*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Θα συνεχίσει όπως παλιά ο....Τσέπελης! Μα αυτό φοβόμαστε...

05 Ιουνίου
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ DEB, ΤΟΥ ΜΕΤΕ, ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ 
ΚΑΙ ΤΩΝ… ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Με το ζόρι να τον βάλουν καταξιωμένο, με το ζόρι να τον βγάλουν… ηγέτη και «αρχηγό», ενώ τον συνδυασμό τον έχει καταψηφίσει η αποχή και τον έχει ψηφίσει με το ζόρι το 18%.
Όσο λοιπόν και να κομπορρημονούν, όσο και να φωνασκούν, όσο και να κραυγάζουν… ιδού η κοινωνία!
Δήμαρχος του DEB, του Μετέ, των Κιμμερίων (700 ψήφοι διαφορά!), των… Τσικολάτα είσαι Μανώλη Τσέπελη! Και το ξέρεις αυτό καλά κι εσύ ο ίδιος… Οπότε  με τις ίδιες αερολογίες που λες συνέχεια και τα γραπτά κείμενα που στέλνουν τα γραφεία τύπου σου, καταξίωση δεν γίνεται…!
Θα παραμείνεις… Τσέπελης, είπες στο λαό σου το βράδυ των εκλογών! Μα αυτό φοβόμαστε Μανώλη μου περισσότερο από όλα… Ότι θα συνεχίσεις όπως… παλιά!

«ΑΦΡΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΕΝΗΣ -ΓΙΑΤΙ… ΑΡΑΓΕ;
«Αφρίζει» και με απειλεί ο Τένης Καμαρίδης, νομίζοντας ότι επειδή εκλέχτηκαν Μέτιος και Τσέπελης, κάτι τρέχει στα…»γύφτικα»! Και με απειλεί με μάλιστα και με…μηνύσεις! Γιατί άραγε;
Ιδού λοιπόν… Ας μας μηνύσει ο Τσέπελης; Κι όποιος θίγεται το ίδιο… Μηνύσεις μας έκανε κι ο Λάκης, μηνύσεις μας έκανε κι ο Δημήτρης Μπένης, μηνύσεις κι ο φίλος του ο Απόστολος Αγκόρτσας! Προς τι όμως τόσοι… «αλαλαγμοί»;
Εγώ Τένη μου δεν σε απειλώ, δεν σε ακολουθώ, κατανοώ απολύτως το μίσος σου και ξέρω και πως λειτουργείς, δικαιολογώ απόλυτα το «άφρισμά» σου γιατί μετά την «εξαφάνισή» από το Next tv έχεις χάσει τον «μπούσουλα» και με πολύ χαμόγελο σου λέω…
-Ιδού!! Καθότι εγώ δεν είμαι και… εκτιμητής και ταυτόχρονα και… μισθωτής! Και όλα γίνονταν βέβαια και με γνώσει του… Δημαρχόπουλου! Σε αυτό έχεις απολύτως δίκαιο… Κι έχουν ευθύνη Τένη μου και οι υπηρεσίες! Κι έχεις και πάλι δίκαιο!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ, Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ… 166 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ «ΠΑΤΩΣΕ»!
Γελάει πλέον και το παρδαλό κατσίκι κι όχι μόνο το Δροσερό με τον Μάκη τον Καμπριολέ που ενώ έμπαινε στα καφενεία και κερνούσε λέγοντας μάλιστα ότι…υπέγραψε ήδη την Δευτέρα στο Δήμο και είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του οικισμού, βγήκαν και τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου που μας δικαίωσαν περίτρανα αφού πήρε τελικά 166 ψήφους και δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη!
Χώρια που δεν ήξερε ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι όπως και ο Δήμαρχός του, αναλαμβάνουν επίσημα καθήκοντα από 1 Σεπτεμβρίου 2019. Μέχρι τότε, διοικούν… οι παλιοί!
-Ούτε αυτό γνώριζε ο Μάκης που… ενημέρωσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προβλήματα των… ΡΟΜΑ όπως έγραφαν προεκλογικά οι έμμισθοι «επικοινωνιακοί» του  Τσέπελη!

(σ.σ. Τέτοια προβολή και τέτοια διαφήμιση βρε Τένη μου στον Μάκη τον Καμπριολέ και τελικά ο άνθρωπος…»πάτωσε» πάλι!!! Ευτυχώς του έμειναν οι φωτογραφίες…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »