*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΤΑΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

25 Σεπτεμβρίου
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ… «ΔΑΧΤΥΛΟ»! ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Με κατηγορούν κάποιοι στο fb, γιατί λέει είμαι-ήμουν… φίλους με τον Φανουράκη και έχω το θράσος όταν με ρίχνει λάσπη από τοίχο του, να του απαντάω και να τον ξεδοντιάζω…! Καθαρές λοιπόν κουβέντες:
1. Φίλος μου ο Φανουράκης όντως υπήρξε και σε συγκλονιστικές ανθρώπινες στιγμές…
2. Είναι όμως και ο ίδιος που επειδή αυτό τον βόλευε, διέδιδε σε όλη την προεκλογική περίοδο του 2014 πίνοντας στα μπαράκια με τον Πούλιο και τον Giannis, ότι πηγαινοέρχομαι στο… νοσοκομείο Ξάνθης με… κύρωση ήπατος. Μάλιστα είχε και το θράσος να με πάρει και τηλέφωνο για να μου… δώσει συμβουλές (!). Εμένα που έχω να πάω σε Νοσοκομείο από το 1998 μετά το τραγικό τροχαίο μου!
3. Δεν σεβάστηκε ούτε το ότι με δική μου φιλική παρέμβαση στον τότε Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη έγινε ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΑΞ στη θέση του Τσέπελη (Καρναβάλια, Γιορτές Π. Πόλης, Μουσικό φεστιβάλ σχολείων κλπ) προκειμένου ν’ αλλάξει τα πράγματα κι έγινε…Τσέπελης Νο 2!
Με Καρναβάλια του 1.160.000 ευρώ και κάτι… ψιλών!
4. Λειτουργεί όχι ως δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, αλλά δημοτικός σύμβουλος κατά το πώς τον βολεύει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Άλλοτε του Κυβερνείου, άλλοτε του Τζοκεράδικου και πάντα βέβαια υπέρ του… εαυτού του!
5. Στην δίκη με τον Απόστολο Αγκόρτζα αφού αυτός και ο Σταυρακάρς ως Κυβερνείο στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν πλην της κατάσχεσης των τραπεζοκαθισμάτων και τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Μαχητή»… δεν… γνώριζαν τίποτα γι’ αυτά!
-Φίλος…κάποτε δηλαδή, αλλά φιλτάτη και η αλήθεια…
-Διότι ειδικά οι Φανουράκηδες στη Ξάνθη, δεν μπορούν να «δείχνουν» τους άλλους με το… «δάχτυλο»! Αυτό και μόνο, αποτελεί θράσος στη νοημοσύνη των δημοτών…
Οι γυρολόγοι δηλαδή των κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων, να το «παίζουν» και τιμητές της πόλης…
(Σ.Σ. Από τη μια κεμπάπια και ρετσινούλες με τον Δημαρχόπουλο κι από την άλλη συνεχώς χλευασμοί για τον δραστήριο Πόντιο ομογενή αντιδήμαρχο Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη επειδή δεν μιλάει καλά τα…Ελληνικά! Και φυσικά πλήρης κάλυψε τώρα στον Τσέπελη με τον οποίο…αντιδικούσαν κάποτε για τον κοινόχρηστο του Κυβερνείου…Τα καλά και συμφέροντα!).

ΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ, ΧΏΜΑΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ… ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ;
Παράγινε πλέον… Κάποιοι πολίτες, συνειδητά ή γιατί έτσι γουστάρουν, να ρίχνουν συνεχώς χώματα, πέτρες, σκουπίδια, ακόμη και… μάρμαρα μέσα στα συντριβάνια της πόλης, τόσο αυτό κάτω από τον ιστορικό πλάτανο όσο και αυτόν απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο… με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να τα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ με αποτέλεσμα να σταματάει η λειτουργία τους!
Την Κυριακή μάλιστα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος έβγαλε και φωτογραφίες ντοκουμέντο με νέα ευρήματα που «ανακάλυψε» το συνεργείο της ΔΕΥΑΞ όταν πήγε να κάνει συντήρηση στο πανέμορφο συντριβάνι που βρίσκεται απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο…
Επιτέλους ας συλληφθεί κάποιος από αυτούς τους «αλήτες» μπας και διορθώσουν τα πράγματα, αφού η ατιμωρησία δυστυχώς ενθαρρύνει το θράσος τους…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »