*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Ούτση διαψεύδει...Χουσειν Ζεϊμπέκ για Μουφτήδες, με κανέναν η Πυρνάρη, 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Σγουρίδης

09 Οκτωβρίου
Ο Τάσος Θεοδωρίδης στηρίζει Θωμά Μίχογλου στο Δήμο Τοπείρου!
(Στο τέλος ο Κιατίπης θα μείνει μόνο με την...Καρκαλιάνη και τον Γ. Γκούρτσα)
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Αναφέρθηκε από συναδέλφους, γιατί έκανε κακή… εντύπωση σ’ όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της επετείου απελευθέρωσης της Ξάνθης… Μια «δημοσιογράφα» λέει, προφανώς από τους «8μηνίτες» που προσελήφθη μ’ αυτή την ιδιότητα (και όχι η μοναδική) στον Δήμο Ξάνθης, έβγαζε φωτογραφίες αποκλειστικά τον Δήμαρχο Χαρ. Δημαρχόπουλο σε όλες τις στάσεις και τις «πόζες»!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Και γιατί φταίει Τένη μου η 8μηνίτισσα που σε βεβαιώνω είναι εξαιρετική κοπέλα κι όχι ο Δήμαρχος που «εκμεταλλεύεται» έτσι τις 8μηνίτισες;Με την ανοχή όλων;
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Τέτοιες αγάπες μεταξύ του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και του Μανώλη Φανουράκη στα εγκαίνια της Δημοτικής έκθεσης φωτογραφίας “Εύζωνες, φύλακες των αφανών” το βράδυ της Τετάρτης στη Δημοτική Πινακοθήκη; Παράτησε τους πάντες ο Δήμαρχος και μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, μαζί «σχεδίαζαν» το…δημοτικό μέλλον τους!
(Ο Σταύρος Μωραϊτης στα «Ξανθιώτικα Παρασκήνια» της «Αδέσμευτης»)
-Ας μην αγχώνονται… Κι οι δημότες αυτό «σχεδιάζουν» από τώρα… Πως θα «απαλλαγούν» και από το δυο…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αποκλειστικό. Η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Πυρνάρη, όχι μόνο μου διέψευσε ότι θα κατέβει υποψήφια με τον Τσέπελη, αλλά μου ξεκαθάρισε παράλληλα ότι «με κανέναν εκ των υποψηφίων Δημάρχων τα ονόματα των οποίων τώρα ακούγονται, δεν πρόκειται να είναι υποψήφια…».
-Οπότε τζάμπα και το συνεχιζόμενο «ψηστήρι» από ορισμένους!
……
*Αποκλειστικό 2. Επίσης ενδέχεται να κατέβει πράγματι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ο Πάνος  Σταυρακάρας, όχι όμως Σάββα Μελισσόπουλου ή Φανουράκη και με τίποτα με Δημαρχόπουλο!
Το με ποιόν θα σας το αποκαλύψω μια άλλη φορά! Απλά μη βιάζεστε…
…..
*Αποκλειστικό 3. Είπε κάπου ο Δημαρχόπουλος ότι «δεν γουστάρει να βγάλει ανακοίνωση για το… Αρδευτικό σαν «Δήμος»…
Αφελές ερώτημα…
Μπορεί αυτά που λέει στα «τσίπουρά» να τα πει και…φωναχτά;
……
*Άλλωστε το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ απίστευτε Μπάμπη, δεν είναι θέμα του Αλέξανδρου Κοντού, αλλά όλης της Ξάνθης…
Σταμάτα λοιπόν να «σέρνεσαι» πίσω από τους «δαίμονές» σου και να λες διάφορα δεξιά κι αριστερά…!
Έχει όμως υπόψη ότι και οι «τοίχοι» έχουν αυτιά…! Κι αυτά που λες σε ένα… τσίπουρο, εύκολα μαθαίνονται!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ… ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ!
Η Ούτση Κούτρα Χρύσα διαψεύδει τις δηλώσεις του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην ΕΡΤ3 για τον ρόλο του Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης!
Καταπέλτης για μια ακόμη φορά κατά Χουσείν Ζεϊμπέκ τον διέψευσε η Χρύσα Ούτση για τα όσα δήλωσε στην κρατική ΕΡΤ3 για τους Τοποτηρητές προκειμένου να γίνει αρεστός στον Ψευτομουφτή κ.Μετέ και όχι μόνο.
Ιδού το σχόλιό της:
Σε εκπομπή της ΕΡΤ3 λέχθηκε από τον βουλευτή του Σύριζα Ξάνθης κ.Χουσείν Ζειμπέκ μεταξύ άλλων ότι με τον διορισμό Τοποτηρητή Μουφτή υπάρχει υποβάθμιση του ρόλου του. Επειδή δεν υπήρχε αντίλογος και ακούστηκε αυτό στην δημόσια τηλεόραση, νιώθω χρέος προς τον θεσμό να διαψεύσω την δημοσία προσωπική του εκτίμηση.
Ο Τοποτηρητής Μουφτής είναι ακριβώς το ίδιο με τον Μουφτή και το ελληνικό κράτος δεν έκανε καμία υποβάθμιση στον θεσμό! Η διαφορά είναι μόνο στον τρόπο ανάδειξης- ο Μουφτής διορίζεται από 10μελους επιτροπή ενώ το τοποτηρητής Μουφτής χωρίς αυτή την γνώμη. Το κυριότερο δε οι αποφάσεις του τοποτηρητή Μουφτή έχουν ακριβώς την ιδία εγκυρότητα για το κράτος μας.
Οι υπόδικοι τώρα παρακρατικοί Μουφτήδες που εκλέχθηκαν σε τζαμιά ανά χείρας με αδιευκρίνιστο εκλογικό σώμα, εξαιρώντας από την διαδικασία τις γυναίκες και λογοδοτούν στην Άγκυρα ΠΟΤΕ δεν θα είναι ανώτεροι ή ίσοι με τους διορισμένους από την Ελληνική πολιτεία.
ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ
ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο Θανάσης Ξυνίδης προλογίζει την ταινία «Τα παράπονα στο Δήμαρχο», μετά απο αίτημα του Γιώργου Παραστατίδη,,,

Το Σάββατο 13-10 -2018 στις 6:30 μ.μ. ,το Κοινωνικό Κέντρο "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" (σ.σ. Πρόεδρος ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Γιώργος Παραστατίδης), διοργανώνει βραδιά κινηματογράφου με την προβολή της ταινίας "Τα παράπονα στο Δήμαρχο".
-Την ταινία θα προλογίσει σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κυρίου Παραστατίδη, ο κος Αθανάσιος Ξυνίδης, δικηγόρος με μακροχρόνια προσφορά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
(σ.σ. Την ταινία πρόβαλλε το Σαββατοκύριακο ο ΟΤΕ tv.)
Λίγα λόγια για την γνωστή Ιταλική κωμωδία, σε σκηνοθεσία Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε με τους: Σαλβατόρε Φικάρα, Σαλβατόρε Πικόνε
Καθώς ένα οικονομικό σκάνδαλο ξεσπάει παραμονές των εκλογών, οι δημότες ενός μικρού χωριού της Σικελίας κάνουν την υπέρβαση και δεν ψηφίζουν τον διεφθαρμένο, παλαιοκομματικό πρώην δήμαρχο, αλλά έναν ιδεαλιστή δάσκαλο που υπόσχεται ισονομία και πάταξη της διαφθοράς. Όταν όμως αρχίζει να εφαρμόζει τις εξαγγελίες του, οι κάτοικοι ξεσηκώνονται…και επανέρχονται στα παλιά....ξαναψηφίζοντας την επιστροφή των διεφθαρμένων! Μετά λαμπάδων...Το "παλιό" νικάει το καινούργιο! Πάσα τοπική σύμπτωση είναι απλά...σύμπτωση!)
Σγουρίδης: Κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια και πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτο κόμμα εξέφρασε τη Δευτέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε μεταξύ άλλων, πως «οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Εμείς, οι ΑΝΕΛ κρατήσαμε την κυβέρνηση και βγήκε η χώρα στο οικονομικό ξέφωτο. Με οποιονδήποτε άλλον και να είχε συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε δύο φορές εκλογές. Μερίδιο αυτής της επιτυχίας, πχ για την καταπολέμηση της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού, οφείλεται και στη σταθερότητα της κυβέρνησης λόγω των ΑΝΕΛ.»
Για τις συντάξεις δήλωσε επίσης βέβαιος πως δεν θα κοπούν: «Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει περικοπή συντάξεων και αυτό μπορεί να γίνει και μονομερώς, όπως δείχνει το προσχέδιο προϋπολογισμού, πιστεύω ότι υπάρχει δημοσιονομικός χώρος. Σίγουρα συζητιέται και σε επίπεδο ΔΝΤ και σε επίπεδο Eurogroup, ώστε να υπάρξει μία συμφωνία για αυτό το ζήτημα. Το μήνυμα με τη διπλή κατάθεση του προϋπολογισμού ήταν αυτό. Με την έξοδο από τα μνημόνια αποκτήσαμε βαθμούς ελευθερίας», τόνισε.
Αυτός είναι ο καθηγητής-κάθαρμα  με το περουκίνι του ΤΕΙ Σερρών που ήθελ λεφτά 
ή… σεξ για να περάσει τις φοιτήτριες από τα μαθήματα!
Αυτός είναι ο καθηγητής με το περουκίνι του ΤΕΙ Σερρών!
Πρόκειται για τον 60χρονο καθηγητή των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και δύο ιδιώτες, 59χρονο και 50χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κατά περίπτωση για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις συλληφθέντες είχαν ενταχθεί, με διακριτούς ρόλους, σε εγκληματική ομάδα και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, αποσπούσαν ανταλλάγματα από φοιτητές, τους οποίους ο καθηγητής έκρινε ως αποτυχόντες σε εξεταστέα μαθήματα.
Πρόκειται για τους:
Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη
Πρόκειται για τους:
Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.
Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.
-Θαυμάστε την «συμμορία»!Θαμάστε το καθαρμα με το...περουκίνι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »