*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

01 Οκτωβρίου
*Ο Θρύλος επέστρεψε!!! Το πιο φημισμένο μαγαζί της πόλης στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 7Α το αγαπημένο μας Cafe bar «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ»! σας περιμένει στο ανανεωμένο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του πρωί και βράδυ με απολαυστικούς καφέδες, λαμπερά cocktails, νόστιμα δημιουργικά πιάτα και βέβαια με λαμπερά events που χρωματίζουν τη ξανθιώτικη νύχτα!
Τηλέφωνο: 2541106030!
……

*Εντωμεταξύ, οι εκπλήξεις και τα πάρτι ξεκινούν από αυτή την Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
Οι Κυριακές αποκτούν νόημα στην πόλη...
Το μεγάλο Event του "DOGS_THESSALONIKI" αυτή την Κυριακή 4 Οκτ. στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.
Live hosting by Taraxias.
ONDEXX : Deejay Saras
DANCE SHOW: ERI MARINA & ELENA KANTARA
PLUS VASILIS LITOS (Academy of Dance)
RnB - Hip Hop Music
Έναρξη: 22:00.
Να μη λείψει κανείς από το πρώτο φετινό event του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
……

*Αύριο Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το «CITY» live κοντά σας με ένα φοβερό ζωντανό πρόγραμμα με τους: Χρήστο Τσακίρη από το Greek Idol και τους: Άγγελο Μαρά - Τάνια Παντούδη - Κάλη Κοσκερίδου & Αυγή Τριανταφυλλίδου, αλλά και τον φοβερό Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα, Μάκη Αρίφογλου!
Είσοδος ελεύθερη! Τιμή ποτού: 8 ευρώ. Ρεζερβέ: 6937180069.
…….

*Ενώ οι άλλοι, συνάδελφοί του Ξανθιώτες τραγουδιστές, (Γιώργος Καρυπίδης και Γιώργος Κουμουλίδης) τρέχουν αυτές τις μέρες στην Αθήνα για να προλάβουν ποιος θα εμφανιστεί πρώτος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο «Ε», ο Άκης Μακρίδης κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο του video-clip για το τραγούδι του «Ένα σου χάδι» και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα όταν το είδα χθες στο You Tube!
-Το video-clip του Άκη παίρνει άριστα στη σκηνοθεσία αφού θυμίζει υπερπαραγωγή με τα… υπέροχα «γυρίσματα» και τις πλούσιες εικόνες!
-Πάλι τους… «έφαγε» ο Άκης ακόμη και χωρίς τον… μάνατζέρ του που τον τελευταίο καιρό «άλλαξε στρατόπεδο»!
……

*Όπως σας ενημέρωσα χθες, την Δευτέρα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Τζανσέλ Μαλκότς, αδελφή της πρώην αθλητικογράφου Ελβίνας, και ιδού η αποκλειστική φωτογραφία από το πάρτι που διοργάνωσε με την παρέα της στη Θεσσαλονίκη!
………

*Στο cafe bar «Moca» διασκέδαζε προσφάτως, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, με την παρέα της η παραγωγός του Radio Life, Ρένα Καραγιάννη, και φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του νεαρού που βλέπετε στη φωτογραφία μαζί με την κολλητή της!
……
*Μη χάσετε σήμερα στις 11:00 το βράδυ την εκπομπή «Λαϊκή βραδιά» του ραδιοφωνικού παραγωγού Φώτη Βασιλείου, στον LIFE 92,1.
Ο Φώτης «παίζει» στην εκπομπή του όλα τα «καψούρικα» λαϊκά τραγούδια και δέχεται τις αφιερώσεις σας στο τηλέφωνο 25410 20670!

Συντονιστείτε!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »