*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ποιά Διοίκηση της ΔΕΥΑΞ βεβαίωσε τον Γενάρη του 2014 τα λεφτά που "χρωστάν" οι εργαζόμενοι;

26 Σεπτεμβρίου
ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ;
Περιμένουμε πως και πως –γιατί απουσίαζε από την συνεδρίαση της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου-τόσο από τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη όσο και από την πρώην διευθύντριά του Μαρία Λυκίδου, να πουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα Αναδρομικά που οι ίδιοι ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ τον Γενάρη του 2014 και «κληρονόμησαν» στον νυν Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο και την Διοίκησή του.
Περιμένουμε να βγει και την πει μάλιστα με ειλικρίνεια όπως φυσικά οφείλει να τους πει και για ποιο λόγο παραμονές δημοτικών άλλα τους έλεγε κι άλλα τελικά είχε πράξει, φοβούμενος φυσικά τον Εισαγγελέα και την παράβαση του Νόμου…
Περιμένουμε λοιπόν μετά και την ενημέρωση του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου στο σώμα για το θέμα που έχει προκύψει την τοποθέτηση του Τσέπελη!!!
Για να γελάσει για μια ακόμη φορά η κοινή γνώμη με τα τερτίπια του!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ, 
ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΕΥΑΞ ΣΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΑ;
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, γιατί λόγω Τσέπελη λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι γινότανε με τους λογαριασμούς και τις διακοπές νερού…
Όπως για παράδειγμα ξέρουμε και για ποιο λόγο δεν πλήρωναν κάποιοι Κιμμεριώτες νερό επί Τσέπελη - Μπεκτές αλλά και τι… περίμεναν να συμβεί με αποτέλεσμα όταν βεβαιώθηκε το χρέος τους, τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!
Επειδή όμως αυτή η ιστορία έχει πολύ ζουμί, καλούμε πρώτα τον Λεβέντ να βγει στον λαό και να την πει…!
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Και για την «παρέα» του Τσέπελη αλλά και πως έπαιρνε ψήφους τελικά ο συγκεκριμένος κύριος από τα Κιμμέρια!

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!
Επειδή αισθανόμαστε όχι μόνο δυνατοί και καθαροί αλλά έτοιμοι για μια ακόμη ρήξη, ενημερώνουμε τον Φανουράκη ότι οι Νόμοι ισχύουν για όλους τους πολίτες και το ίδιο και οι καταπατήσεις των… πεζόδρομων αλλά των διαγραμμίσεων για τους τυφλούς…!
Θέλει να μας πτοήσει με χλευασμούς, ειρωνείες και ύβρεις από το face book και ζητάει και τα ρέστα;
Θα παίρνει τις απαντήσεις του.
Η πόλη δεν ανήκει στους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους και πρωτίστως στους Φανουράκηδες που λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε γιατί τελικά έκανε τόσο… αμάν για να ξαναμπεί στο δημοτικό συμβούλιο, έστω και ως… αναπληρωματικός!
(σ.σ. Και φυσικά περιμένουμε και την θέση του Δήμου Ξάνθης και πρωτίστως της Υπηρεσίας Δόμησης…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »