*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

Η «ανεπάρκεια» του Χρήστου Μέτιου, ο «τόπος» που την πληρώνει, τα… χίλια ημερολόγια και τα «βολεμένα»… «παπαγαλάκια»!

22 Αυγούστου
*Επειδή πράγματι έχω μια διαφορετική φιλοσοφία γενικώς για τα πράγματα και –κυρίως- αυτά που αφορούν την δημοσιογραφική μου λειτουργία…!
Θα επαναλάβω αυτό που ήδη έχω πει πολλές φορές, και κάποιοι αρνούνται να «κατανοήσουν»… έστω κι αν έχουν διαθέτουν τέτοια υψηλή ευφυΐα, ώστε να  ανακαλύπτουν οι αχρείοι μετά από… 30 και 40 χρόνια κοντά στα άλλα… πως είμαι και… ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Όσο ζω και υπάρχω… Ποτέ μα ποτέ δεν θα δεχόμουν να ΒΟΛΕΨΩ κάπου την κόρη μου, παρά τα πτυχία και την Πανεπιστημιακή της μόρφωση.
-Ούτε στην Περιφέρεια, ούτε σε κάποιο Δήμο, ούτε σε κάποιο Υπουργείο και γενικά ΠΟΥΘΕΝΑ! Αδίκως λοιπόν με συκοφαντούν και με καθυβρίζουν, θεωρώντας με προφανώς εμπόδιο, επειδή ξαφνικά μας προέκυψαν… Νεοδημοκράτες, πιστεύοντας προφανώς ότι είναι η… ευκαιρία της «ζωής» τους!
……
*Αν όμως -παρ’ όλα αυτά που  γράφω- συνέβαινε το αντίθετο… αν και είμαι απόλυτος στην θέση μου.
-Τότε δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι από την επόμενη μέρα κιόλας μέρα θα σταματούσα την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και παράλληλα θα έκλεινα τον «Μαχητή». Τελεία και παύλα!
……
*Και τα γράφω αυτά, όχι γιατί με ενοχλούν τα «εμετικά» σχόλια του οποιοδήποτε και για οποιοδήποτε πολιτικό, επειδή «βόλεψε» κάποιος τα… συμφέροντά τους!
-Αυτό το «έργο» άλλωστε το βλέπω συνέχεια… αλλά για να τους «καθησυχάσω» ότι απερίσπαστοι και χωρίς άγχος, μπορούν να συνεχίσουν να λιβανίζουν και τον Τσέπελη και τον Μέτιο και τον Τσιλιγγίρη! Και όποιον άλλο θέλουν…
……
*Και επί της ουσίας.. Για την ανεπάρκεια του σημερινού Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου πρώτοι λοιπόν μίλησαν οι ίδιοι οι Αντιπεριφερειάρχες και οι  Περιφερειακοί του σύμβουλοι… ΠΑΡΕΑρχη  για παράδειγμα ο «δικός» του υποψήφιος Κώστας Βενετίδης από τον Έβρο τον χαρακτήριζε!
Ενώ ο δικός  του... Δημήτρης Πέτροβιτς δήλωνε ότι «δεν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ μόνο αν… ο ποταμός Έβρος… επιστρέψει στις πηγές  του» και παράλληλα «νοίκιαζε» πούλμαν για να πάνε όλοι μαζί και να καταγγείλουν την ανεπάρκειά του στα… κεντρικά του κόμματος στην  Αθήνα!
-Εγώ σίγουρα ΟΧΙ…!
……
*Ανεπάρκεια που δυστυχώς συνεχίζεται όμως και τώρα και την πληρώνουν δυστυχώς η περιοχή μας και οι πολίτες… Και τρανό παράδειγμα η θλιβερή πρωτιά του Νομού μας με τα αυξανόμενα κρούσματα του Ιού του Δυτικού Νείλου, -παρά την δυναμική παρέμβαση του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη που απαίτησε από τον νυν Περιφερειάρχη να τηρηθεί το… πρωτόκολλο με τους ψεκασμούς καταπολέμησης των κουνουπιών!
-Για να μην αναφερθώ εκ νέου στην  γκρεμισμένη γέφυρα του Κομψάτου Ιάσμου Ροδόπης!
-Που εξακολουθεί να «βουλιάζει» στην αδιαφορία και ανεπάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας…
……
*Καλός δηλαδή ο Μέτιος, αλλά μόνο για τα… παπαγαλάκια και αυτούς που βόλεψε και συνεχίζει να βολεύει!
Και δεν έχουν ούτε την «τσίπα» να ομολογήσουν ότι τον λιβανίζουν όχι γιατί έχει να επιδείξει κάποιο έργο κι έχει κάποιο όραμα στη περιοχή… αλλά γιατί έτσι απλά… ΒΟΛΕΨΕ τα «συμφέροντά» τους.
Και του ασκούμε εμείς ΚΡΙΤΙΚΗ, οπότε με τον τρόπο αυτό θεωρούν ότι του προσφέρουν τις… καλές τους υπηρεσίες! Έχουν δηλαδή κάποιο ρόλο να του επιδείξουν…

-Άλλωστε αυτό μπορούσαν και αυτό μπορούν να κάνουν…! Οπότε και αυτούς θα πρέπει να τους κρίνουμε φυσικά με την ανάλογη επιείκεια..!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »