*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

«ΓΛΕIΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ» -Τα Παράσιτα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Δήθεν Αριστερά, όχι Νέα Αριστερά!

11 Ιουνίου


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΣ «ΔΟΥΝΕ» ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΜΕ ΤO ΓΝΩΣΤO DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΗΠΩΣ... ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!


Και βέβαια, μόνο προφητικό και τυχαίο δεν ήταν το πρωτοσέλιδο της «Αδέσμευτης» παραμονές των Ευρωεκλογών 2024 κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου!

Να σας το υπενθυμίσω από τη στήλη αφού ήταν η μόνη εφημερίδα της ΑΜΘ που με θάρρος έγραψε τα παρακάτω:

«Κύριο άρθρο της HELLAS JOURNAL! Το εθνικιστικό-τουρκικό ΚΙΕΦ-DEB έπρεπε να αντιμετωπιστεί σκληρά…

Το θέμα είναι εθνικό, όχι κομματικό! Τα ελληνικά κόμματα εγκατέλειψαν τη Θράκη στους πράκτορες του Ερντογάν!

Είναι θλιβερά τα νέα από την Θράκη. Όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας προκαλούν κατάθλιψη. Άφησαν αυτή την ακριτική περιοχή στο έλεος του αυταρχικού καθεστώτος της Τουρκίας.

Για να καταλάβετε, ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών, αρκετά ελληνικά κόμματα δεν μοίρασαν καν ψηφοδέλτια στην περιοχή. Όταν το πληροφορηθήκαμε απλά μείναμε άφωνοι. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Και καλά τα αριστερά κόμματα που μπορεί να μας θεωρούν και… πολίτες του κόσμου!!! Τα λεγόμενα “εθνικά” -που στην πραγματικότητα είναι εθνικιστικά; Γιατί όχι;

Απλή η απάντηση. Άλλοι πουλάνε εθνικισμό και άλλοι διεθνισμό. Αλλά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Αφέθηκε η Τουρκία να αλωνίζει στην πιο σημαντική -μαζί με τα νησιά του Αιγαίου- περιοχή της Ελλάδας μας. Πρόσφατα είχαμε ακούσει με περισσή προσοχή την ανάλυση Έλληνα αξιωματούχου με άδολη αγάπη για την Πατρίδα. Το νέο σχέδιο της Τουρκίας είναι η προσβολή της χώρας στην περιοχή του Έβρου, όχι στο Αιγαίο».

-Τον πιστεύουμε. Η πορεία του… φιδιού το έδειξε.

-Χωρίς σχόλιο... αλλά αυτά τα πρωτοσέλιδα γράφουν την ιστορία κι όχι οι... Γλείφτες και κόλακες - Παράσιτα της κοινωνίας... και της εκάστοτε εξουσίας!

 

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ DEB
ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ & ΡΟΔΟΠΗ!

Και φυσικά ήμουν σίγουρος ότι οι δυο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς στη Ξάνθη (Χουσείν Ζεϊμπέκ) και τη Ροδόπη (Οζγκιούρ Φερχάτ) δεν θα ήταν με το «κόμμα» τους αλλά με το μειονοτικό – Τουρκικό κόμμα, δηλαδή το Τουρκικό Προξενείο!

-Αφού αυτό ακριβώς συνέβη!!!

Από μπροστά (σ.σ. Ή τραπεζώματα στη Στροφή του Μάκη...), αριστεροί αλλά στις κάλπες... Τουρκικό Προξενείο!!!

-Δήθεν Αριστερά κι όχι... Νέα Αριστερά! Έτσι έπρεπε να το πείτε κύριε Χαρίτση το κόμμα σας...! Καληνύχτα... και περαστικά Σας!



 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »