*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Ο Τούρκος Πρόξενος στον Τσέπελη! Θερμή υποδοχή από τους «Τούρκους» αντιδημάρχους και μετά όλοι μαζί στον…Ψευτομουφτή»!

21 Σεπτεμβρίου
*Στην ανάρτηση του Τουρκικού Προξενείου η Ξάνθη αναφέρεται με την...Τουρκική ονομασία της! Iskece...Φέρτε τους....Ευζώνους!
Μια απίστευτη φωτογραφία κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής για τον Δήμο....Iskece!
Είναι η φωτογραφία του (υπερήφανου και κορδομένου) Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη μαζί με τον  Τούρκο Πρόξενο, αλλά… προσέξτε λίγο! Στη φωτογραφία υποδέχονται τον συγκεκριμένο κύριο μόνο οι «3» αντιδήμαρχοι που δηλώνουν… «Τούρκοι» και....DEB με τον επίσης «Τούρκο» Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κιμμερίων! 
Ενώ δεν υπάρχει κανείς άλλος αντιδήμαρχος...Ούτε καν καν ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης που στα μπαϊράμια τους στέλνει τις ευχές του πολλές φορές στα...τουρκικά! Μάλιστα η Ξάνθη αναφέρεται με την Τουρκική ονομασία....Iskece!
Ιδού τι αναγράφει εις την Τουρκική γλώσσα (με την μετάφραση) η ανάρτηση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής:
«Iskece Belediye Baskanı Sn Manolis Cepellis ve calısma arkadaslarını ziyaretle, yeni gorevlerinde basarı ve kolaylıklar diledik.
Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του».
Η παραπάνω επίσκεψη όμως του Τούρκου Πρόξενου στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που… αναγκαστικά «φωτογραφήθηκε» μαζί τους και η φωτογραφία αυτή «πόζαρε» και στο site του Τούρκικου  Προξενείου, είχε και συνέχεια…
Αφού Τούρκος Πρόξενους με τους… «Τούρκους» «συνεργάτες» αντιδημάρχους του Κυρίου Τσέπελη επισκέφθηκαν στα γραφεία του τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης! 
Προλάβαμε μάλιστα και φωτογραφήσαμε από την συγκεκριμένη επίσκεψη και τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ, γιο του υποψηφίου βουλευτή του DEB Χουσεΐν Μπαντάκ. Η πόλις ελάω...

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 
ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!
Και το γραφείο τύπου του Δημάρχου Ξάνθης για την επίσκεψη:
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόξενος της Τουρκίας κ. Μουράτ Ομέρογλου, σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχτηκε τον Τούρκο Διπλωμάτη στο γραφείο του, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν, κ. Σαμπάν Μπαντάκ, κ. Σουά Μπεκίρ Ογλού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιμμερίων κ. Ραμαδάν Εμίν Ογλού Αμέτ.
Ο κ. Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στις δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών, εστιάζοντας στον τομέα του Τουρισμού, ενώ στο εθιμοτυπικό πλαίσιο ανταλλαγής δώρων, του έδωσε το Λεύκωμα του αείμνηστου Θωμά Εξάρχου με φωτογραφίες από τη μεγάλη Ιστορία της Ξάνθης.
Το Γραφείο Τύπου


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »