*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός στο ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο μέχρι...πρωίας! Γνωστοί dj στη Χρυσούπολη...

09 Οκτωβρίου
*Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την Ελληνική βραδιά «ακούμε, αγαπάμε, ξενυχτάμε Ελληνικά» που διοργανώθηκε για άλλη μια φορά στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης!
-Ο κόσμος και κυρίως η νεολαία, έσπευσαν από νωρίς το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΤΤΑΡΟ και διασκέδασαν χορεύοντας με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξημερώματα Κυριακής!
……
*Κύριος υπεύθυνος για τη διασκέδαση του κόσμου το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ήταν ο εκ Χρυσούπολης δημοφιλής DJ Ιορδάνης Καγιάς, ο οποίος αντικαθιστούσε τον συνάδελφό του DJ Κώστα Σπυριάδη ο οποίος την ίδια στιγμή έπαιζε μουσική στο «IL POSTO» της Χρυσούπολης!
……
*Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε όμως ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας το βράδυ της Κυριακής στον κόσμο που διασκέδασε στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Δυο εκπληκτικοί καλλιτέχνες, ο Σάββας Χατζησταυρίδης με το νταούλι του και ο γνωστός (από την εποχή του Διογένη και τις Χάντρες) «Γρύλος» με το… τουμπερλέκι του διασκέδασαν απρόσμενα και εκτάκτως όλους τους φίλους και τις φίλες του Ελληνάδικου!
-Στη φωτογραφία ο Τάκης με τον Σάββα και τον… Γρύλο σε μια αναμνηστική φωτογραφία για τις… θαυμάστριές τους!!!
……
*Ιδού και ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ Ξάνθης Κώστας Σπυριάδης το Σάββατο το βράδυ στην έκτακτη εμφάνισή του στο «Il Posto» της Χρυσούπολης, περιστοιχισμένος από τα αστέρια του team του γνωστού cafe-bar Ελληνάδικου, τον Παναγιώτη, τον Φάνη, τη Διώνη και την Εύη!
-Όπως σας είχα αποκαλύψει, ο Κώστας έπαιξε μουσική στο Il Posto, αντικαθιστώντας τον επίσης Ξανθιώτη συνάδελφό του και φίλο του DJ Τόρη Παπαδήμα ο οποίος την ίδια ώρα έπαιζε στο Senso Bar της Χρυσούπολης!
……
*Σε γλέντι γάμου σε ξενοδοχείο της Θάσου, τραγούδησε το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου το Ξανθιώτικο καλλιτεχνικό δίδυμο, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ και όπως έμαθα έγινε χαμός!!!
«Τι και αν χειμώνιασε εμείς συνεχίζουμε να παντρεύουμε κόσμο...
Απόψε η ομάδα πάει Θάσο... Wedding Party...», σχολίασε στο Facebook ο Γιώργος post-άροντας παράλληλα και τη σχετική φωτογραφία στην οποία εντοπίζεται και ένα… νέο πρόσωπο!!!
-Θασίτης θαυμαστής τους ή… νέο μέλος στο καλλιτεχνικό σχήμα τους;;;
……
*Και τέλος, το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου μαζί με τον στενό συνεργάτη της, τον τρομερό μπουζουξή Ανέστη Χατζημεστή και τον συνάδελφό της τραγουδιστή τον Χασάν, τραγούδησαν για 2η συνεχόμενη φορά στην ταβέρνα «Karras» στη Μύκη Ξάνθη μετά από απαίτηση των εκεί θαυμαστών τους!
-Την «παράσταση» όμως «έκλεψε» ο Ανέστης ο οποίος με το μπουζούκι του ερμήνευσε solo παλιά ρεμπέτικα τραγούδια και εντυπωσίασε το… κοινό του!
-Προβλέπω και 3η συνεχόμενη εμφάνισή τους στη Μύκη!
-Θυμηθείτε με!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »