*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

See Through Οι παρεμβάσεις του Φανουράκη στο Κέντρο Πολιτισμού και οι ειδήσεις χωρίς μεικάπ

21 Σεπτεμβρίου
Το ψηλό μας το ρολόι…Θέλει βάψιμο ξανά!
(σ.σ. Ευτυχώς που ο Τσαμούρ παραμονεύει…)
………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Φανταστείτε τι έχει να πάθει ο Ηλίας Ασκαρίδης όταν αναλάβει Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
Εδώ με Πρόεδρο τον Πασχάλη Λύρατζη και χθες παρενέβη ο Φανουράκης, απαιτώντας (παρανόμως φυσικά…) από τους υπαλλήλους να «δανείσουν» 50 καρέκλες στον πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Φερτούν –πήγε εκεί ιδιωτικό φορτηγό για να  τις παραλάβει- για να τις χρησιμοποιήσει για… ΙΔΙΩΤΙΚΗ εκδήλωσή του!
……
*Κουιζ. Για να δούμε πότε επιτέλους θα αναλάβει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ο Ιπποκράτης Καμαρίδης. Πως και πως περιμένουνε όλοι τον γιατρό και ιδίως κάποια…Μέσα που «οραματίζονται» να επιστρέψουν οι καλές… μέρες Τσέπελη στην εταιρεία! Κάτι που προσωπικά ωστόσο δεν βλέπω…! Κομμάτι δηλαδή δύσκολο ο γιατρός να… «εγκρίνει» φακέλους και να «παίξει» με τα Μέσα όπως ο Τσέπελης! Αλλά ξέχασα.
Εγώ αναφέρομαι στον γιατρό που ήξερα και ζει πλέον στα νησιά… Bora Bora! Όχι στον σημερινό....
……
*To θέμα πάντως του νέου Προεδρείου της ΔΕΥΑΞ θα συζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, μολονότι κατά τις νέες τροπολογίες του υπουργείου  Εσωτερικών, οι εκπρόσωποι του Σωματείου θα πρέπει να επιλέγονται από τις γενικές συνελεύσεις τους!
Ίδωμεν λοιπόν…
……
Μου λένε υπάλληλοι του Δήμου ότι κάποιοι εκδότες… έχουν σχεδόν… στεγαστεί στο γραφείο του Φανουράκη… Και δεν είναι μόνο ότι χάνουν εκεί τη μισή μέρα τους, αλλά κάνουν και βόλτες μέσα στο δημαρχείο επιβλέποντας τα πάντα…
……
*Φυσικά αν αυτά συνέβαιναν επί Δημαρχόπουλου, θα είχαν ξεσηκωθεί και οι «πέτρες» χώρια το τι θα έγραφαν ορισμένοι για τους φίλους που βρήκαν και… ιδιωτικό πάρκινγκ.

Σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού στους Κήπους, 
καταζητούμενου από την Interpol
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της Πέμπτης 19/20-9-2019, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Ρωσίας, για εμπορία ναρκωτικών από οργανωμένη ομάδα. 
Συγκεκριμένα, ο 47χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί η παραπάνω Αγγελία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Ασφαλτοστρώσεις από 23 έως 27/9/2019 από την οδό Ανατολικής Θράκης μέχρι την Κεντρική Πλατεία
Από τον Δήμο Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα  23  Σεπτεμβρίου μέχρι και την
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα  της οδού 28ης Οκτωβρίου (από την οδό Ανατολικής Θράκης μέχρι την Κεντρική Πλατεία).
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
 Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας».
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

25χρονος Έλληνας εξαπατούσε πολίτες στην Αλεξανδρούπολη
Συνελήφθη την 18-9-2019 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, 25χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, την 10 και 12-9-2019, προσποιούμενος τον εκπρόσωπο συλλόγου, εξαπάτησε δύο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αποσπώντας από αυτούς χρήματα, ως χορηγία για το σύλλογο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, 1 μπλοκ αποδείξεων, 1 φορητός πομποδέκτης, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κάρτες τραπέζης και 1 κινητό τηλέφωνο.

Συνάντηση Μέτιου - Ευφραιμίδη με τον Νομάρχη 
του Σμόλιαν Βουλγαρίας για τον κάθετο άξονα.
Συνάντηση με τον Νομάρχη του Σμόλιαν κ. Nedyalko Slavov είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.
Βασικό θέμα ήταν η κατασκευή του κάθετου άξονα 70 Εγνατίας Οδού (Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα) που θα συνδέει οδικά τις δύο γειτονικές περιοχές και θα συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.
Συζητήθηκε ιδιαίτερα η πορεία κατασκευής του τμήματος Δημάριο-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα ενώ ο κ. Μέτιος εξέφρασε την πρόθεση η Περιφέρεια ΑΜΘ να χρηματοδοτήσει την κατασκευή τμημάτων του συγκεκριμένου άξονα.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 13,5% η διαφορά ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ -«Στοχοποιήθηκαν πολιτικοί» με Novartis
Δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ δίνει προβάδισμα 13,5% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εμφανίσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Οι πολίτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, ενώ ενδιαφέρον έχει η άποψη των πολιτών για την υπόθεση Novartis, καθώς σχεδόν ένας στους δύο (ποσοστό 48%) εκτιμά ότι υπήρξε προσπάθεια στοχοποίησης πολιτικών αντιπάλων.
Στον δείκτη κατεύθυνσης των πραγμάτων, το 64% των ερωτηθέντων απαντά «σε καλή» και «μάλλον σε καλή» έναντι 29% που απαντούν σε κακή και μάλλον κακή. Αντίστοιχα, οι πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αξιολογούν θετικά τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ποσοστό 58%. Αντίστοιχα, η θετικές γνώμες για την αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκονται χαμηλά στο 27%.
Την ίδια ώρα, οι πολίτες αναφέρουν πως αξιολογούν θετικά σε ποσοστό 54% τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, έναντι 24% που κρίνουν πως αυτά είναι σε αρνητική κατεύθυνση. Τέλος, οι πολίτες εκτιμούν πως σίγουρα η υπόθεση Novartis είχε στοιχεία πολιτικής στοχοποίησης σε ποσοστό 28%. Ένα 20% αναφέρει πως μάλλον είχαν τέτοια χαρακτηριστικά.
Η πρόθεση ψήφου στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ εμφανίζεται μπροστά με ποσοστό 39,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 26%. Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ με 6% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,5% και το ΜέΡΑ25 με 4%. Τέλος, η «Ελληνική Λύση» συγκεντρώνει ποσοστό 3%, ενώ ένα 5,5% δηλώνει άλλο κόμμα.

Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός διακινητής στο Κοπτερό Ροδόπης ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη την Πέμπτη (19-9-2019) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Κοπτερού Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 54χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »