*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Εμείς είμαστε υπερήφανοι που η Ξάνθη έχει ιδιόκτητη εξέδρα...

19 Φεβρουαρίου
H ΝΕΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ «ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ»
Ο παρ’ ολιγον Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Τάσος Τεφρωνίδης‎ επανήρθε με νέα ανάρτηση-σχόλιο στη στήλη «Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται» για την ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ εξέδρα του Δήμου Ξάνθης, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Εξέδρας συνέχεια. Σήμερα μετά από 18 ημέρες από την αποσυναρμολόγηση της αρχισε ξανά η συναρμολόγηση της από τον ίδιο ιδιώτη εργολάβο πάλι . Επιμένω και παλι για την πιστοποίηση ασφαλείας που δίδεται από ειδικό φορέα και όχι απο την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Αλήθεια πόσο στοιχίζει στους δημότες αυτό το στήσιμο ξεστήσιμο της κατά τα άλλα "γουστόζικης" εξέδρας .
Να θυμίσω ότι η πλατεία μας διέθεται μόνιμο υπερυψωμένο πλάτωμα μπροστά στο δημαρχείο όπου με μια σχετική προσθήκη γίνεται 150 τετραγωνικά μέτρα η οποία χρησιμοποιείται κάθε χρόνο στο Χατζιδάκειο φεστιβάλ "Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων".
-Το πρώτο like μάλιστα της παραπάνω ανάρτησης, ήταν από τον μηχανικό, μέλος του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης και πρώτο αναπληρωματικό της παράταξης Φανουράκη… Δημήτρη Χαϊτίδη…! Τα σχόλια για σας

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 
ΝΕΑ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟYΜΕ 
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ
Όταν γίνει Δήμαρχος ο κύριος Μελισσόπουλος με αντιδήμαρχο τεχνικών Υπηρεσιών τον Δημήτρη Χαϊτιδη που "έσωσε" και την Περιφέρεια ΑΜΘ ως μηχανικός και Περιφερειακός σύμβουλος του Φώτη Καραλίδη και ΚΑΡΝΑΒΑΛοργανωτή εκ νέου  τον Φανουράκη… τότε ας μην τοποθετεί εξέδρα ο Δήμος ή να δίνουν 13.000-15.000 ευρώ για να φέρνουν και να στήνουν στη Ξάνθη την εξέδρα του Δήμου Δράμας όπως έκαναν επί χρόνια...! Είναι τόσο απλό... Κι όσο για το υπερυψωμένο πλάτωμα, όταν η πλατεία έχει πολύ κόσμο δεν φαίνεται τίποτα.
2.Αλήθεια κύριε Δημήτρη Χαϊτιδη (γιατί εσύ είσαι ο μηχανικός) η εξέδρα της Δράμας είχε πιστοποίηση ασφαλείας που δίδεται από ειδικό φορέα τόσα χρόνια που στήνονταν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης; Ή και οι άλλες ξύλινες εξέδρες της Μητρόπολης, όπου στις Γιορτές Π. Πόλης 2018 μάλιστα λόγω της...τρύπας που υπήρχε, μια χορεύτρια στραμπούληξε το πόδι της; Τον Λύρατζη το κατανοώ να θέλετε να τον κάνετε "αντιπολίτευση"… αλλά όταν στήνονταν οι πολυδάπανες ενοικιαζόμενες εξέδρες της Ονειρούπολης Δράμας και μεταφέρονταν στη Ξάνθη για το Καρναβάλι, γιατί ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ όλοι σας;;; Και χλευάζετε σήμερα που επιτέλους η Ξάνθη έχει μια υπέροχη από κάθε άποψη ΔΙΚΗ ΤΗΣ εξέδρα; Η μάλλον ΔΙΚΗ ΜΑΣ εξέδρα... που μπορεί ο κάθε σύλλογος να χρησιμοποιήσει;
3.Όσο για τον ιδιώτη εργολάβο, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο... όποιος τον ξέρει και κάτι υπονοεί, ας το πει δημόσια... γιατί επί  Τσέπελη οι εργολαβίες (υπόγειο πάρκινγκ) των 11.000 ευρώ δίνονταν με... ένα... τηλεφώνημα χωρίς καμιά μελέτη και χωρίς καμιά σύμβαση με τον Δήμο Ξάνθης!!! Και πληρώνονταν με την υπογραφή στην οικονομική επιτροπή και του δικηγόρου Καρά Αχμέτ δημοτικού συμβούλου της παράταξης … Φανουράκη!!! Έτσι για να τα λέμε όλα… κι όχι με υπονοούμενα αλλά με επιχειρήματα!
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »