*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

NTOKOYMENTO! Ο Δήμος Ξάνθης με την επίσημη εφαρμογή του, "δικαιώνει" τον Πάνο Παπαδόπουλο για τις παιδικές χαρές!!

23 Μαΐου

 



*Την αλήθεια την δικαιώνει μόνο ο χρόνος! Και ιδού η πρώτη δικαίωση από τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης, μετά την μηνυτήρια αναφορά μας στις 7  Οκτωβρίου 2023, μια μέρα πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών 2023!!! Μια απάντηση φυσικά και στους "άκαπνους" πολέμιους και συκοφάντες μας!!!

Στις 7 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11.15 ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για το θέμα της λειτουργίας της παράνομης παιδικής χαράς που «έστησε» προεκλογικά και παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, την οποία και κοινοποίησε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πλην των Εισαγγελέα Ξάνθης.

Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη μέρα (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023) ήταν η ημερομηνία της διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών 2023.

Φυσικά το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν το αποκρύψαμε, αλλά στην μηνυτήρια αναφορά μας αφού αποκαλύπταμε ότι «όλες οι Παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης λειτουργούν παράνομα, γεγονός επικίνδυνο για τα παιδάκια που παίζουν...», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ στην τότε επισήμανση του έλεγε ευθαρσώς, «Εισαγγελέας για μένα ή.... γι’ αυτούς»!

Σήμερα ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης έρχεται πλέον με επίσημη εφαρμογή και μας δικαιώνει, την ίδια ώρα μάλιστα που ο καταγγέλλων τότε το θέμα και στο Next tv πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις μας όπως και οι ίδιοι οι υπάλληλοι, όταν ξεκίνησε με εντολή και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκαταρκτική εξέταση.

Ε λοιπόν, σήμερα και ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης επίσημα έρχεται και μας επιβεβαιώνει και μάλιστα μέσα από την .... εφαρμογή του         Δήμου όπως αποκαλύπτει συμπολίτισσά μας....!

Κι όλα αυτά ενώ παράλληλα κάποιοι εκ του ασφαλούς πλέον γιατί πήραν το Δήμο Ξάνθης, έχουν το θράσος να «επιδεικνύουν» και την αχαριστία τους, ενώ αυτοί εκ του ασφαλούς τώρα, βγάζουν φωτογραφίες στα ... μπαλκόνια του δημαρχείου και προκαλούν τη νοημοσύνη μας.

Ιδού και τα ντοκουμέντα που μας δικαιώνουν πλήρως και αποτελεί και μια απάντηση στους ... "άκαπνους" και στην "παρεούλα" της αλαζονείας!

Που την εποχή που εμείς "παλεύαμε" κόντρα στην μπόχα, την παρανομία και τους όποιους "κινδύνους" ακόμη και της προσωπικής μας ασφάλειας .... αυτοί χόρευαν  ... "τσιφτετέλια"  και έπιναν "καφέδες" (!) με την παρέα του πρώην Δήμαρχου Τσέπελη! 

-Μόνο που λογάριαζαν και λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο, γιατί την ΑΛΗΘΕΙΑ την δικαιώνει πάντα ο χρόνος! Ήδη άλλωστε η έρευνα της Εισαγγελίας Ξάνθης με τις καταθέσεις και υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, αποτελεί καταπέλτη γι' αυτούς που λειτουργούσαν συνειδητά τις παιδικές χαρές ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Π. Π. 

Η ανάρτηση της συμπολίτισσας στα "Στραβά κι Ανάποδα": 

«Popi Kalpaktsidou

17/5/24 εστειλα αιτημα στην εφαρμογη του δημου για μια χαλασμενη κουνια....οριστε η απαντηση τους....αρα θα εχουμε παιδικες χαρες μεχρι να ριμαξουν γιατι δεν υπαρχει κανεις να τις επισκευασει? Ποιος ειναι αυτος που τις ανοιξε χωρις αδεια? Αρα δεν υπαρχει καμια ασφαλεια...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »