*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Με 3-1 νίκημε δυο γκολ του Λισγάρα η Ξάνθη την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Πράβετς Βουλγαρίας!

28 Ιουλίου
Στον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, η Ξάνθη επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει δύο από τα γκολ της ακριτικής ομάδας.
Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση.
Αναλυτικότερα: Η Ξάνθη επικράτησε 3-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Λισγάρας, σημείωσε δύο από τα τρία γκολ το άλλο ο Στούρτζεον.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στούρτζεον (7'), Μουζαλίμη (21') και Λισγάρα (44', 51'). Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.
ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ (46' Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46' Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61' Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70' Τενεκές), Σόσα (46' Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46' Ντε Λούκας), Καμαρά (46' Θυμιάνης), Πολέτο (46' Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46' Μπαριέντος), Στούρτζεον (46' Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46' Φάκκης)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »