*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

ΔΙΚΑίΩΣΗ «Μ»! Οι δυο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς σε Ξάνθη - Κομοτηνή «έτρεχαν» για το... DEB!

11 Ιουνίου


-Κι όμως, εμείς τα γράφαμε και τα είχαμε προβλέψει πολύ... πριν τις Ευρωεκλογές αλλά Χαρίτσης και σύντροφοι... «πετούσαν» αετό και «έτρεχαν» για το... «Ιδιωτικό» Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο!

-Η Νέα Αριστερά πήρε στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με Ζεϊμπέκ συν έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της, πήρε  623 ψήφους και ποσοστό 1.51%!


Πλήρης δικαίωση του «Μ» με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικά στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης όπου οι μειονοτικοί βουλευτές που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησαν στη Νέα Αριστερά όπως αποδέχτηκε εκ του... αποτελέσματος, «έτρεχαν» για μειονοτικό –Τουρκικό κόμμα DEB με αποτέλεσμα το κόμμα που υποτίθεται «εκπροσωπούσαν» να πάθει πανωλεθρία στην κυριολεξία και να μην εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή! 

Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί των ψήφων που πήρε η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης ενώ πόνταρε τόσο πολύ στους δυο μειονοτικούς του βουλευτές αφού ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ στην κυριολεξία!!!



Η Νέα Αριστερά πήρε την Κυριακή των Ευρωεκλογών στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κι έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της (Στάθη Γιαννακίδη) και επίσης στέλεχός της, μόλις  623 ψήφους ποσοστό 1.51%!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Υπενθυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου 2023


-ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ 2023

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Χουσείν Ζεϊμπέκ 7.686 ψήφοι

Στάθης Γιαννακίδης 3.902 ψήφοι

Σύνολο 11.588 ψήφοι

Ευρωεκλογές 9/6/2024 – Νέα Αριστερά 623 ψήφοι.

-ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ 12.650 ψήφοι

Ευρωεκλογές 9/6/2024 – Νέα  Αριστερά 666 ψήφοι!

 

ΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Υπενθυμίζω επίσης ότι στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης πήρε συνολικά 11.274 ψήφους και ποσοστό 18.26% με υποψήφιους μειονοτικούς βουλευτές τους:

1. Μπαράν Μπουρχάν 3.922 ψήφοι

2. Ντελή Ιμπραήμ Μπερήμ 2.087 ψήφοι.

(Σύνολο 6.009 ψήφοι μόνο από τη Μειονότητα).

Ευρωεκλογές 9/6/2024 – ΠΑΣΟΚ 3.763 ευρώ, ποσοστό 9.14%

Τα σχόλια για σας.

 

Τσιγδέμ Ασάφογλου μετά τις εκλογές: «Τουρκική» η μειονότητα της Θράκης

Σημειώνεται ότι η  πρόεδρος του ΚΙΕΦ/DEB μετά την εκλογική νίκη του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) σε Ροδόπη και Ξάνθη πανηγύρισαν με... ζουρνάδες, χορούς και τραγούδια την πρωτιά του «Τουρκικού» κόμματος έξω από τα γραφεία τους στην Κομοτηνή. 

Μάλιστα δήλωση στον «Χ» και τον Διονύση Βοργιά παραχώρησε η πρόεδρος του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) Τσιγδέμ Ασάφογλου, από τα γραφεία του κόμματος στην Κομοτηνή, μετά την εκλογική επικράτηση του ΚΙΕΦ σε Ροδόπη και Ξάνθη για τις Ευρωεκλογές 2024.

Η δήλωσή της:

«Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο, όλους τους Δυτικοθρακιώτες, την “τουρκική” (sic) μειονότητα, που πήγε στις κάλπες σήμερα και έστειλε ξανά ένα δυνατό μήνυμα και στην Αθήνα αλλά και στην Ευρώπη, ότι είμαστε εδώ, έχουμε πολλά προβλήματα και θέλουμε να μας ακούσουν».

Σε αυτό το σημείο ερωτήθηκε, εάν επιμένει στον χαρακτηρισμό της μειονότητας ως «τουρκικής», παρότι η μειονότητα ορίζεται με σαφήνεια ως θρησκευτική-μουσουλμανική από τη Συνθήκη της Λωζάννης.

«Επιμένετε στον χαρακτηρισμό της μειονότητας ως “τουρκικής” παρά τη Συνθήκη της Λωζάννης;», ερωτήθηκε χαρακτηριστικά η Τσιγδέμ Ασάφογλου κι απάντησε:

«Βέβαια, σήμερα ο κάθε μειονοτικός που πήγε στην κάλπη και ψήφισε το DEB είπε: “Είμαι Τούρκος”».

*Σημείωση: Στη φωτογραφία η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Χουσεϊν Μπαλτατζή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »