*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Φερτούν, ο Μακης ο Καμπριολέ και η ανάρτηση του Λύρατζη που "έστειλε" τον Λάκη...

20 Σεπτεμβρίου
Ούτε… 20.000 ευρώ για μια ολοήμερη μετακίνηση στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης Γιάννη μου. 
Με 20 ευρώ… ούτε τη φόδρα των κουστουμιών μου δεν αγοράζω!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο κ. Μητσοτάκης για τα προβλήματα των ρομά του Δήμου Ξάνθης, όπως αυτά μεταφέρθηκαν από τον υποψ. δημοτικό σύμβουλο κ. Οζάν Χουσεϊνογλου, με τον οποίον επίσης ο πρόεδρος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση.
(Ο Τένης Καμαρίδης για τον Μάκη τον Καμπριολέ στη Θράκη όταν αρχές Μαΐου έκανε χειραψία με τον Κυριάκο στη Καβάλα)
-Εσύ Χασάν Ογλού Φερτούν, χειραψία με τον Κυριάκο έκανες ποτέ στη ζωή σου; Που τολμάς και απαξιώνεις τον Μάκη τον Καμπριολέ έτσι;
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
-Λευκή νύχτα στην Καβάλα
-Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή με κλήρωση δώρο ΙΧ
-Λευκή νύχτα στην Ξάνθη μόνο αν ρίξει κανένα χιόνι
(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο Facebook)
-Ή το αποφασίσει κάποιος… λευκός… δήμαρχος ή αντιδήμαρχος! Με όλη τη σημασία της λέξεως… λευκός, δηλαδή καθαρός!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κατά τον Δήμαρχο Τσέπελη, πήγαν λέει με έξοδα και αυτοκίνητα του δήμου Ξάνθης 8 άτομα από τον Δήμο Ξάνθης, δηλαδή τρεις αντιδήμαρχοι, τρεις υπηρεσιακοί παράγοντες και δυο οδηγού να κάνουν… έρευνα αγοράς και προϊόντων στη ΔΕΘ και να ζητήσουν μάλιστα και… εκτός έδρας ως χρηματική αποζημίωση!
Όταν όλες οι προμήθειες στο Δήμο Ξάνθης, γίνονται με… δημοπρασίες και κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης!
-Εισαγγελέας; Ένας Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης;
……
*Απών πάντως ο Πάνος Σταυρακάρας από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης. Να συμπεράνω ότι είχε σοβαρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, ή μήπως άρχισε να… βαριέται από τώρα;
(σ.σ. Κρίμα πάντως να ξεκινάει έτσι, διότι οι ψηφοφόροι της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους για να τον βγάλουν πρώτο σε σταυρούς και με  τέτοια διαφορά, σημαίνει ότι τον εμπιστεύονται… Αξίζουν να τους συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό;).
…….
*Απόλαυση χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν. Με όλους και με όλα… αλλά πάνω από όλα με τα συμφέροντά του!
Και τι δεν είπε ο άνθρωπος, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Μάκη τον Καμπριολέ, με τη… φράση… αστεία πράγματα!
……
*Ποιόν τον… Μάκη τον Καμπριολέ βρε Φερτούν… αστείο πράγμα! Με τον οποίο Μάκη είχε μάλιστα στις 5 Μαΐου και… ολιγόλεπτη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον  του αρχηγού του Μανώλη Τσέπελη αλλά και του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη; Τη «σημαία»  της παράταξης;
……
*Φερτούν κάτσε καλά, γιατί όπως πας, δεν την γλιτώνεις εύκολα τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.
Άκου να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι με τον τρόπο αυτό τον Μάκη που όχι μόνο έκανε χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά κατά του γραπτά του Τένη τον ενημέρωσε και για τα προβλήματα των… Ρομά!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ! Υποτιμάς την νοημοσύνη των Ξανθιωτών!  Καληνύχτα κύριε Στυλιανίδη!
Με ευθεία και κατά πρόσωπο επίθεση απάντησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τον άνθρωπο που «κάλυψε» όσο κανείς τον νυν Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη επί θητείας του, ακόμη και στις παρανομίες του.
Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή του στο fb:
«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Ξάνθης κ Στυλιανιδη τι να πω!!!
5 χρόνια σφύριζες αδιάφορα πρώην Δήμαρχε, αν πραγματικά είχες έτοιμες μελέτες και δεν υλοποιήθηκαν για ποιο λογο δεν μιλούσες ; ποιες ήταν οι παρεμβάσεις σου??? Δεν είναι ηθικό Για εσένα αλλά και για εμάς που τόσα χρόνια σε στηρίζαμε να αδικείς τόσο τον εαυτό σου, αλλά περισσότερο την πόλη μας και να υποτιμάς την νοημοσύνη των δημοτών μας. Καληνύχτα κύριε Στυλιανίδη . Απόλαυσε την σύνταξη σου οι παρεμβάσεις σου μας χόρτασαν!!!»
-Καλημέρα Τσέπελη… Φανουράκη… Μπαντάκ, Λεβέντ…!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… Παραιτήθηκε από τη θέση της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜΘ η Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη
Πριν αλέκτωρ λαλήσει H κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη υπέβαλε στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο την παραίτησή της από τη θέση της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜΘ για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.
Ο Περιφερειάρχης έκανε αποδεκτή την παραίτησή της και όρισε Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας την κ. Ζωή Κοσμίδου.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »