*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Την Τετάρτη 26 Ιουνίου η συναυλία του Γιώργου Καρυπίδη

25 Ιουνίου
*Όλα έτοιμα για την μεγάλη μουσική συναυλία «Summer 2019: Μουσικά χρώματα» που διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Elisso στην Ξάνθη, η Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΕΚΕ, με τους ταλαντούχους τραγουδιστές Γιώργο Καριπίδη και Μίνα Μπάτζιου!
-Μαζί τους και οι μουσικοί: Γ. Κουλαουζίδης στα πλήκτρα, Φ. Ζανελάρης στο βιολί και Κ. Ουζουνίδης στο μπουζούκι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και εσείς απλά πληρώνετε την ...μπύρα και το ποτό σας!!
……
*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου στο My Club στην Ξάνθη για τη συναυλία της δημοφιλούς νεαρής τραγουδίστριας Josephine, η οποία ενθουσίασε τον κόσμο τόσο με τη φωνή της όσο και με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία!!!
-Στη φωτογραφία η τρομερή Josephine, με τον Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό, Δημήτρη Γεωργιάδη και τον ένα εκ των επιχειρηματιών του My, Νίκο Πετράκο!!!
……
*Και μετά το Live με της Josephine, το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουνίου στο MY Club, έρχεται ακόμη ένα εντυπωσιακό Live, αυτή τη φορά με τον ιδιαίτερα δημοφιλή στη νεολαία τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό με είσοδο μόλις 7 ευρώ!
-Κλείστε ρεζερβέ από σήμερα κιόλας, να προλάβετε, στο τηλέφωνο 25410 73536!!!
……
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως, την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου, στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τη βραδιά «Όλα Ελληνικά» με DJ τον δημοφιλή Ξανθιώτη DJ Κώστα Σπυριάδη!
-Εκεί διασκέδασε με την μεγάλη παρέα του και ο Ξανθιώτης «πληκτράς» Ανέστης Μελισσόπουλος και μάλιστα μέχρι τις 4:13 τα ξημερώματα Σαββάτου, απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύω!!!
-Και σημειώστε… οι εκρηκτικές βραδιές στο ΚΥΤΤΑΡΟ συνεχίζονται κάθε βράδυ όλη την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου!!!
……
*Μετά τα… μπανάκια της στις παραλίες της Ξάνθης και τις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Μάνια Ασλάνογλου, ξανα-παίρνει το μικρόφωνο και το νταούλι της ανά χείρας και συνεχίζει δυναμικά τα… Live της!!!
-Το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 21:00, η Μάνια θα τραγουδήσει στο πανηγύρι του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λεύκης «Οι Πρωτοπόροι» στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου στη Λεύκη Ξάνθης!!!
-Μαζί της και οι στενοί συνεργάτες της, οι μουσικοί, Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι, αλλά και ο Ανέστης Μελισσόπουλος στα πλήκτρα!
-Είσοδος 10 ευρώ, παιδιά μέχρι 12 ετών 5 ευρώ!
……
*Μετά  από την επιτυχημένη προσπάθεια που έγινε προ ολίγων ημερών, η ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη, επαναλαμβάνει αυτή την Πέμπτη 27 Ιουνίου από τις 21:00 τη βραδιά «sushi night» στην υπέροχη αυλή της «wine area» με γεύσεις της Άπω Ανατολής που θα σας συναρπάσουν!!!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 73606!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »