*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

Με ποιο τραγούδι απάντησε ο Πάνος Παπαδόπουλος στους Φανουράκηδες και τους .."ταλιμπάν" που σπέρνουν διχασμό...

01 Ιουνίου
*Είναι «εμφανές» ότι πολλοί τον περιμένουν την Κυριακή τον Φανουράκη με τους… «ταλιμπάν» του στο καφενείο του Πούρναλικ! Κι όταν λέω «πολλοί», εννοώ και απλούς ενεργούς πολίτες που είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν πλέον στο «μαύρο»… και να το «τελειώσουν» για πάντα!
……
*Χθες ωστόσο ένα διαφορετικό «επεισόδιο» έπαιξε στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου όταν τηλεθεατές του από το Πούρναλικ του είπαν ότι ο Φανουράκης είχε ήδη… στρατοπεδέψει στην περιοχή με έτερο… Τσεπελοφύλακα κι αυτός ζήτησε από τους τηλεθεατές του να τους… φωτογραφίσουν και τους δυο, κατά το γνωστό απόφθεγμα του Γέρου της Δημοκρατίας (Γιώργου Παπανδρέου), «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες…» και του στείλουν τα …ανδραγαθήματά τους με email!
……
*Πως αντέδρασε ο Φανουράκης; Σε χρόνο ρεκόρ με την τρομερή μηχανάρα του (την Ducatiq) βρέθηκε έξω από τα… δικαστήρια στο εκλογικό κέντρο του Τσέπελη απαντώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο, «εδώ είμαι αν με ψάχνεις!»…
Για να πάρει τάχιστα  απάντηση του εκδότη του «Μαχητή» on air με ένα τραγούδι του Αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη σε στίχους του Γιάννη Ρίτσου:
Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.
Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ’ όλες τις καρδιές,
σ’ όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα σύκα
και τη σκάφη σκάφη.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ’ τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.
(σ.σ. Η απάντηση στις απειλές του Φανουράκη, θα τους «αμολήσω» και θα σας σπάσουμε τις…μηχανές ! Αν βγάλετε φωτογραφίες μας..)

*Πρώτη φορά είδα να υπερηφανεύονται κάποιοι οτι είναι...λαμόγια (και δεν εννοώ μόνο τον Τσεγγελίδη...) και γι' αυτό πήγαν με τα..λαμόγια και να προκαλούνε με τον τρόπο αυτό τους δημότες, λέγοντας απροκάλυπτα οτι θέλουν έναν Δήμο Ξάνθης που θα "μπουν" μέσα για να κάνουν οτι θέλουν!
...
*Και κλείνω με κάτι. Ένα απίστευτα όμως συγκινητικό μήνυμα δέχτηκε ο Πάνος  Παπαδόπουλος από άγνωστο τηλεθεατή της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ και μετά το ξέσπασμά του για τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δέχεται ο Δημαρχόπουλος και μάλιστα από ανθρώπους που ευεργέτησε, απαντώντας με στοιχεία και ντοκουμέντα.
Διαβάστε τι έγραψε:
«Καλησπέρα τηλεθεατής σου και ακροατής σου χρόνια.
Η αλήθεια δεν φοράει ρούχα ούτε εσώρουχα είναι γυμνή όπως όταν γεννιόμαστε.
Το ψέμα πρέπει να το φτιάξεις, να το ντύσεις.
Εσύ υπηρετείς την αλήθεια. Τι άλλο θα μπορούσες να υπηρετείς. Λές τέτοια λόγια για την μητέρα σου!!!
Τέλειο φινάλε σήμερα».
-Τέλειος όντως ο επίλογος για σήμερα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »