*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

01 Οκτωβρίου
«Οριστικό και αλλάζουν λέει όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων, μεταξύ των οποίων και ο ημέτερος Θανάσης Πάσχου… Αυτό αποφάσισε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να πληρωθούν οι «γραφές» και να αντικατασταθούν οι «αντιφρονούντες» με τους ημέτερους! Ότι δεν έκανε δηλαδή ο Κουρουμπλής λόγω κωλύματος του νόμου, το κάνει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας ακολουθώντας πιστά την παλιομοδίτικη συνταγή…».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
…………

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι όσο μου το επιτρέπουν οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις μου. Εγώ θέλω να συνδικαλίζομαι. Αν υπάρξει αναστολή της επαγγελματικής μου ιδιότητας δεν θα μπορώ να το κάνω. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των συναδέλφων».
(Ο Γρηγόρης Στογιαννίδης σε δηλώσεις του στο «protothema.gr»)
-Και παράλληλα ως συνδικαλιστής δουλεύοντας ...3-4 μέρες τον μήνα να εισπράττω δύο μισθούς!!! Αριστερός βουλευτής είμαι...
………….


ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πήρα μια επιστολή χθες από τον Δημοσθένη Σταματιάδη και την δημοσιεύω αυτούσια:
«Κύριε Παπαδόπουλε, ύστερα από το δημοσίευμα σας στο αν παραμένω στους ΑΝ.ΕΛ δεν σας κρύβω την συγκίνηση μου που ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά μου πιστεύω, σας γνωρίζω λοιπόν πως είμαι ενεργό μέλος και θα μπορούσατε να το διαπιστώσετε αν ερχόσασταν είτε από τα γραφεία είτε από το στέκι των ΑΝ.ΕΛ βεβαίως σήμερα η έγκυρη ενημέρωση είναι δύσκολη.
Σας ευχαριστώ που στηρίξατε τους Ανεξάρτητους Έλληνες μέσα από την εφημερίδα σας.
Ο Γραμματέας συντονιστικής Ξάνθης Σταματιάδης Σ. Δημοσθένης»
.......
*Η απάντησή μου: Σ΄ ευχαριστώ Δημοσθένη για την συγκινητική...συγκίνησή σου, αλλά σε όλη την προεκλογική περίοδο ήσουν άφαντος από παντού...!
-Μόνο μετεκλογικά κι αφού βέβαια μπήκαν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, με χαρά και ικανοποίηση σε είδα...ξανά στην πρώτη γραμμή!!!
(σ.σ. Και για να σου ανεβάσω την διάθεση, σου αφιερώνω και την φωτογραφία στη διπλανή στήλη... από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη. Γραμματέας συντονιστικής και να απουσιάζεις;).
……………..

Ηχηρό μήνυμα Καραμανλή: Ηγέτης γίνεται κάποιος με μάχες μέσα στη Βουλή
Ένα ηχηρό μήνυμα για τη μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με προφανή αποδέκτη τον Απόστολο Τζιζικώστα, οι συνεργάτες του οποίου έχουν προχωρήσει τις τελευταίες μέρες σε απαξιωτικές διαρροές εις βάρος του, έστειλε ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προκρίνει τη λύση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως ενωτική και πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, για να διασφαλιστεί η επόμενη μέρα της παράταξης και πως μια εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητα, όπως του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν θα είχε τα στοιχεία σοβαρότητας και προοπτική που απαιτούνται για τη ΝΔ, λόγω του ασυμβίβαστου να βρίσκεται εντός Βουλής μέχρι το 2019!
Έτσι, όπως έγραψε χθες ο Γιάννης Σαραντάκος στο “Έθνος”:
“Ο Κώστας Καραμανλής τονίζει στις  κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, τονίζει ότι είναι αδιανόητο να μην εκπροσωπείται η Νέα Δημοκρατία από τον πρόεδρό της στο Κοινοβούλιο.
“Οι πρόεδροι των κομμάτων και δη της Νέας Δημοκρατίας έγιναν ηγέτες μέσα από τις μάχες που έδιναν στη Βουλή”, τονίζει χαρακτηριστικά, και θυμίζει τις δικές του κοινοβουλευτικές συγκρούσεις με τον Κώστα Σημίτη”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ... ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ»!
"Με σεβασμό διάβασα στο διαδίκτυο την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις δηλώσεις στήριξης του κ.Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απο τους νεώτερους Κ. Καραμανλή και Κώστα Μπακογιάννη. Σαν νέος άνθρωπος, σαν απλός πολίτης που κρίνεται καθημερινά απο τις "αγωνίες" τις καθημερινότητας,  θα ήθελα απλά να διατυπώσει την δική μου προσωπική άποψη. Η κοινωνία χρίζει τους ηγέτες. Εκεί πρέπει να αφουγκραστεί το "σύστημα" της παράταξης, τι λένε, τι θέλουν οι απλοί πολίτες κι όχι τα τζάκια και οι οικογένειες...", ήταν η απάντηση του πρώην Αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη.
………………….

ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΛΟΓΩ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ενημέρωση:
Σας ενημερώνουμε πως οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, με ιδιαίτερη τιμή παρέλαβαν τις προσκλήσεις για τα Ελευθέρια της Ξάνθης, με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Δυστυχώς δεν θα παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις, λόγω της προγραμματισμένης ,για τις 3 Οκτωβρίου, Ορκωμοσίας τους στη Βουλή, της εκλογής Προεδρείου της Βουλής στις 4 Οκτωβρίου και των Προγραμματικών Δηλώσεων.
Ευχαριστούμε για την τιμή και θεωρούμε χρέος και καθήκον μας τη διασφάλιση όσων με αγώνες κατέκτησαν οι πρόγονοί μας .
Η 4η Οκτωβρίου είναι το ορόσημο της νεότερης Ιστορίας της Θράκης, υπόδειγμα ηρωικών αγώνων και η απαρχή της Ελευθερίας.
Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης
Γιαννακίδης Στάθης
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Στογιαννίδης Γρηγόρ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »