*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Τα τραπεζοκαθίσματα του Φερτούν, η μήνυση του Ι. Καμαρίδη το 2014, ο Φανουράκης και το..."αλισβερίσι"!

21 Σεπτεμβρίου
*Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης που το 2014 «ωρύονταν» -και δεν ήταν ο μόνος- γιατί ο Δημαρχόπουλος  έκανε αντιδήμαρχο από το Δροσερό και συγκεκριμένα το Φερτούν, ενώ με κοινή παρέμβασή του  στην Αποκεντρωμένη, «ακύρωσαν» με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη και τον Ανταμπούφη την εκλογή του Χασάν Ογλού Ορχάν στη ΔΕΥΑΞ!
-Παρενέβη χθες ΠΑΡΑΝΟΜΑ στους εργαζόμενους του Κέντρου Πολιτισμού, για ποιο λόγο;
Για να «φορτώσουν» στο φορτηγό του Φερτούν… καρέκλες και τραπεζοκαθίσματα για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο Δροσερό!!!
(σ.σ. Εν γνώσει του Τσέπελη, του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη του Μάκη του  Καμπριολέ όλα αυτά; Θα μάθομε…).
……
*Και με ποιο απλά λόγια… Ο Φανουράκης λοιπόν με ένα απλό τηλέφωνο, παρεβένη χθες στο Κέντρο Πολιτισμού απαιτώντας από τους εργαζόμενους να δώσουν… 50-70 τραπεζοκαθίσματα στον πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας και δημοτικό σύμβουλο κ.Φερτούν για προσωπική… ιδιωτική του εκδήλωση στο Δροσερό, ως… «αλισβερίσι», επειδή στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης  για τον ορισμό – το τακτικό μέλος στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ξάνθης παρά τη γραμμή της παράταξής του, ψήφισε τον… γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη!
Ο οποίος Ιπποκράτης Καμαρίδης τον είχε… μηνύσει για εξαγορά ψήφων στις εκλογές του 2014!
…….
*Φυσικά όταν το πληροφορήθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στον Φερτούν, στέλνοντας μάλιστα αυστηρό μήνυμα στον αντ’ αυτού Αντιδήμαρχο του Τσέπελη!
-Ας πάρει εμένα ο Φανουράκης, να πάρει και την ανάλογη απάντηση! Όσο είμαι εγώ Πρόεδρος, απλά λέω ΟΧΙ! Και στον Φερτούν και στον Φανουράκη..
(σ.σ. Φυσικά ο Φανουράκης μετά από αυτό, δεν τόλμησε να τον ξαναπάρει… Τον είχε πάρει νωρίτερα βέβαια αλλά για άλλη αιτία…).
……
*Και με πιο απλά λόγια. Από τη μια δηλαδή ο Φανουράκης με τα φιλικά του έντυπα συνεχώς διασύρουν τον Λύρατζη, με αισχρά υπονοούμενα κι από την άλλη του… ζητάει ρουσφέτια αλλά και να συναινέσει και να δώσει τραπεζοκαθίσματα στον Φερτούν εν γνώσει ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Άλλα δηλαδή από μπροστά κι άλλα από πίσω!
……
*Υπενθυμίζω ότι αυτή η εφημερίδα την οποία όλοι έχουν στη «μπούκα», ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ούτε στον Φερτούν, ούτε όμως και στον Δημαρχόπουλο όταν τον Νοέμβριο του 2014 και πάλι ο πρώην αντιδήμαρχος «φόρτωσε» ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ του Δήμου Ξάνθης για ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ζητώντας την παρέμβαση τότε και Εισαγγελέα!
Αλλά φυσικά δεν έγινε τίποτα!
....
*Και ερωτώ. Εν γνώσει του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη αλλά και του Ιπποκράτη Καμαρίδη έγινε η χθεσινή ΠΑΡΑΝΟΜΗ παρέμβαση του Φανουράκη στο Κέντρο Πολιτισμού;
Ο Μάκης ο Καμπριολέ που «ισχυρίζεται» ότι ο Τσέπελης θα τον… διορίσει ειδικό συνεργάτη στο Δροσερό, ήταν ενήμερος για τα τραπεζοκαθίσματα που ζήτησε να πάρει ο Φερτούν από το Δήμο Ξάνθης;
Και περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση.
……

*Κι ένα τελευταίο. Ο Θανάσης Ξυνίδης με τον οποίο έχουμε μια... «ιδιάζουσα» σχέση, σε μια ακόμη εξαιρετική ανάρτησή του, σχολίασε χθες για τα τεκταινόμενα προφανώς στο Δήμο Τσέπελη. Sorry...Δήμος Iskece...
«Παρακολουθώ την μανία κάποιων εντύπωση στη Ξάνθη με συμπόνοια πια. Τελικά η ΑΛΗΘΕΙΑ από την ΑΛΗΤΕΙΑ διαθέτουν μόνο ένα γράμμα».
-Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί να μου πει ποια είναι η (δική του) αλήθεια…!
-Γιατί ακόμη κι όταν πάλευα τους Εφραίμ - Αρσένιο με πρωτοσέλιδα τύπου… «μαφιόζων» ή αγωνιζόμουν με ψυχή το 2009 να… «γκρεμίσω» τον Σγουριδισμό… «τρελός» μπορεί τελικά να υπήρξα, ούτε κάγκελα όμως έριχνα στο γήπεδο, ούτε εκμεταλλευόμουν «γριούλες» και «καταστάσεις»... και το βασικότερο!
-Δεν «έπαιξα» ποτέ σε… «ζαριές» τα όνειρά μου… Κι αυτός που ήμουν, ΕΙΜΑΙ!
.....
*Και μια υπενθύμιση! Όταν ο τότε Αντιδήμαρχος Απόστολος Αγκόρτσας έκανε κατάσχεση στα τραπεζοκαθισματα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ, με δημοσιεύματα του "ΜΑΧΗΤΗ" έστειλε ο Θ. Ξυνίδης κατόπιν εντολής των πελατών του Φανουράκη-Π. Σταυρακάρα την υπόθεση στον Εισαγγελέα και αποκαλύφθηκε τελικά η υπόθεση της Αγριανής και οτι ο τότε συγκεκριμένος "ισχυρός" αντιδήμαρχος, δεν πλήρωνε δημοτικά τέλη κι έκανε ένα σωρό παρανομίες στην Αγριανή και γι' αυτό καταδικάστηκε τελικά για απάτη! Απλά για την ιστορία....
-Οι δημοσιογράφοι είναι καλοί, αρκεί να γράφουν για μας...μόνο καλά! Και να "χρησιμοποιούνται" (τα δημοσιεύματά τους...) κατά...περίσταση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »