*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Θα συμμετάσχουν οι "Απαράδεκτοι" στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης

21 Ιουνίου
Θα συμμετάσχουν στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης 2017 οι «Απαράδεκτοι» της Χαράς Τσακίρη; Ιδού η απορία…
……….
Δυστυχώς ο άστοχος νέος αναπτυξιακός νόμος, η κατάργηση της επιδότησης κόστους εργασίας (12%) και το εχθρικό επενδυτικό περιβάλλον που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πληγώνουν όλο και περισσότερο το Νομό Ξάνθης, ενισχύοντας την ανεργία. Μόνη άμεση λύση η παροχή ρευστότητας στην αγορά, η οποία επί δυόμιση χρόνια έχει ανασταλεί μέχρι η Κυβέρνηση να ολοκληρώσει την καταστροφική διαπραγμάτευση της.
(Από πολιτικό σχόλιο του γραμματέα της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη στο fb)
-Μόνη λύση δηλαδή… Εκλογές εδώ και τώρα!
……..
Κύριε πρόεδρε σας παρακαλούμε να τεθεί σαν θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της 20/06/2017 εκ μέρους της Δημοκρίτειας Κίνησης, η ανάκληση όλων των βεβαιώσεων εμβαδού κτισμάτων που εξέδωσε ο Δήμος μας σε ομολογουμένως παράνομες κατασκευές στις περιοχές Μυρωδάτο-Άβδηρα-Μάνδρα. Πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει το έγκλημα της αρχιτεκτονικής κτισμάτων που βάναυσα καταστρέφεται στην περιοχή μας …
(Από την επιστολή του επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου)
-Αποφασισμένος ο Κώστας Αντωνιάδης, τίποτα δεν τον πτοεί…Ούτε οι απειλές!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στο είπα Δήμαρχε που κάθε μέρα καταρρέεις και περισσότερο…
-Όταν πιάνεις το δικό μου όνομα (Μπάμπη Δημαρχόπουλε) στο στόμα σου, θα το πλένεις προηγουμένως δυο και τρεις φορές….
-Διότι εγώ σε ευεργέτησα και έδωσα τη ψυχή μου για να εκλεγείς Δήμαρχος Ξάνθης και να προσφέρεις κάτι για τον τόπο…
-Και όχι να κοιτάζεις μόνο τον εαυτό σου ή να ευνοείς τα συμφέροντα των κολλητών σου σε βάρος του Δήμου και των πολιτών!
……
*Με το που στρίμωξαν λοιπόν λίγο τα πράγματα Μπάμπη και φοβήθηκες τους Εισαγγελείς, βγήκες κι άρχισες πάλι τα ίδια.
-Να κατηγορείς τις υπηρεσίες του Δήμου ως μόνες υπεύθυνες και να στέλνεις έγγραφα στον αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν!
-Όλοι φταίνε δηλαδή στον Δήμο, πλην εσού του… αλάνθαστου!
……
*Διότι στο φινάλε αν θέλεις να παρανομεί ο Δήμος και να κάνει τα ΣΤΡΑΒΑ τα μάτια, κάντο για όλους κι όχι μόνο για τους «εκλεκτούς» σου! Εννόησες;
……
*Για μας λοιπόν –και στο ξαναλέμε- η παρανομία στην πόλη έχει μόνο ένα όνομα. Μπάμπης Δημαρχόπουλος. Οι άλλοι είναι απλοί εντολοδόχοι.
Αθωώθηκε για την ΕΤΕΝΕΞ χθες στη 
Κομοτηνή ο Θεολόγος Καλαϊτζής
Αθωώθηκε χθες στο Τριμελές Κακουργοδικείο Κομοτηνής με ψήφους 2-1 όπου δικάζονταν για την γνωστή υπόθεση της ΕΤΕΝΕΞ ο Θεολόγος Καλαϊτζής για απιστία και πλαστογραφία.
Η υπόθεση αφορούσε την διαχείριση της συγκεκριμένης εταιρείας που όπως είναι γνωστό, αφορούσε κυρίως τη διαχείριση του Elisso Hotel, ενώ δικηγόροι του Θεολόγου Καλαϊτζή ήταν οι Στέργιος Γιαλάογλου και Χάρης Δαλακούρας.
Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε καταλήξει στην Δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες του πρώην υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Χρίστου Πούλιου στις 30/3/2010  για παραποίηση και «φαλκίδευση» πρακτικών της ΕΤΕΝΕΞ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Σημειώνω  ότι μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης στη χθεσινή δίκη, ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ενώ μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο Χρίστος Πούλιος, εμμένοντας στις τότε καταγγελίες του…
Καταδικαστική ήταν η πρόταση της Εισαγγελικής έδρας αλλά το δικαστήριο αθώωσε τελικά τον Θεολόγο Καλαϊτζή.
Αθώωση που δίνει ελπίδες στην υπερασπιστική του γραμμή ότι στη δίκη του ερχόμενου Φλεβάρη όπου θα εκδικαστεί η έφεσή του κ. Καλαϊτζή για την υπόθεση της ΕΑΠΑΞ και έχει τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης σε ισόβια δις. θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από την Δικαιοσύνη.
Ποιους ευχαρίστησε χθες μέσα από την «Ανοιχτή γραμμή» 
του Xanthi channel ο Βασίλης, πατέρας του 16χρονου που έπεσε από τη στέγη του Κλειστού Κολυμβητηρίου
Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης κ.Θεόδωρο Αποστολίδη για την οικονομική και ηθική στήριξη, την αντιδήμαρχο αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, τον δημοτικό σύμβουλος Στέλιο Γουναρίδη αλλά και όλο τον κόσμο της Ξάνθης που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειάς του, ευχαρίστησε χθες μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο πατέρας του άτυχου 16χρονου μαθητή που έπεσε από τη στέγη του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και τραυματίστηκε σοβαρά, βρίσκεται όμως ήδη εκτός κινδύνου.
Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και η υγεία του σύμφωνα με τους γιατρούς βελτιώνεται συνέχεια, ενώ ο πατέρας του  ο Βασίλης (στρατιωτικός στο επάγγελμα), ευχαρίστησε πάνω από όλα τον Θεό που σώθηκε το παιδί του, μη κρύβοντας την συγκίνησή του για όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του στον γολγοθά που περνάει αυτός και η οικογένειά του! 
Η Κ.Ο. Ξάνθης του Κ.Κ.Ε. παρουσιάζει το βιβλίο 
«Δικτατορία 1967 – 1974, Kείμενα και Nτοκουμέντα»
Η Κ.Ο Ξάνθης του Κ.Κ.Ε. καλεί σε πολιτική εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου  "Δικτατορία 1967 – 1974, Kείμενα και Nτοκουμέντα ",   που επιμελήθηκε το τμήμα Ιστορίας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.
Από την εργατική - λαϊκή σκοπιά, το Κ.Κ.Ε θεωρεί αναγκαίο να μελετήσει το χαρακτήρα της στρατιωτικής δικτατορίας 1967 - 1974, τους παράγοντες που οδήγησαν στην επικράτησή της, τη σχέση της οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής της με εκείνες της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, τη στάση του εργατικού - λαϊκού κινήματος σε σχέση και με την προγραμματική και οργανωτική ετοιμότητα του Κ.Κ.Ε.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης και ομιλητής θα είναι ο Νίκος Φακιρίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Κ.Κ.Ε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »