*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Στάθης Παπαδόπουλος και το...Κύπελλο!

09 Μαΐου
*Ανυπόμονος για να στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας 2019 ο ΠΑΟΚ, είναι ο Ξανθιώτης αθλητικογράφος και ασφαλιστής Στάθης Παπαδόπουλος.
-Χθες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια παλιά φωτογραφία του με ένα κύπελλο (μάλλον του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης) συνοδευόμενη από το ακόλουθο σχόλιο: «Έλα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ... σήκωσε το δε μπορώ να περιμένω...!!!»
-Στάθη υπομονή δυο μέρες μέχρι το Σάββατο 11/5 ώρα 20:30. Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!
……
*Στην Ξάνθη βρέθηκε χθες ο πρώην υπουργός οικονομίας και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «ΜέΡΑ 25», Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος συναντήθηκε εντελώς τυχαία σε καφετέρια της Ξάνθης με τον πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης Θεόδωρο Ρωμανίδη όπου είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση!
……
*Με σύνθημα: «λίγα λόγια, πολλή δουλειά» ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Αγρινίου με τον συνδυασμό «Νέα αρχή» του νυν δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, ο Μίμης Σκορδόπουλος ο οποίος σπούδασε στην πολυτεχνική σχολή Ξάνθης του ΔΠΘ και διετέλεσε διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και τηλεπαρουσιαστής του XANTHI CHANNEL!
-Ο Μίμης είναι ενεργός δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου και θέτει εκ νέου υποψηφιότητα!
-Καλή επιτυχία φίλε Μίμη!
……
*Στο «Ηχοδρόμιο» της Κομοτηνής έρχεται την Δευτέρα 13 Μαΐου ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, με καταγωγή από την Ξάνθη, Ζαφείρης Μελάς, για ένα μοναδικό Live στο οποίο θα ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλοι στο παρελθόν!
……
*Ο Γιώργος Γάκης επιστρέφει στο Nostos σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά όμως για ένα super ακουστικό αφιέρωμα σε ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα όλων των εποχών, τους Beatles, σε συνδυασμό με αφήγηση των σημαντικότερων γεγονότων της πορείας τους και live μερικών από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια τους από όλη τη μουσική τους ιστορία από το 1962 -1970.
Προς το τέλος, αφού η βραδιά θα έχει πάρει.. φωτιά, Γιώργος θα παίξει και Whitesnake!!
Μαζί του κατά την διάρκεια, οι αχώριστοι πλέον μαζί του, αγαπημένοι μας Me And My Bro (Underhill West)…!!
-Πόρτες 22.00, είσοδος 5€.
Info: 6946464151
……
*Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα «Κι όμΩς κινείται» (χορός / ακροβασία) στη μουσική παράσταση "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου, το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Μια τραγουδαφήγηση, που πότισε, με τέτοιο απόλυτο τρόπο, τη μουσική παράδοση, έπλασε σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα που μιλιέται σε αυτόν τον τόπο, συγκίνησε γενιές ανθρώπων, τους δάνεισε εικόνες και σύμβολα για τον έρωτα, τον ηρωισμό, τη φιλία, τη γενναιότητα, την αξιοπρέπεια, τον πόνο, το σωστό, το λάθος και τελικά υιοθετήθηκε απόλυτα ως σύμβολο-αντιπρόσωπος του πολιτισμού τους.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΙΜΕΣ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΝΕΡΓΩΝ 12 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ 15 ΕΥΡΩ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Studio Italos - Seven Spot - Viva.gr

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »