*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΚΕ

05 Ιουνίου
Το ΚΤΗΜΑ Βουρβουκέλη επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Ιάπωνας πρέσβης ΓΙΑΣΟΥΧΙΡΟΥ ΣΙΜΙΖΟΥ με την σύζυγό του, γνωστή δημοσιογράφο στην Ιαπωνία που ασχολείται  μάλιστα με τα κρασιά κι έχει γράψει πολλά ρεπορτάζ στα Μέσα που δημοσιογραφεί για το κρασί. 
Μάλιστα για την συγκεκριμένη επίσκεψη το Κτήμα Βουρβουκέλη είχε φέρει και ειδικό σεφ που ετοίμασε διάφορες συνταγές με κρασιά προκειμένου η φιλοξενία της να είναι ιδιαίτερα…γευστική, ενώ τον Ιάπωνα πρέσβη και την σύζυγό του συνόδευσαν στο οινοποιείο ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης  Ταρενίδης και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Κοντός που είχαν κλείσει και το ραντεβού με στόχο ο Ιάπωνας πρέσβης μετά αγορά της ΣΕΚΑΠ από την κορυφαία πολυεθνική Γιαπωνέζικη εταιρεία JTI Japan Tobacco International να γνωρίσει επιχειρήσεις της περιοχής με εξαιρετικά προϊόντα όπως τα κρασιά του Κτήματος Βουρβουκέλη 
Το ιστορικό. Όπως είναι γνωστό, ο  Ιάπωνας πρέσβης κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 14 Μαϊου 2018  μετά  από πρόσκληση της ΣΕΚΕ με αφορμή την αγορά της ΣΕΚΑΠ από την δεύτερο στο κόσμο πολυεθνική εταιρεία  JTI Japan Tobacco International είχε επισκεφθεί και διάφορες επιχειρήσεις της Ξάνθης. Μια από αυτές ήταν και το ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ όπου εντυπωσιάστηκε από τα κρασιά και το στήσιμο της επιχείρησης. Μάλιστα στη συνάντηση εκείνη ο κύριος ΓΙΑΣΟΥΧΙΡΟΥ ΣΙΜΙΖΟΥ είχε ενημερώσει τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη ότι η γυναίκα του είναι δημοσιογράφος και ασχολείται στην Ιαπωνία στα ρεπορτάζ της με  τα κρασιά όχι μόνο της χώρα τους αλλά και της Ευρώπης και ότι θα ήθελε να ξαναεπισκεφθεί την επιχείρησή του με την ίδια, όπως έγινε τελικά το βράδυ της Δευτέρας.
Έτσι την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξανδρος Κοντός ενημέρωσε τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη ότι ο Ιάπωνας Πρέσβης εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το οινοποιείο του, όπως και έγινε το βράδυ της Δευτέρας. 
Μιλώντας στο ΝΕΧΤ tv o Iάπωνας Πρέσβης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις εξαιρετικές γεύσεις κρασιού που δοκίμασαν με την σύζυγό του ενώ ευχαρίστησε τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη για την ξενάγηση και την εξαιρετική φιλοξενία καθώς όλα τα πιάτα με τα κρασιά που τα συνόδευαν, ήταν εξαιρετικά
Ο Ιάπωνας πρέσβης Γιασουχίρο Σιμίζο τόνισε χαρακτηριστικά οτι "είναι τιμή που επισκέπτεται την περιοχή μας αναπτύσσοντας  την φιλία και  τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιούργησε με τους διοικούντες  της ΣΕΚΕ". Συγκεκριμένα είπε ότι ο Διεθνής οργανισμός  καπνού της Ιαπωνίας έχει συνάψει  σχέσεις συνεργασίας  με την ΣΕΚΕ  στην αγορά καπνού και επένδυσε στην Ξάνθη αγοράζοντας την ΣΕΚΑΠ  και δημιουργώντας μία πολύ σοβαρή επένδυση στη περιοχή μας που λειτουργεί και παράγει προϊόντα καπνού απασχολώντας προσωπικό. 
Τον Ιάπωνα Πρέσβη συναντήσαμε στο οινοποιείο του κου Βουρβουκέλη στα Άβδηρα, με την σύζυγό του , η οποία είναι δημοσιογράφος και εργάζεται σε μεγάλο περιοδικό που προβάλει ποτά και κυρίως  κρασιά  από όλο τον κόσμο.
 
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρο Κοντό ευχαρίστησε τον εξαιρετικό Ιάπωνα Πρέσβη για την τιμή που  έκανε στη Ξάνθη να την επισκεφθεί για μια ακόμη φορά αλλά και το ενδιαφέρον του για την προώθηση των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων στην αγορά της Ιαπωνίας 
Μιλώντας στη NEXT TV  ο κος Κοντός τόνισε τέλος ότι οι επισκέψεις τόσων σημαντικών προσωπικοτήτων  και το ενδιαφέρον που δείχνουν  για προϊόντα που παράγονται στην  περιοχή μας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούνε να μας φέρουν και χαιρέτησε για άλλη μία φορά την επίσκεψη του σημαντικού φίλου Ιάπωνα Πρέσβη κου Σιμίζο.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »