*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Συνελήφθη στρατιωτικός για φωτιά στην περιοχή Χιλής της Αλεξανδρούπολης.

14 Ιουνίου

 

Στη σύλληψη ενός στρατιωτικού προχώρησε η Πυροσβεστική στον Έβρο, για φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη (12/6) στην περιοχή Χιλή της Αλεξανδρούπολης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για στέλεχος του Στρατού Ξηράς, που υπηρετεί στον Έβρο, ο οποίος την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς φέρεται να εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε οικοπεδικό χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

 

Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης όπου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.779€, ενώ του θέματος έχουν επιληφθεί και οι στρατιωτικές αρχές με την ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελέα.

 

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Χιλή της Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών αρχών και εθελοντών αγροτών που έδωσαν ”μάχη” με τις φλόγες, κατάφεραν να την περιορίσουν και να τη θέσουν υπό έλεγχο μέχρι την κατάσβεσή της, αφού υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί σε κατοικίες της περιοχής.

 

Πηγή; kranosgr.com


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »