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» και «ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη» με αφορμή τη στελέχωση των Νομικών προσώπων του Δήμου. Συνειρμικά μας παράπεμψε στη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, σε αυταρχικά καθεστώτα, ακόμη και σε βιολογικά προσδιορισμένες πολιτικές συμπεριφορές (sic).
Να υποθέσουμε πως ο βερμπαλισμός του κειμένου αντλεί έμπνευση από την «τεράστια τραυματική εμπειρία» που έχουν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους με πρακτικές και μεθόδους γνώριμες στους πολίτες; Με πληθώρα απαξιωτικών χαρακτηρισμών και σκόπιμη παραπληροφόρηση κήρυξαν τον «ανένδοτο» αγώνα κατά της νέας δημοτικής αρχής» καταλήγοντας ως εξής:..
....
«Ας έχουν κατά νου, όσοι άκαιρα ερωτολογούν μ’αυτό που αποτελεί παρελθόν στο Δήμο μας, τη σύσταση της λιτής αλλά περιεκτικής μαντινάδας:
“Παιχνίδι είναι ο έρωτας μα σαν θα σοβαρέψει, καλλιά σου είναι να κρυφτείς πριν το μυαλό σαλέψει!!!”
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΣΕΠΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΕΠΩΝΥΜΟΙ;
Και η θέση του "Μαχητη":
Αν το μυαλό των 11 δημοτικών συμβούλων που έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ την κοινή ανακοίνωση έχει ....«σαλέψει»…μπορούν οι ΚΥΚΛΟΙ του Τσέπελη που δεν έχουν..."σαλέψει", να γίνουν… ΕΠΩΝΥΜΟΙ; Το ερώτημα όχι μόνο των δυο παρατάξεων αλλά και της Τοπικής κοινωνίας! Δηλαδή του 75% των δημοτών! Για να είμαστε πιο σαφείς!!!
"Μ"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »