*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Κατάρρευση! Τους «κορόϊδεψαν», το κατάλαβαν και τον…εγκαταλείπουν! Με Δημαρχόπουλο και ο Μπογιάρ του Τσέπελη!

31 Μαΐου
*Ήταν λάθος που δεν κατέβηκα με τον Δημαρχόπουλο ...Τουλάχιστον ο Δήμαρχος Ξάνθης είναι έντιμος άνθρωπος κι ότι είναι να σου πει, θα στο πει από μπροστά…

*Στηρίζω ανοιχτά και λέω στους ψηφοφόρους μου, στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου να στηρίξουν ξανά για Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Αξίζει στη Ξάνθη
 
Όπως το αναμέναμε και το γράφαμε…Ένας ένας «εγκαταλείπουν» το καράβι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Τσέπελη, καθώς λίγο πριν την αναμενόμενη συντριβή του Τσεπελισμού ήδη ήρθε η …κατάρρευση! 
Τους «κορόϊδεψαν», το κατάλαβαν και τον…εγκαταλείπουν! Έτσι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και υποψήφιος με το συνδυασμό Τσέπελη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής κύριος Μπογιάρ όταν διαπίστωσε ότι πίσω από την «πλάτη» τον…»μαχαίρωναν» με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί, έκανε την ρήξη…!
Έτσι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σήμερα το πρωί πήγε στη ΔΕΗ για να πληρώσει το λογαριασμό του σε σχετική ερώτηση για τις εκλογές της Κυριακής, αφού ομολόγησε ότι ήταν τεράστιο πολιτικό λάθος του να μην κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης, τους απάντησε ξεκάθαρα: 
«Εγώ σαν Μπογιάρ  στηρίζω πλέον τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο με τον οποίο εκλέχτηκα άλλωστε και στις εκλογές του 2014. Τουλάχιστον είναι έντιμος άνθρωπος κι ότι είναι να σου πει, θα στο πει από μπροστά…Δεν έχει απο μπροστά χαμόγελα και χαιρετούρες κι απο πίσω άλλα...Λέω λοιπόν ήδη στους ψηφοφόρους μου,  στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου να στηρίξουν ξανά τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για Δήμαρχο.  
-Είναι ο Δήμαρχος που αξίζει στη Ξάνθη μας!»
(σ.σ. Πληροφορίες μας αναφέρουν οτι τουλάχιστον άλλοι τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη, τρέχουν ήδη μοιράζοντας ψηφοδέλτια του Δημαρχόπουλου. Για τη νίκη της Ξάνθη... Κι είναι ακόμη Παρασκευή)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »