*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Τα ροδάκινα Velvita στα "Μεζεκλίκια""!. Το "Λουκάνικο" ξαναβρήκε τον Μαρτσέλο!!

02 Ιουλίου


*Και φυσικά Το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού έχει ένα μόνο όνομα και λέγεται … Josephine! Το αστέρι των αστεριών!

To ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου η Josephine στο My club.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ και οι κρατήσεις ήδη ξεκίνησαν στο τηλέφωνο 25410-73536

Σπεύσατε να κλείσετε θέση!

.......

*Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας γεμάτος περιπέτεια, πάθος και φλογερές εξελίξεις για τον τομέα του έρωτα, όπου θα αναπτυχθούν πολλά καλοκαιρινά ερωτικά ειδύλλια όπου άλλοτε θα απασχολήσουν με τρόπο σκανδαλώδες, άλλοτε θα παρασύρουν σε έντονες στιγμές ασυγκράτητου ενθουσιασμού. Ποιοι έρωτες θα έρθουν για να μείνουν και ποιοι θα παραμείνουν όμως ως μία γλυκιά ανάμνηση του καλοκαιριού; Πάμε να δούμε ποια θα είναι τα 4 απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα και ποιες θα είναι οι πικάντικες ερωτικές εξελίξεις που θα ζήσουν!

Τα 4 Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Υδροχόοι

.......

*Κι όμως το είχαμε «χαμένο» τον ... «κύριο Λουκάνικο» στην παραλία της Μάνδρας, εμφανίστηκε μόλις είδε τον Μαρτσέλο με την Μαρία και «βρήκε» κι αυτός την...θέση του!

Άλλωστε το καλοκαίρι που γεμίζει το εξοχικό, είναι η πιο όμορφη εποχή για το «Λουκάνικο» κατά γενική ομολογία..

.......

*Τελικά τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά! Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έκανα μια βόλτα στο δρόμο για τον ποταμό Κόσυνθο κι είδα το ιστορικό πανέμορφο Σιντριαβάκι στο παρκάκι της π. Πόλης απέναντι από τον ΚΗΠΟ ... πολύχρωμο με ωραία φώτο και καθαρό νερό και το «χάρηκε» η ψυχή Μου! Έδωσε άλλη αίσθηση και ομορφιά στην πίσω περιοχή της Π. Πόλης προς την γέφυρα του Κόσυνθου.

(σ.σ. Πριν 6 μήνες το σιντριβάνι του Ξενία ήταν ... παλιο-σίδερα με ξηρά φυτά! 4 χαμένα χρόνια με δήμαρχο τον Τσέπελη και το τζιπ του Δήμου.... ΙΧ να "βολτάρει" 10 φορές την ημέρα το δρόμο της Χρύσας! Λίγη τσίπαν καν...)

.......

*Μια ιδιαίτερα εξαιρετική και μοναδική εκδήλωση, διοργανώνουν τα περίφημα (σε όλον τον κόσμο...), Ροδάκινα Velvita στο Delicatessen «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 στις 20.00.

Χαρακτηριστική και η παρακάτω πρόσκληση που πήραμε:

«Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να είστε μαζί μας την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20:00 στο Delicatessen «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» για να γνωρίσετε από κοντά μία ακόμα πιο γλυκιά προσθήκη στα προϊόντα VELVITA από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού».

-Σημειώνω ότι την ΣΕΚΕ θα εκπροσωπεί στην παραπάνω εκδήλωση –αφού ο Αλέκος Κοντός θα απουσιάζει εκτός Ελλάδος…- ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης.

.......

*Υπενθυμίζω για να μην λέτε ότι το... «ξεχάσατε»!

Την μεθεπόμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο πανέμορφο γήπεδο του Άρη Πετεινού θα γίνει το δημοτικό και Κρητικό γλέντι με φοβερούς Κρητικούς και δημοτικούς καλλιτέχνες.

Προλάβετε και κλείστε τραπέζι! Θα είναι κάτι το μοναδικό και ξεχωριστό!

Με σούπερ σταρ φυσικά τον Γιώργο Κονταρό.

Ρεζερβέ 6983944112.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »