*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

«ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ» ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ! Λίγη τσίπα…! Λασπώνεις και αμαυρώνεις ονόματα που δεν ψηφίζουν καν στη Ξάνθη!

01 Ιουνίου
*Πως μια απλή ανάρτηση και προσωπική πλάκα δυο φίλων στο fb έγινε αντικείμενο… λάσπης, απειλών και τρομοκρατίας από την «παρέα» του Τσέπελη που ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ και τα προσωπικά τους δεδομένα!

*ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ  Η ΦΙΛΗ!!!
*Είστε τόσο ανίδεοι που δεν ξέρετε πως εκτός του ότι ζω κάτι μίλια μακρυά από Ξάνθη, δεν έχω καν δικαίωμα ψήφου στην πόλη σας!!!

Μια απίστευτη «ξεφτίλα» -αυτήν τη φορά από το fb- υπέστη ο υπαρχηγός του Τσέπελη Μανώλης Φανουράκης, όταν με μια ανεπίτρεπτη γκάφα που μόνο ο… Σταυρακάρας με την «γριούλα» ίσως του συγχωρούσαν  συγχωρούσαν, όχι μόνο παραβίασε τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ δυο φίλων στο fb αλλά και απείλησε δημοτική υπάλληλο γιατί θεώρησε ότι της…πληρώνει τα εισιτήρια σε φίλη της για να ρθει στη Ξάνθη και να ψηφίσει την Κυριακή για Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλου!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ
Επί της ουσίας ωστόσο. Όπως είναι γνωστό, στο fb πολλές φορές επικοινωνούμε με πρόσωπα και φίλους μας κάνοντας και… πλάκες αλλά και επί προσωπικών θεμάτων που κανείς δεν έχει δικαίωμα να ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ..!
Δείτε λοιπόν πως μια απλή ανάρτηση και προσωπική πλάκα δυο γυναικών-φίλων στο fb έγινε αντικείμενο… λάσπης, απειλών  και τρομοκρατίας από την «παρέα» του Τσέπελη αλλά και καραμπινάτης ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!
Η υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης λοιπόν κάνοντας πλάκα σε φίλη της που δεν είναι καν δημότης Ξάνθης, της είπε… έλα να σου κάνω τα εισιτήρια να ‘ρθείς την Κυριακή στη Ξάνθη να ψηφίσεις Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα στο ψηφοδέλτιο Τσέπελη όπου οι 3 εκ των τεσσάρων πρώτων… είναι DEB!
Καταιγιστικός λοιπόν και παραβιάζοντας και τα προσωπικά δεδομένα της υπαλλήλου (το όνομά της..), ο Μανώλης Φανουράκης ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ τους πάντες, ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο:
«Manolis Fanourakis:
Πόσο ακόμη ΛΆΣΠΗ...
ΝΤΡΟΠΉ
Τώρα πλέον μέσα από το ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ και η…….συμμετέχει στις ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ και στα ΨΈΜΜΑΤΑ...
Ντροπή κ μόνο Ντροπή...
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα ψεύδη...
Τι κάνει ο γενικός γραμματέας του Δήμου..;
Τι κάνει η γενική Διευθύντρια του Δήμου.;
Τι κάνει ο Μπάμπης Δημαρχοπουλος...
Πληρώνει Κ τα εισιτήρια η ιδιαιτέρα του Μπάμπη!!!!
Ο λόγος στην Δικαιοσύνη...
Η Λάσπη Σας μας ΔΥΝΑΜΏΝΕΙ...».

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Την παραπάνω ΧΥΔΑΙΑ ανάρτηση μάλιστα του Φανουράκη, ακολούθησε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ανακοίνωση του Τσέπελη!!!  Του οποίου μάλιστα ο συνδυασμός έβγαλε την παρακάτω ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ανακοίνωση μετατρέποντας την πλάκα των δυο φίλων σε…μέγα πολιτικό γεγονός. Διαβάστε την αυτούσια την ανακοίνωση του Τσέπελη
«Δεχτήκαμε τόση λάσπη, όσο κανείς άλλος.
Στον «βρόμικο» πόλεμο εναντίον μας, χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο τρόπο και απίστευτες προβοκάτσιες.
Κραυγαλέο παράδειγμα, η ενεργοποίηση υπαλλήλων του δήμου που προτίθενται να πληρώσουν μέχρι και εισιτήρια για να έρθουν και να τους ψηφίσουν, με άθλια επιχειρήματα αλλά και ρατσιστικά σχόλια απέναντι στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας.
Ευχαριστούμε που αποδεικνύουν καθημερινά στους Ξανθιώτες ότι μόνο με βρόμικους τρόπους μπορούνε να «παίξουν», λίγο πριν την κάλπη.
Μην υποτιμάτε λοιπόν, τον κόσμο που τίμησε με την ψήφο του όλους μας.
Όσοι θέλουν το καλό του τόπου μας, είναι μαζί μας.
Οι υπόλοιποι, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ!»

Η ΦΙΛΗ «ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ» ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ!
Πριν ωστόσο αλέκτωρ λαλήσει  ήρθε η απάντηση από την φίλη της υπαλλήλου που κυριολεκτικά ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΣΕ την αθλιότητα του Φανουράκη και τα ακόμη πιο άθλια ψέματα του Τσέπελη! Ξεσκεπάζοντας τα τεράστια ψέματά τους και τις απειλές τους.
Διαβάστε πως απάντησε στις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Φανουράκη-Τσέπελη η φίλη της υπαλλήλου:
Dora…
Είστε τόσο ανίδεοι μερικοί που προσπαθείτε να κερδίσετε αυτό που θέλετε, λασπολογώντας και αμαυρώνοντας ονόματα και ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα.
Στην προκειμένη περίπτωση μια κυρία σωστή επαγγελματία και οικογενειάρχη.
Ασχοληθήκατε με το προσωπικό της φβ και τις προσωπικές της σχέσεις, διαστρευλώσατε τα γραφόμενα της και τα χρησιμοποιείτε όπως θέλετε.
Και εσείς και ο κος Μανώλης Φανουράκης ο οποίος έγραψε και το όνομα της!! (είναι τυχερός και έχει κλειδωμένο τον τοίχο του, οπότε δε θα φανεί ο αντίλογος.)
Να σας ενημερώσω λοιπόν, πως εγώ είμαι η φίλη της Μαρία που θα βγάλει εισιτήρια!! Αλλά ξαναλέω είστε τόσο ανίδεοι που δεν ξέρετε πως εκτός του ότι ζω κάτι μίλια μακρυά από Ξάνθη, δεν έχω καν δικαίωμα ψήφου στην πόλη σας. Δεν είμαι δημότης Ξάνθης. Ήταν προφανέστατα ένα αστείο μεταξύ μας, που δε σας αφορά.
Λίγη τσίπα να είχατε θα κατεβάζετε την ανάρτησή σας. Και εσείς και ο παραπάνω κος.
……….
Dora… Αυτή είναι η απάντηση της Maria pap, στην ανάρτηση του κυρίου Τσεπελη. Για να ακουστεί και σωστή πλευρά των πραγμάτων!!
……
-Μετά φυσικά το «ξεδόντιασμα» που τους έγινε… λασποΦανουράκης και Τσέπελης πανικόβλητοι, απέσυραν τις… αναρτήσεις τους! Θαυμάστε τους…
ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι θέλουν να διοικήσουν την Ξάνθη!!!! Ούτε τσίπα δεν έχουν να ζητήσουν μια ΣΥΓΝΩΜΗ από την υπάλληλο για την παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων και την αθλιότητά τους σε βάρος της!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »