*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Μεγάλη κοσμοσυρροή στο My club γιατ τον Γιώργο Κακοσαίο! Στο μπαρ μπήκε η... Φένια όπως παλιά!

26 Ιουνίου


*Χαμός και πανικός στο My club στη συναυλία του φοβερού Γιώργου Κακοσαίου που ξεσήκωσε τον κόσμο με την ορχήστρα του, τραγουδώντας όχι μόνο δικές του επιτυχίες, αλλά και του Πλούταρχου. Πανικός στην κυριολεξία!

.......

*Φυσικά η κοσμοσυρροή παρά το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που πολλούς μας κράτησε εκτός Ξάνθης, ήταν μεγάλη με τον κόσμο να αποθεώνει τον δημοφιλή τραγουδιστή και να διασκεδάζει μέχρι πρωίας....

Τουτέστιν, σκούρα γιαλιά!

.......

*Φυσικά το ωραίο φύλλο έλαμψε δια της παρουσίας του στο My club και ενθουσίασε και τη στήλη καθότι όλες ήταν υπέροχες!

Και δείτε κι ένα «μάτσο» λουλούδια να παρακολουθούν πρώτη σειρά τον τρομερό Γιώργο Κακοσαίο στην συναυλία του τον περασμένο Σάββατο.

Η λέξη «μαγεία σε όλο της το μεγαλείο.

......

*Και αν με ρωτάτε... Θα σας το πω κι αυτό... Ιδού κατά την ταπεινή μου άποψη, η πιο εντυπωσιακή σε εμφάνιση μπαρ γούμαν στο My club το βράδυ του Σαββάτου; Μα η μαγική σταρ που βλέπετε στην φωτογραφία, το όνομα της οποίας για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω...

Οπότε θα το χαρακτηρίσω έτσι απλά, το κορίτσι του... Κάρτ Ποσταλ!

......

*Και η είδηση του Σαββάτου! Η γνωστή Φένια Τσαγκάλα εμφανίστηκε μέσα στο... μπαρ σε ρόλο bar woman να ποζάρει με το δικό της στυλ, όπως παλιά!

(σ.σ. Φένια πάσης εποχής και πάσης πολιτικής κατάστασης... Και με Τσέπελη και με Στράτο Κοντό, συνεχίζει... απτόητη! Οι εξουσίες αλλάζουνε, αλλά η Φένια μένει!!!

(σ.σ. Και οικονομάει φυσικά στην υγεία των άλλων... κορόϊδων!!! Και του κολλητού Πάνου Αμβροσιάδη αλλά και της «κολλητής» Μαργαρίτας Γκαλέτση... Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά η Φένια μένει!)

.......

*Την ίδια ώρα.... Αρκετά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πλέον η πρώην γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά (σ.σ. Πέρσι τέτοια περίοδο ήταν καθημερινά στο φως της επικαιρότητας...), μετά την αποτυχία το Χρήστου Μέτιου να επανεκλεγεί, επέστρεψε όπως μαθαίνω στο λογιστικό της γραφεία και στις παλιές τις συνήθειες...

-Τι να κάνουμε Σοφία...! Αυτή είναι η πολιτική και η λάμψη, όταν είναι πρόσκαιρη... Απ’ τα ψηλά στα...χαμηλά όπως λέει και ο Στέλιος Καζαντζίδης.

(σ.σ. Το χειρότερο όλων; Δεν έχει ούτε... καληνύχτα με την Φένια πλέον).

.......

*Κι ένα σπέσιαλ για την επόμενη εκδήλωση στο My club. Σάββατο 29 Ιουνίου ο Sidarta, ο καλλιτέχνης των επιτυχιών στο My Club για ένα μοναδικό live performance!

-Entrance ticket: 10€

Info & RZV: 25410-73536

Doors Open at: 00:00

My Club - 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας

……

*Αυτή κι αν είναι η συναυλία του Καλοκαιριού 2024, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει μια μοναδική συναυλία όχι βέβαια στο γήπεδο του ΑΟΞ στη Ξάνθη, αλλά στο γήπεδο της Δόξας, στην γειτονική Δράμα. Όλα αυτά την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

-Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα.

Με «όχημα» τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξιδεύει από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, σε μία περιοδεία… διαμάντι!

Μαζί του: Sicario αλλά και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

(σ.σ. Προβλέπω μαζικές μετακινήσεις θαυμαστριών και θαυμαστών του στη Δράμα...)

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »