*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουνίου

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο του Πετεινού Ξάνθης. Σκοτώθηκε μια γυναίκα, 4 στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

19 Ιουνίου

*Τριπλή καραμπόλα το βράδυ της  Τρίτης, επί τόπου Πυροσβεστική και Τροχαία Ξάνθης. 

Ένα νέο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (18/06) στην Ξάνθη, στο δρόμο για το χωριό Πετεινός και σε σημείο όπου έχον σημειωθεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα τον τελευταίο καιρό λόγω των "στροφών" αλλά και των μεγάλων  ταχυτήτων και όχι μόνο. .

Συγκεκριμένα  και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν, ενώ ακολούθησε και ένα τρίτο, με τη καραμπόλα να είναι σφοδρή ενώ προκλήθηκε και φωτιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία γυναίκα έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα και άλλα 4 τραυματίστηκαν. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ προανάκριση διενεργούν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες με τις οποίες έγινε το νέο τραγικό δυστύχημα στην πόλη μας.

Δυστυχώς παρά τα όσα ακούστηκαν μετά το πρόσφατο τροχαίο την περασμένη Κυριακή το πρωί στο δρόμο των Τοξοτών με τον θάνατο των 4 νεαρών, είχαμε το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε άλλο  ένα θανατηφόρο ατύχημα στην πόλη της Ξάνθης.

 


 

 

 



 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »