*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Νίκος Ρωμανός το Σάββατο στο City live

16 Νοεμβρίου
*Άλλη μια υπέροχη μουσική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη, με τα… «μαθήματα Ελληνικής διασκέδασης» που παράδωσε ο DJ Ιορδάνης Καγιάς!
-Ιδού και το υπόλοιπο team του ΚΥΤΤΑΡΟ με επικεφαλής τον Τάκη Αλεξούδα πλαισιωμένο από τα αστέρια του: τον προσωπικό του γυμναστή Κώστα Ιωαννίδη και τις εκρηκτικές barwoman Χρύσα Καραγιάννη και Κρυσταλία!
……
*Ως «πελάτης» εμφανίστηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο άλλος DJ του Ελληνάδικου, Κώστας Σπυριάδης, κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο συνοδευόμενος μάλιστα από την κολλητή του φίλη την Εύα και συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα έκπληκτα βλέμματα, τόσο του team του ΚΥΤΤΑΡΟ όσο και αυτών που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα εκεί!!!
……
*Κι όσο για τον DJ Ιορδάνη Καγιά;;;
-Αυτός τα έδωσε όλα, (υπό το βλέμμα του συναδέλφου του και της συνοδού του) παίζοντας κυρίως τα καψούρικα τραγούδια της Πάολα και κάνοντας παράλληλα και… «ζέσταμα» για την καθιερωμένη μουσική αναμέτρηση του Σαββάτου που θα έχει στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον συνάδελφό του DJ Κώστα Σπυριάδη!
-Στη φωτογραφία ο Ιορδάνης σε μια έκφραση αγάπης προς όλες τις δικές του θαυμάστριες!!!
……
*Αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου το βράδυ, το CITY Live στην οδό Μ. παναρέτου 3 στην Ξάνθη ξανα-ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τον δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Ρωμανό με όλο το επιτελείο του για μια αξέχαστη μουσική βραδιά!
-Τιμή ποτού 10 ευρώ!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6937 180069.
……
*Επίσης, αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου, το Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης, συνεχίζοντας το σερί των live, διοργανώνει άλλη μια ζωντανή βραδιά διασκέδασης με τους τραγουδιστές Άρη Ζαρίμη και Θεανώ Βατίδου!
-Αναμένεται να γίνει το… «έλα να δεις»!!!
-Ώρα έναρξης: 23.00
-Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε είτε τηλεφωνώντας στο 694 276 8925 είτε με γραπτό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/ellinadiko.skies/
-Καλή σας διασκέδαση!
……
*Και τέλος, επίσης αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου το βράδυ από τις 21:00, το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης διοργανώνει τον ετήσιο χορό – πάρτι του στο Lola Postmodern bar στην Παλιά Πόλη με τον DJ Mike!
-Η είσοδος κοστίζει μόλις 5 ευρώ και αξίζει να πάτε για να στηρίξετε τους μαθητές!
-Γι’ αυτό κλείστε Reserve στο τηλέφωνο: 6984 687098 (Γιώργος)!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »