*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

See Through Άιντι μάλε, τσικουλάτα τσίκι τα τσίκι, τσίκι...Ζήτω ο Τσέπελης! Όλες οι ειδήσεις

05 Ιουνίου
Τον ψευτομουφτή Ξάνθης κ. Μετέ επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Burak Ozugergin ενόψει του Σεκέρ Μπαϊράμ! Το άσχημο της ιστορίας ότι αποκλείστηκε επί ....τρεις ώρες από την αστυνομία η οδός Στογιαννίδη!
……………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Άιντι μάλε, τσικουλάτα τσίκι τα τσίκι, τσίκι... Ο Τσέπελης ζει... αυτός μας οδηγεί! Από 1 Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνουν αυτοί… να δούμε πως θα λειτουργούνε οι υπηρεσίες στο Δήμο Ξάνθης και  τα… «έργα»  τους! Γιατί ήδη η καλοκαιρινή σαιζόν ξεκίνησε… και ορισμένοι αυτοδιοικητικοί από τώρα είναι ανυπόμονοι!
-Κατέθεσαν μάλιστα και σχετική αίτηση στις υπηρεσίες!
(σ.σ. Άλλωστε κοινό μυστικό αποτελεί γιατί πήγαν με τον Τσέπελη!).
……
*Βέβαια οι μεγάλες… απαιτήσεις και προσδοκίες κάποιων ξεκινάνε από 1/9/2019, αλλά κάποιοι είναι ήδη… ανυπόμονοι από τώρα και καλούνται Δημαρχόπουλος-Κυριάκος Παπαδόπουλος να δείξουν… καλή «συνεργασία»! (Σ.Σ. Οι υπηρεσίες να δω τι θα κάνουν αλλά και οι τρεις Νομικοί του Δήμου Ξάνθης…).
……
*Το σχόλιό μου για την συγκινητική ανακοίνωση του Πασχάλη Λύρατζη; Απολύτως προβλέψιμη με ακόμη πιο…προβλέψιμο τον ίδιο!
(σ.σ. Μόνο που για τα θέματα Πασχάλη μου τόσο της ΕΑΠΑΞ όσο και της Αναπτυξιακής, πολύ φοβάμαι ότι χρειάζονται 21 ψήφοι το ελάχιστον…Λέω).
……
*Ερώτημα κρίσεως. Τώρα που αναλαμβάνει και πόστο ο Φανουράκης (παρά λίγο να μην έβγαινε αν δεν έρχονταν οι «οπαδοί» από την Θεσσαλονίκη στο Πούρναλικ), θα τον πάρει τον κοινόχρηστο το Κυβερνείο;
-Αν και στην ουσία, ούτως ή αλλως άτυπα τον…λειτουργεί ο Μπάμπης ο Δαργανάκης από πέρσι…Μπαριέρες και μπαρ δεν έχει μόνο!
……
*Άστα Τένη μου... Άστα… Άξιος ο μισθός σας και βγάλτε όλα τα εσώψυχά σας εναντίον μου, αλλά η ζωή άλλα διδάσκει! Και ποτέ μην πεις ποτέ…
-Κι εγώ πανηγύριζα το 2010 όταν βγήκε το δίδυμο Λάκης Στυλιανίδης και Δημήτρης Μπένης και μου έλεγε ο πρώην αντιδήμαρχος ότι «θα τον περιορίσει τον Τσέπελη τώρα που μπήκε ο ίδιος στο Δήμο….» και το 2014 πανηγύριζα ακόμη πιο πολύ όταν βγήκε ο Δημαρχόπουλος και βγήκε κι ο κολλητός μου ο γιατρός, αλλά τα πράγματα πήγαν… πολύ χειρότερα, χώρια που δεν κέρδισα ούτε στο τζόκερ…!
-Οπότε κράτα μικρό καλάθι και με τον Τσέπελη!
-Όχι μόνο γιατί ένας γιατρός δεν φέρνει την… άνοιξη, -αν ήταν έτσι ο πρώτος που θα έτρεχα μετά τον Απόστολο Αγκόρτσα γονυπετής στον πρώην κολλητό μου θα ήμουν εγώ.. - αλλά και γιατί αυτά που περιμένεις εσύ, τα ίδια και περισσότερα περιμένουν και… οι άλλοι «κολλητοί» του Φανουράκη και του Εμμανουήλ…! Κι ο νοών νοείτω…
……
*Πάντως πολλά ονόματα είδα στον Τσέπελη όλες αυτές τις μέρες να φωτογραφίζονται με τον νέο  Δήμαρχο Ξάνθης! Μόνο έναν δεν είδα ακόμη… Τον Τσεγγελίδη! Αυτόν που θα τον «βολέψει» ο Μανώλης… Τόσο «αγώνα» έκανε, τόση υπερηφάνεια ένοιωθε όταν έλεγε υπερήφανους… εγώ σαν «λαμόγιο» με τα… λαμόγια θα πήγαινα! (σ.σ. Απάντηση ήδη και στους αφελείς που λένε ότι όταν κάποιος δεν έχει τελεσίδικες καταδίκες στο ποινικό του μητρώο άρα… δεν είναι… λαμόγιο! Όπως και Τσεγγελίδης άλλωστε…).

Μήνυμα του Αθανάσιου Κριτσίνη για το αποτέλεσμα των εκλογών
Οι πολίτες του Δήμου Αβδήρων έκαναν την επιλογή τους και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι.
Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, μακριά από κομματικές παρεμβάσεις, με ειλικρίνεια και με αποκλειστικό γνώμονα το όνειρό μας για ένα καλύτερο Δήμο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια : τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, τους άξιους υποψηφίους του συνδυασμού μας, και τέλος τους στενούς μου συνεργάτες και την οικογένεια μου που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.
Το ταξίδι μας δεν τελειώνει εδώ, στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει.
Με την πρώτη παρουσία μας και χωρίς καμία κομματική βοήθεια, καταφέραμε να διεκδικήσουμε το Δήμο, σε δύο διαδοχικές Κυριακές.
Θα παραμείνουμε πιστοί στο στόχο μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο για το Δήμο μας.
Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε.
Αθανάσιος Κριτσίνης

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Προτείνει να κλείσουν τα καταστήματα την γιορτή του Αγίου Πνεύματος
Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ενημερώνει τα μέλη του, ότι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, Εορτή του Αγίου Πνεύματος, λογίζεται ως κατ’ έθιμον αργία και ως εκ τούτου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης προτείνει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά.
(σ.σ. Παρόμοια ανακοίνωση αναμένεται να βγάλει πάντως και ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης σύμφωνα με πληροφορίες μου…)

Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ
Ανίκητο θεωρούσαν κάποιοι εδώ στη Ξάνθη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης τον Μιχάλη Λαμπάκη με πρώτο τον Σταυρακάρα, θεωρώντας τον…Δήμαρχο μοντέλο! Και κάνοντας ουκ ολίγες φορές παραλληλισμούς με τον εδώ Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…
Κι ήρθε τελικά το σοκ αποτέλεσμα τελικά της περασμένης Κυριακής, όπου ο νυν Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υπέστη βαριά ήττα τελικά, χάνοντας ουσιαστικά από τον…εαυτό του.
Έτσι με με ποσοστό 52,22% ο Γιάννης Ζαμπούκης, επικράτησε επί του Βαγγέλη Λαμπάκη που πήρε 47,78%, και από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα είναι ο νέος δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης.
Βλέποντας τους αριθμούς, διαπιστώνουμε ότι η αποχή μαζί με τα λευκά και τα άκυρα που έφτασαν το 58,47%, και καταλαβαίνουμε ότι μόνο το 41,53% των πολιτών αποφάσισε να αναδείξει δήμαρχο και ουσιαστικά το 21% θετική ψήφο στον Γιάννη Ζαμπούκη.
Στην Ξάνθη βέβαια η αποχή έφτασε στο 65% με αποτέλεσμα να το δει η Ξάνθη κι αυτό και να βγάλει Δήμαρχο τον απόφοιτο Δημοτικού …Μανώλη Τσέπελη χάρις στην στήριξη του  Μετέ, του DEB, των Κιμμερίων, του Δροσερού και του Γέρακα…!

22χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά, κρυμμένα σε παπούτσια, κρατούμενο στις φυλακές Κομοτηνής
Συνελήφθη, την Δευτέρα (3-6-2019) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 22χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 25χρονο αλλοδαπό, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.
Αναλυτικότερα, ο 22χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 25χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, εντός υποδημάτων βρέθηκαν είκοσι τρεις (23) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δωρεά συστήματος pet-scan στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Υπογράφηκε από τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και εκπροσώπους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δωρεά συστήματος pet-scan στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κόστους 3.000.000 ευρώ.
Το σύστημα αυτό αποτελεί την πιο σύγχρονη απεικονιστική μέθοδο ανίχνευσης και των μικρότερων εστιών μεταστικού καρκίνου.
Μέχρι σήμερα οι ασθενείς ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έπρεπε να κάνουν αυτή την εξέταση έπρεπε να απευθύνονται σε ιδιωτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.
Μετά την εγκατάσταση αυτού του νέου μηχανήματος το Π.Γ.Ν.Α. θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη τη επιστήμης στην μάχη κατά του καρκίνου (pet-scan, μαγνητικός τομογράφος, σπειροειδής αξονικός τομογράφος, δεύτερος αξονικός τομογράφος, αξονικός εξομειωτής, γραμμικός επιταχυντής, τμήμα πυρηνικής ιατρικής, μονάδα χημειοθεραπειών κ.α).
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »