Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Μετά τις 10 Δεκεμβρίου θ' ανοίξει η νέα ΞΑΝΘΙΠΠΗ

*Κλειστό λόγω ανακαίνισης είναι από την περασμένη Τρίτη 29 Οκτωβρίου το cafeRestaurant Ξανθίππη και η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου έσπευσε μέσω Facebook και έχοντας στο πλευρό της και τον επιχειρηματία της Ξανθίππης Μάκη Τοπαλίδη, να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι μέχρι 29 Νοεμβρίου, που θα ξανανοίξει, θα συνεχίσει τις live εμφανίσεις της σε άλλους χώρους!
-Ιδού τι αναφέρει:
-«Το μαγαζί μας 29 του μήνα θα κλείσει λόγω ανακαίνισης !!
Δεν σας χωράει .. θα το επεκτείνουμε... θα τα ξαναπούμε στην Ξανθίππη Εστιατόριο Καφε 29 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα κάνουμε εμφανίσεις σε διάφορους χώρους !!!!!».
-Ραντεβού λοιπόν με την Μάνια στην ανακαινισμένη Ξανθίππη την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου!
-Αν και κατά την άποψή μου η ανακαίνιση της  ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ είναι τοσο ριζικη που προβλέπω να κάνει πρεμιέρα μετά τις 10 Δεκεμβρίου!
……
*Για άλλη μια φορά, ο Ξανθιώτης μουσικός και τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, συμμετείχε με την Δημοτική φιλαρμονική Λαυρίου στην παρέλαση της 28ης  Οκτωβρίου στο Λαύριο!
-Και μάλιστα όπως πάντα ήταν αρχιμαέστρος ανάμεσα στις δυο πανέμορφες σημαιοφόρους!
-Ολόιδιος στρατηγός μ’ αυτή τη στολή!!!
……
*Αύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 22:00 στο BAISER cafe - bar καλεσμένος ο Μάριος Τουλουμτζής, ο διάσημος resident Dj του «Lefki Ammos» στη Χαλκιδική και του «Blanc GastroBar...» για μια συναρπαστική βραδιά διασκέδασης που δεν πρέπει να χάσετε!
……
*Αυτή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ υποδέχεται μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στον χώρο της παγκόσμιας αφρό house σκηνής τον Pablo fierro!
-Ο Pablo fierro συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παραγωγούς Afro-House του κόσμου έχοντας ψηφιστεί No.1 (2015) και no.3 (2017) με παραγωγές γνωστές ανά τον κόσμο και εμφανίσεις στα πιο γνωστά κλαμπ της υφηλίου.
Ο γεννημένος στις Κανάριες νήσους Ισπανός θρύλος Pablo fierro έρχεται για πρώτη φορά στην Ξάνθη για να μοιραστεί το dance floor μαζί σας.
Along with John Raise
We press play 21:00.
Πληροφορίες – reservations: 6989397473
Media sponsor: https://www.facebook.com/clubber.gr
See you on the dancefloor
……
*Και τέλος, αύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στο νέο club της πόλης μας, το εκπληκτικό «Vesper Club Stage», έρχονται οι… “DROULIAS BROTHERS” για ένα φαντασμαγορικό live
Kρατήσεις: 6937180069, 6972688583
Είσοδος: 5€
Doors open at: 23:00
Vesper Club Stage, Μ.Παναρέτου 3 στην Ξάνθη!

Ο Ιούδας!