*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Κώστας Σπυριάδης και πάλι ερωτευμένος!

17 Απριλίου
*Παρούσα και την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου ήταν στο ΚΥΤΤΑΡΟ, στη βραδιά «Ladies night», η αγαπημένη του DJ Κώστα Σπυριάδη που έπαιζε μουσική τη συγκεκριμένη βραδιά, Χριστίνα η οποία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του!
-Μάλιστα ο… τρομερός Τάκης Αλεξούδας κάποια στιγμή βρέθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι για μια αναμνηστική φωτογραφία την οποία δημοσιεύω αποκλειστικά στη στήλη!
-Λέτε να έχουμε… επισημοποίηση της σχέσης με… κουμπάρο τον Τάκη;;;
-Τίποτα δεν αποκλείεται!
……
*Συνεχίζει και σήμερα Τετάρτη βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας με ακόμη μια «καψούρα night» και μας υπόσχεται να διασκεδάσουμε με τα λαϊκά – καψούρικα τραγούδια που θα παίξει!
……
*Και η μεγάλη έκπληξη στο ΚΥΤΑΡΟ;;;
-Αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου το βράδυ, ο φοβερός λαϊκος Ξανθιώτης τραγουδιστής Νίκος Γκίκας έρχεται με την ορχήστρα του να μας διασκεδάσει ερμηνεύοντας ζωντανά αξέχαστες ελληνικές λαϊκές επιτυχίες!!!
-Μάλιστα ο Τάκης Αλεξούδας φρόντισε να προμηθευτεί και… ντουζίνες πιάτα για… σπάσιμο ώστε να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει «μπουζούκια» της δεκαετίας του… ’80!
-Την έκπληξη αποκάλυψε ο ίδιος χθες το μεσημέρι από το Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ... ΑΚΡΩΣ ΚΑΨΟΥΡΟΛΑΪΚΟ Live ΣΤΟ Ellinadiko Kytaro
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ».
……
*Ποιοι θα είναι οι μουσικοί της ορχήστρας που θα συνοδέψουν τον Νίκο Γκίκα την Παρασκευή το βράδυ στο live του στο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Μα οι στενοί συνεργάτες του, Γιάννης Φιντιρικάκης στο μπουζούκι και Χρήστος Αρβανιτίδης στα πλήκτρα!
-Θα γίνει χαμός λέμε!...
……
*Πάλι σε αναζήτηση δουλειάς στη Θάσο βρίσκεται ο νεαρός ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος δεν απογοητεύτηκε από τις «άκαρπες» προσπάθειες που έκανε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι κοντά στον κολλητό του, τον Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη και συνεχίζει το… «σαφάρι» στο γειτονικό νησί ώστε να αποκατασταθεί επαγγελματικά έστων την καλοκαιρινή περίοδο!
……
*Στο Nostos live στην Ξάνθη βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου οι δυο… «γερόλυκοι» της Ελληνικής Rock Σκηνής, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας όπου μαζί με την ορχήστρα τους τραγούδησαν ζωντανά αξέχαστες επιτυχίες τους!
-Στη φωτογραφία, οι δυο θρυλικοί τραγουδιστές λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας τους, απολαμβάνουν τον καφέ τους στο ισόγειο του Nostos!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »