*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Συνεχίζει τα μπάνια του ο Τάκης του Κύτταρο! Τι "παίζει" με την Γιασμίν;

25 Σεπτεμβρίου
*Μπορεί να έχει ανοίξει το ΚΥΤΤΑΡΟ από την 1η Σεπτεμβρίου, μπορεί να έχουν αυξηθεί οι… υποχρεώσεις του στο Ελληνάδικο, αλλά ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας δεν χάνει την ευκαιρία για… φθινοπωρινά μπάνια, πότε στην Κεραμωτή με τον γιό του Ανδρέα και πότε μόνος στην υπέροχη πισίνα του Z-Palace, απ’ όπου και η φωτογραφία το Σάββατο το μεσημέρι έτοιμος να βουτήξει στα δροσερά νερά της!
……
*Και μετά τα μπάνια του, ο Τάκης τα βράδια επιστρέφει στο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου τον υποδέχεται ο κόσμος που διασκεδάζει με… χαμόγελο!
-Κάτι που έκανε την Κυριακή το βράδυ η φίλη του Ελληνάδικου Γιασμίν η οποία δεν έχασε την ευκαιρία για μια… selfie μαζί του!
……
*Το πρώτο τους live τους το περασμένο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ στο «Tower» restaurant της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη, για τους Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γιώργο Κουμουλίδη και Γεωργία Ταστσόγλου όπου μαζί με την ορχήστρα τους, τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και τον Γιάννη Αντωνίου στο μπουζούκι, διασκέδασαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους!
……
*Δυο νέους φίλους απέκτησε στη Θάσο ο γνωστός καμεραμάν και ρεπόρτερ, Μίμης Μουρζόπουλος!
Adam και η Alexandra από την Πολωνία διασκέδασαν μαζί με τον Μίμη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο γειτονικό νησί και την περασμένη Κυριακή που έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, ο Μίμης έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο Facebook για να τους αποχαιρετίσει!
«Από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα από την Πολωνία...ADAM και ALEXANDRA. Να είσαστε καλά. Καλό ταξίδι!!!
Larous Greek and Italian Restaurant. Θάσος»…
……
*Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της επιστροφής της στην ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Ξάνθη για την Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, η οποία προς έκπληξη όλων επέστρεψε στο… «πάλκο» συνοδευόμενη από τον επί σειρά ετών στενό συνεργάτη της και φίλο της, τον γνωστό μπουζουξή, Ανέστη Χατζημεστή και όχι, όπως όλοι ανέμεναν, από την φίλη της μπουζουξίστρια Ντιάνα Τουμανίδου με την οποία πρόσφατα έκανε και… πρόβες!!!
-Τι να… κάνουμε… Μια φιλία και συνεργασία πολλών ετών με τον Ανέστη δεν… «σβήνεται» μέσα σε μια νύχτα!
……
*Με την επιστροφή της Μάνιας στην ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ», ενθουσιάστηκαν και οι θαυμάστριές της Μαρία & Δέσποινα οι οποίες έγραψαν για την επάνοδό της το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook!
«Να είσαι καλά Μάνια μου! Εσύ και η ορχήστρα σου, μας χαρίσατε μια ΥΠΕΡΟΧΗ βραδιά!! Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα κούκλα μου !!!! <3 o:p="">
-Έγινε χαμός πάλι στο Μυροβόλο!!!»…
……
*Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η «είσοδος» του δημοφιλούς Ξανθιώτη παπαράτσι Κυριάκου Κεσίσογλου την Κυριακή το βράδυ στο καφέ «Veranda» στην Κεραμωτή, όπου μόλις αντιλήφθηκαν οι θαυμάστριές του ότι κατέφθασε εκεί για καφέ, έσπευσαν να τον υποδεχθούν!
-Στη φωτό ο Κυριάκος ως άλλος....Ρουβάς περιστοιχισμένος από τις θαυμάστριές του!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »