*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Παρασκευή 25 Ιανουαρίου Salsa Therapy στο «Σιδεράδικο» στην Ξάνθη

19 Ιανουαρίου
Απολογισμός και εκλογές για την Εμπορική Λέσχη Ξάνθης
Σε τακτική γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα τον οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και σε εκλογή νέας διοίκησης καλεί τα μέλη της το μεσημέρι (12.00) της Κυριακής 20 Ιανουαρίου η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης.
Εγγραφές νέων μελών στο Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Σε εγγραφή νέων μελών που ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 7 Φεβρουαρίου προχωρά το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στη Βενιζέλου 1 τις καθημερινές (11.00-13.00 και 18.00-20.00) ή και τις αργίες (11.00-13.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση xanthi.dpt@redcross.gr. Για την απόκτηση της ιδιότητας μέλους απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και η καταβολή δέκα ευρώ για την εγγραφή, ενώ η ετήσια συνδρομή είναι επίσης δέκα ευρώ.
Τα μέλη του Ε.Ε.Σ. συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις περιφερειακές και γενικές συνελεύσεις, έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» σε περιφερειακό και σε κεντρικό επίπεδο, ενημερώνονται για τις επιχειρησιακές δράσεις και τις διεργασίες που συντελούνται στον Ε.Ε.Σ.
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου Salsa Therapy στο «Σιδεράδικο» στην Ξάνθη!
Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα μαζευόμαστε στον όμορφο χώρο του #ΣιΔεράδικο# για να θεραπευτούμε χορεύοντας και ακούγοντας τις αγαπημένες μας μουσικές!!! Σε κάθε παρτυ θα υπάρχει μουσικό αφιέρωμα!
#4 Αφιέρωμα NOCHE CUBANO!!! μουσικές επιλογές απο την ΚΟΥΒΑ!!! (Son, Son-Montuno, Guaracha, Mambo, Songo, Timba, Cha Cha Cha)
Salsa Therapist : Dj El Conde.
Business info την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στο καφέ «Μπρίκι» στην Ξάνθη
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 15:30 στο καφέ «Μπρίκι» στην Ξάνθη, θα έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για τις δυνατότητες που σας προσφέρονται, να δημιουργήσετε μια κερδοφόρο Επιχείρηση, που το εισόδημά της βασίζεται στις καθημερινές ΑΓΟΡΕΣ που έτσι κι αλλιώς πραγματοποιούνται, όλο το 24ωρο (καθημερινές αγορές), τόσο στην Πόλη μας και στην Χώρα μας, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης!
Η κινηματογραφική λέσχη της ΕΛΜΕ Ξάνθης & της ΦΕΞ οργανώνουν έναν κύκλο ταινιών και συζητήσεων με θέματα που αφορούν τους εφήβους & όχι μόνο.   Περισσότερες  πληροφορίες  στο  http://elmexanthis.blogspot.gr/ 
Τις Πέμπτες 17 & 24  Ιανουαρίου 2019 [21.00] Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο.
Προβολή «Τζο ο Τρομερός» και «Τρελός και πάσης Ελλάδος»
Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 [21.00] Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.
Προβολή: «Τα μεγάλα ρωμέικα σχολεία της Πόλης», θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ τον εκπαιδευτικό Στέλιο Λαζαρίδη.

Ο Ν.Ο.Ε. το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Nostos live στην Ξάνθη
O N.O.E. το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 έρχεται στην Ξάνθη και στο Nostos Live πιο φιλοσοφημένος και αναζωογονημένος από ποτέ, για μια αξέχαστη συναυλία που σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο της μέχρι στιγμής πορείας του, με το ξεκίνημα του AEON TOUR 2019.
+Special Guests
Προπώληση: 8€, 20€ (meet and greet + photo με τον N.O.E. & T-SHIRT)
Η τιμή εισιτηρίου στο ταμείο θα είναι 10€.

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »