*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Η καθαρη θέση μας για τον Φανουράκη! Θα τον εμπιστεύονταν ο Τσέπελης τα οικονομικά των μαγαζιών του;

20 Σεπτεμβρίου
*Προς Μανώλη Φανουράκη αντ’ αυτού Δήμαρχο Ξάνθης. Κατανοώ ότι θέλεις «αναγνώριση» και «νομιμοποίηση» και γι’ αυτό θέλεις να μιλάς εσύ συνέχεια στις συνεδριάσεις (σ.σ. Άσχετα αν τις περισσότερες φορές σου τα γράφουν όλα…), αλλά υποτίθεται ότι στο Δήμο Ξάνθης υπάρχει και Δήμαρχος Τσέπελης!
……
*Από την άλλη βέβαια δεν φταις μόνο εσύ που τους προκαλείς (Λύρατζη, Δημαρχόπουλο, Σάββα Μελισσόπουλο κλπ), αλλά και αυτοί που σε ανέχονται και δεν σου λένε ευθέως…
-Πρώτον πες μας κύριε Φανουράκη αν εξέλιπαν οι λόγοι για τους οποίους σε απέπεμψαν από την παράταξή τους οι Σάββας Μελισσόπουλος, Σταυρακάρας και Σταύρος Αμοιράς…
-Δεύτερον πές μας ευθέως.  «Λύθηκε» το θέμα της …«γριούλας» για το οποίο σε χαρακτήρισαν «απατεώνα» τον Δεκέμβριο του  2018 οι Καμαριδαίοι, αποκαλύπτοντας ότι το «θύμα» κατέφυγε» και στη δικαιοσύμ…
-Τρίτον. Κι αν τελικώς …«αποκατέστησες» την υποχρέωσή σου τόσο στο τζοκεδάρικο όσο και απέναντι στη «γριούλα», δεν πρέπει να μας πεις και τι αφορούσαν οι συγκεκριμένες (επαγγελματικές;) συναλλαγές, από την ώρα που τόσα και τόσα ακούγονται στη «πιάτσα»;
……
*Και για να είμαι πιο ακριβής. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα στα ρωτούσα Εμμανουήλ Φανουράκη αν ο Δήμαρχός σου κύριος Τσέπελης σε είχε ορίσει… αντιδήμαρχο καθαριότητας!
-Σε όρισε όμως αντ΄ αυτού Δήμαρχο Ξάνθης και Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης. Θέση που απαιτεί εκτός των άλλων να τη διαχειρίζεται ένα πρόσωπο που πάνω από όλα, θα το εμπιστεύεται η ίδια η κοινωνία και θα διακρίνεται για την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! !
Άλλως κινδυνεύει κύριε Τσέπελη να κατηγορηθείς ότι έβαλες τον…»λύκο» να φυλάει τα «πρόβατα»!
……
*Για παράδειγμα εσύ κύριε Τσέπελη. Θα εμπιστευόσουν τον κύριο Φανουράκη ως υπεύθυνο οικονομικών στις προσωπικές σου επιχειρήσεις;
-Εσύ κύριε Μελισσόπουλε… Αν εκλεγόσουν Δήμαρχος, θα ανέθετες τα οικονομικά του Ξάνθης στον Φανουράκη; Και το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Μπένη και φυσικά και για τον Ιπποκράτη Καμαρίδη!
-Αν μου πείτε ΝΑΙ! Τότε να του ζητήσω κι εγώ δημόσια συγνώμη!!!
(σ.σ. Κατανοώ βέβαια την «δυσκολία» σας να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, με τον Δήμο Ξάνθης και τα συμφέροντα της πόλης κανείς δεν μπορεί να παίζει! Τελεία και παύλα…)
*Επομένως η αντιπολίτευση και φυσικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις, όφειλαν και οφείλουν να ρωτήσουν τον κύριο Φανουράκη, αν για όλα αυτά που τον κατηγορούν, πριν αναλάβει αντ’ αυτού Δήμαρχος Ξάνθης και επί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ μάλιστα, να απευθυνθεί στους δημότες, να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να τους πει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ!
-Κι τελικώς εξέλιπαν ή όχι, αυτά για τα οποία τον κατηγορούσαν τόσοι και τόσοι, από τον Δεκέμβριο του 2018 μέχρι και σήμερα που τυγχάνει μάλιστα το Νο 2 του Δήμου Ξάνθης.
Με πολλούς μάλιστα να τον χαρακτηρίζουν και Νο 1! Ισχυριζόμενοι ότι ένας Φανουράκης είναι ένας…ολόκληρος Δήμος!

-Όπως έλεγε και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης για τον δικό του… «Φανουράκη» επί θητείας του! Δηλαδή τον Τσέπελη! Και κουβέντα δεν σηκώνω δεύτερη…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »