*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

See Through Η Χρύσα Ούτση κοντά στην αποστολή της Πάφου-Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

25 Ιουνίου
Η Χρύσα Ούτση των ΑΝΕΛ Ξάνθης, ως εκπρόσωπος της Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, με το χορευτικό συγκρότημα από την Πάφο Κύπρου στο 4ο Πανελλήνιο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Άβατο.
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Διήμερες δράσεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών διοργάνωσαν με επιτυχία πέντε σύλλογοι της Γενισέας την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιουνίου!
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή στις 17.00 στην αυλή του δημοτικού σχολείου Γενισέας με αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, τουρνουά μπάσκετ, τουρνουά βόλεϊ και επίδειξη graffiti
……
*Χθες  Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 18.00 στο λαογραφικό μουσείο της Γενισέας, πραγματοποιήθηκε: Βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Εξαρτήσεις και οικογένεια» από το επιστημονικό προσωπικό του ΚεΘεΑ «Κιβωτός».
……
*Τα πολλά μπράβο ανήκουν φυσικά στους Διοργανωτές του 2ημέρου που ήταν οι εξής: Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας, Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γενισέας «Ελπίς», Σύλλογος Γυναικών Γενισέας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γενισέας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γενισέας.
……
*Χθες Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στις 21.00 στην αυλή με τα Χαμάμ στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης στη ΦΕΞ, ο γνωστός Ξανθιώτης μουσικός και ερμηνευτής Αντώνης Μουσαδές, ο κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Γιώργος Βρανάς μαζί με τη Στέλλα Γκρήγκοβιτς από το πολυφωνικό σχήμα «Πλειάδες» αντάμωσαν με τον Μάριο Βλάχο από τους «Βαλκανατόλια» και τον εμπνευσμένο πνευστό Τάσο Καπζάλα παρουσίασαν τα νέα τραγούδια του Γιώργου Φραντζολά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Το πρόγραμμα της συναυλίας διανθίζονταν με παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια.
……
*Στο νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε άντρας περίπου 50 ετών ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Νοσοκομείου.
……
*Μπασκετικό. Στον άτυπο "τελικό" της ουράς της βαθμολογίας του Final-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο Αγρίνιο, ο Αρίωνας Ξάνθης επιβλήθηκε με 79-64 του Ηρακλείου και κατέκτησε την 5η θέση με ρεκόρ 1-4. Στην 6η θέση με ρεκόρ 0-5 έμεινε το Ηράκλειο. Η ομάδα πάντως της Ξάνθης, άξιζε για κάτι το καλύτερο…
……
*Σύμφωνα με το Xanthi Nea, βανδαλισμοί και κλοπές σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο των νεκροταφείων, στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έκλεψαν σταυρούς, εικόνες και καντήλια καθώς και βάζα με λουλούδια από τα νεκροταφεία, ενώ άφησαν πίσω τους καταστροφές σε τάφους.
Κάτοικοι που επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου τα νεκροταφεία αντίκρισαν τις καταστροφές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα αντίστοιχες κλοπές σημειώθηκαν και σε άλλα νεκροταφεία κατά μήκος της Ξάνθης.
-Αλήθεια, η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, τι λέει για όλα αυτά;
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου 2018
Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 28 Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 28 Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2018 θα πληρωθούν ως εξής:
Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 28 Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα.
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα.
(Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 28 Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη).
(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουλίου 2018 θα καταβληθούν στις 28 Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη).
Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Ιουλίου 2018 – Πληρωμή στις 03 Ιουλίου 2018 ημέρα Τρίτη.
Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 03 Ιουλίου 2018 ημέρα Τρίτη.
ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές νερού σήμερα στις οδού Κλεμανσώ & Λυγδών
Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης την  στην παρακάτω οδο:  την ΤΡΙΤΗ 26 Ιουνίου 2018 από 08:00 έως 10:00
1. Στην οδό Κλεμανσώ  στο τμήμα μεταξύ των οδών Νέστου και Λεωφ. Στρατού
Επίσης την ΤΡΙΤΗ 26 Ιουνίου 2018 από 08:00 έως 17:00 στις παρακάτω οδούς :
1. Στην οδό Κλεμανσώ από το τμήμα μεταξύ των οδών Ικονίου  Νέστου
2. Στην οδό Λυγδών  από την οδό Κλεμανσώ  έως την οδό  Μιαούλη
3. Σε όλο το μήκος  της οδού Νέστου
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ! Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία 
του Τυρνάζη Αργύριου από τη Βρυσούλα Φερών, κατά συρροή βιαστή!
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση. 
Πρόκειται για τον ΤΥΡΝΑΖΗ Αργύριο του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε την 25-3-1960, στη Βρυσούλα Φερών.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 28 Ιουνίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25510-66250 και 25510-66251 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (13.00) 
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ
Συνεδριάζει την Τρίτη  26 Ιουνίου (13.00) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
  1. Εγκρίσεις δαπανών και διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2018
  2. Εισήγηση για τροποποίηση (7η) προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018
  3. Κατάρτιση σχεδίου μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2019-2022 δήμου Μύκης
  4. Ανάληψη δέσμευσης πίστωσης για την υπηρεσία «Ψηφιοποίηση σχεδίων και μελετών του τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μύκης» ποσού 4.955,41€
  5. Κατακύρωση της δημοπρασίας μίσθωσης τρίτου χώρου στάθμευσης οχημάτων στον οικισμό Σμίνθης δήμου Μύκης και έγκριση ανάληψης υποχρέωσης επόμενων ετών
  6. Έγκριση διενέργειας δαπάνης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, κατάρτιση των όρων δημοπράτησης και ψήφιση-διάθεση σχετικής πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο "Συντήρηση οδοποιίας Δ.Ε. Μύκης" προϋπολογισμού 19.964,00€ με Φ.Π.Α.
  7. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του αποτελέσματος και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασία ελέγχου λειτουργίας, ρύθμισης, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων, αντλιοστασίων λυμάτων και αντλιοστασίων ύδρευσης δήμου Μύκης»
  8. Οριστική παραλαβή των «Υποστηρικτικών μελετών για τον έλεγχο της καταλληλότητας χώρου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Σμίνθης».
ΚΥΚΛΟΙ ΤΤΕ: ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROGROUP
«Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση», σχολιάζουν κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος απαντώντας στις διαρροές κυβερνητικών στελεχών που ζητούν να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup.
Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα αθηναϊκά μέσα, προσθέτουν πως ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει «θεσμικά κι όχι με διαρροές» οπότε και θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία.
«Η τοποθέτηση θα πάει θεσμικώς καθώς θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης», συμπληρώνουν και επισημαίνουν πως όσες φορές τοποθετήθηκε ο κ. Στουρνάρας για την οικονομία, τους κινδύνους, την «καθαρή» έξοδο αλλά και την προληπτική γραμμή, το έκανε πάντα θεσμικά, είτε μέσα από εκθέσεις της ΤτΕ είτε με ομιλίες του σε συνέδρια κι εκδηλώσεις για την οικονομία.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως αυτό είναι και το ορθό καθώς «η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις. Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο… facebook».
Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο το πρωί και ο Ν. Παππάς ζήτησε να μάθει τι έχει πληροφορηθεί ο διοικητής της ΤτΕ για την απόφαση του Eurogroup.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »