*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ &ΕΦΗΒΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΞΑΝΘΗΣ

25 Ιουνίου









*Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης με την κ.Κόλλια, στήριξε οικονομικά το φετινό Φεστιβάλ χορού.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 2ήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ (4o Πανελλήνιο και Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών 2018),  στον οικισμό Άβατο του Δήμου Τοπείρου
Η συμμετοχή 25 χορευτικών παιδικών συγκροτημάτων απο  την Κύπρο και όλη την Ελλάδα στο Άβατο Ξάνθης το φεστιβάλ "Τα παιδιά χορεύουν για τα παιδιά" προκάλεσε συγκίνηση σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις, αφού το κέφι και το μεράκι όλων των παιδιών-χορευτών πιστοποίησε ότι η παράδοση μας όχι μόνο ζει αλλά σίγουρα "περνάει σε καλά χέρια"...!!!
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η εκπρόσωπος τηςΥπουργού Μακεδονίας και  Θράκης κ.Χρύσα Ούτση -το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης στήριξε σημαντικά οικονομικά το φετινό Φεστιβάλ Παιδικών παραδοσιακών χορών-η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κ. Ελένη Πολυχρονιάδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θ. Τζελεπάκης και κ. Α. Λουκμακιάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου και πλήθος κόσμου.  
Φυσικά πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στον τρομερό χοροδιδάσκαλο και "ψυχή" του Πανελλήνιου Παιδικού Φεστιβάλ Πέτρο Δομβρίδη που απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι είναι για μεγάλα πράγματα. 
Ο ίδιος σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφερε τα παρακάτω στο fb 
ΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ &ΕΦΗΒΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΞΑΝΘΗΣ έφτασε στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ! Χίλια ευχαριστώ σε όλους τους Συλλόγους ,τους Χορευτές, στο Δ.Σ του Π.Σ Αβάτου και σε όλους τους Εθελοντές!
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΞΑΝΘΗΣ!
Μόνο περήφανος μπορώ να νοιώθω μετά από το υπέροχο τέλος!Ραντεβού του χρόνου 22/06&23/06/19!
 Ο χοροδιδάσκαλος Πέτρος Δομβρίδης (αριστερά) έδωσε ραντεβού για του...χρόνου!







 





  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »