*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Το εντυπωσιακό Ράντσο Νίκου Κυριακού στο Μυρωδάτο-Όλες οι εκδηλώσεις

26 Σεπτεμβρίου
Ερώτημα: Έχετε πάει ποτέ στο φοβερό RK Ranch Kyriakou - Ράντσο Νίκου Κυριακού; Ειλικρινά χάνετε….!
Βρίσκεται λοιπόν 2 χιλιόμετρα πριν πας στη παραλία του Μυρωδάτου από την Ξάνθη αριστερά επάνω στο δρόμο) και εκτός από τα υπέροχα άλογά του όπου μπορείτε να μάθετε ιππασία, σερβίρει καφέ, αναψυκτικά, υπέροχο γεύμα και ποτά!!!
RK Ranch Kyriakou - Ράντσο Νίκου Κυριακού: 2 χλμ από την Παραλία του Μηρωδάτου, στο δρόμο Ξάνθης - Μυρωδάτου.
Σερβίρει: γεύμα, καφέ και ποτά.  Κιν. 698 697 7588.
Οι ABOVE US THE WAVES την Κυριακή 7/10 στο Nostos στην Ξάνθη
Με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ "ROUGH ON HIGH SEAS" (Growl Records), οι ABOVE US THE WAVES ξεκινάνε την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία με ένα δυνατό Hometown show  στην ΞΑΝΘΗ.
Μαζί τους οι GRANNY'S HOUSE με το Psychedelic Post Rock/Metal τους.
Facebook page: https://www.facebook.com/GrannysHouseBand/
Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Nostos Live στις 21:00
Τιμη εισιτηρίου: 5 ευρώ με μπίρα!

Η χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών Αθήνας στο Ι.Θ.Τ.Π. στην Ξάνθη
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης φιλοξενεί στη Ξάνθη την χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών της Αθήνας, που θα μας χαρίσει μια βραδιά με τραγούδια και μελωδίες καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.
Στην εκδήλωση θα ακουστούν έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Μίμη Πλέσσα.
Διευθύνει ο Αιμίλιος Γιαννακόπουλος (διπλωματούχος μονωδίας με άριστα παμψηφεί και 2ο βραβείο, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και θεωρητικών).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βιργινία Τσουδερού», του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος τη Δευτέρα 1/10 στο βιβλιοπωλείο «δυο» στην Ξάνθη
Το βιβλιοπωλείο «ΔΥΟ» και οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Βαγγέλη Ραπτόπουλο με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 19:30.
Τον συγγραφέα παρουσιάζει και συνομιλεί μαζί του ο δημοσιογράφος Σαμή Καραμπουγιούκογλου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Το Μουσείο Μετάξης Σουφλίου συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με θέμα «Πόλ(ε)ις», οργανώνει την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου λαϊκές αφηγήσεις στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν. Για τις σχολικές ομάδες, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του μουσείου 2554023700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00 - 18:00).
Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ από τις 28 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων του Δικτύου του ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 20% στα είδη των πωλητηρίων.

Σεμινάρια Tango στην Κομοτηνή
Ο Silvio la Via και η Anastasia Gkotsopoulou καλεσμένοι από τον Alma Libre για Show και σεμινάρια στην Κομοτηνή!
Το βράδυ του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί milonga και show στο χώρο δεξιώσεων της Λέσχης Κομοτηναίων. Στη μουσική επιμέλεια η Γεωργία Καραβαγγέλη. Είσοδος 5ευρώ

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν την Κυριακή στο Πολυλειτουργικό Κτίριο Κομοτηνής, σε 2 τμήματα Αρχαρίων (17:00-18:30)και Μεσαίων- Προχωρημένων(18:30-20:00). Κόστος: 10ε το σεμινάριο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »