*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

H γελοιότητα της γελοιότητας! Και "ΥΠΕΞ" του Δήμου Ξάνθης πλέον, ο πορτιέρης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Τσέπελης!

14 Ιουνίου

 

Μόνο ως .... Πρωταπριλιάτικο κακόγουστο αστείο βέβαια θα μπορούσε να «φαντάξει» ποτέ αν μας το έλεγαν πριν μερικά χρόνια,  ότι ο πορτιέρης αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Τσέπελης, θα εμφανίζεται πλέον ως.... πολιτικός παράγοντας του Δήμου Ξάνθης, ασκώντας μάλιστα και... εξωτερική «πολιτική» με δημάρχους κλπ επικεφαλής λίγων "καρναβαλιών" που με έξοδα του Δήμου, μετέφερε στο Καρναβάλι της Κορυτσάς!! Στην προσπάθεια να "πείσει' για την πολιτική οντότητα και εμβέλειά του!!! 

Και με πιο απλά λόγια.

Από το Βαλκανικό Καρναβάλι Ξάνθης που ανήγγειλε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός τον Γενάρη 2024 με συνεντεύξεις σε φιλικά του ΜΜΕ, ας αρκεστούμε πλέον στο.... Καρναβάλι της Κορυτσάς! 

Όπου ο νέος πολιτικός... παράγοντας του Δήμου Ξάνθης ασκών πλέον και εξωτερική πολιτική, Μ. Τσέπελης, έγινε ο μέγας... εκφραστής του Δήμου μας!!!  


Βεβαίως ο καθείς κρίνεται από την πορεία και τις πράξεις του, είναι ωστόσο απολύτως εμφανές ότι μετά το «φιάσκο» του φετινού Καρναβαλιού και την... «υποψήφια βασίλισσα» του αντιδήμαρχου Τσέπελη -ειλικρινά γιατί να μην γίνει και... αυριανή Δήμαρχος Ξάνθης όπως είπε στον Παπαδάκη αφού έγινε αντιδήμαρχος Πολιτισμού ο... Τσέπελης των Βατράχων!

Φαίνεται πως από δω και πέρα,  τα «ευτράπελα» του περασμένου  Μαρτίου και του Απριλίου με τον Σάκη Τόλη του ...Σατανά, η συνέχεια είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Προς το παρόν λοιπόν, πάρτε μια «γεύση» από το αυτούσιο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης που ... "λανσάρει" πλέον ως....κορυφαία προσωπικότητα (σ.σ. Μετά τον Δήμαρχο Ξάνθης), έναν ακόμη    ... Τσέπελη!

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΔΗΜΆΡΧΟ, ΗΘΟΠΟΙΟΎΣ ΚΑΙ 

ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ξάνθης συμμετείχε με επιτυχία στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρναβαλιού του Δήμου Κορυτσάς, με το οποίο εγκαινιάζεται η τουριστική περίοδος της πόλης. Η αποστολή του Δήμου Ξάνθης παρουσίασε εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες ανέδειξαν το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στο τοπικό κοινό.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Τσέπελης, πραγματοποίησε συναντήσεις με επίσημους εκπροσώπους της περιοχής, όπως ο Δήμαρχος Κορυτσάς, κ. Σοτιράκ Φίλο, η ηθοποιός κα Ζαμίρα Κιτά από το Κέντρο Πολιτισμού και Καινοτομίας, η διευθύντρια του Πολιτιστικού Κέντρου, κα Μπλέρτα Μπέλιου, και ο Συντονιστής Τέχνης του Κέντρου Πολιτισμού και Καινοτομίας, κ. Αλέξανδρος Οικονομίδης Σουλιώτης, καλλιεργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγιναν επαφές με άλλες αποστολές, όπως αυτή από το Πέρνικ της Βουλγαρίας, ενώ δόθηκαν συνεντεύξεις στα κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια της Αλβανίας, προβάλλοντας το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και ενισχύοντας τη φήμη του Δήμου μας ως κέντρου πολιτιστικών δρώμενων, προσελκύοντας τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον.

(σ.σ. Δεν μάθαμε αν τον Αντιδήμαρχο-Υπεξ του Δήμου μας που θα...φέρει και επενδυτές στο Δήμο Ξάνθης, "συνόδευαν" και υπάλληλοι του πρώην κέντρου Πολιτισμού που προεκλογικά χυδαιολογούσαν στο fb κατά του νέου δήμαρχου Ξάνθης σε οικογενειακό επίπεδο,  γιατί στις φωτογραφίες διακρίναμε μόνο λίγα καρναβαλάκια, από το σύνολο των  Καρναβαλικών συλλόγων Ξάνθης που  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του ή φίλος του ο "Βασιλιάς"...Άντε και στα επόμενα καλαμπούρια...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »