*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Οι θερμοί εναγκαλισμοί του αχάριστου Μπάμπη, ο "διαμορφωτής" δυο υποψηφίων δημάρχων Ξάνθης και το "ευχαριστήριο"!

22 Μαΐου

 

*Απίστευτος πρώην Δήμαρχος Μπάμπης!!! Ο οποίος όπως μαθαίνω, ήταν ο πρώτος που έκανε θερμή....χειραψία με τον Δήμαρχο Τσέπελη όταν έφτασε με καθυστέρηση στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης για την Γενοκτονία των Ποντίων στην Πλατεία Ελευθερίας  

Ο οποίος Τσέπελης καθυστερούσε και γι' αυτό και. ...καθυστέρησε και η έναρξη!!! Και ο πλέον θερμός "εναγκαλιστής" του, ήταν ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης που θα πρέπει πλέον να λέγεται....πρώην ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Μπάμπης, διότι αν δεν ήταν ο Κοντός, Δήμαρχος δεν θα γίνονταν ούτε στον ....ΥΠΝΟ του!!! 

(σ.σ. Ειδικά εσύ Μπάμπης όταν μιλάς για τον Κοντό, θα πρέπει να πλένεις όχι μία....αλλά πολλές, τα δόντια σου!) 

........

*Μάλιστα ο "κουρασμένος Δήμαρχος Τσέπελη¨που παραπονιέται οτι τρέχει απο εκδήλωση σε εκδήλωση και λαμβάνει...βιταμίνες ενδυνάμωσης, δεν συνοδεύονταν από την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης και υποψήφια βουλευτή της  Ν.Δ. Σοφία Ψωμά που ήταν σε άλλη εκδήλωση συνοδευόμενη από την...Φένια Τσαγκάλα των 92 ψήφων και  τον Μιχάλη Αμοιρίδη!!!

...

*Πρόταση στον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη. Γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος με τον....Τσέπελη!!! Αν επανεκλεγεί μπορεί να τον κάνει και.....Πρόεδρο στο Δημοτικό συμβούλιο,  αφού ο Μπούτος  "εγκαταλείπει" τον Τσέπελη,  για να πάει  εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με Μέτιο στην Περιφέρεια!

Στηρίζοντας  την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαγναφέρη για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, καθότι ειδικά στην παρουσία φάση, είναι ο πλέον  σοβαρός και λαοπρόβλητος για υποψήφιος βουλευτής του κόμματος.

.....

*Άλλη εξαιρετική πρόταση για τον Σταύρο Καρυπίδη που ισχυρίζεται ότι έχει ήδη "κλείσει"  ... .... "διαμορφωτής κοινής γνώμης" γνώμης με δυο υποψήφιους δημάρχους Ξάνθης!!!

Να βάλει την κουνιάδα του υποψήφια  δημοτική σύμβουλο με τον Στράτο Κοντό -όπως έκανε με τον Λύρατζη - και να την αδελφή της με το ψηφοδέλτιο ... Φανουράκη-Τσέπελη!!!

Μια και ο ίδιος θα έχει 'κώλυμα" ως ....."κοινός διαμορφωτής" των δυο υποψηφίων δημάρχων!!!

.....

*Οχι όμως δυο υποψήφιους Σταύρε!!! "Τρείς"...υποψήφιους Δημάρχους! 

-Τον...Πάνο Αμβροσιάδη για το Δήμο .... Αβδήρων, γιατί τον ξεχνάς;

.....


*Και το πιο ωραίο όλων!!! Ο Σταύρος Καρυπίδης κατηγορεί τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη για....απευθείας αναθέσεις, πανικόβλητος από τη μήνυση που κατέθεσε αυτός εναντίον του!!!!

Και τα "παρακάλια" σε τρίτους δεν πιάνουν τόπο..

Ποιός....ο Σταύρος Καρυπίδης των χιλιάδων απευθείας αναθέσεων από  τον Τσέπελη τολμάει και μιλάει για τον έντμο και καθαρό Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη!!!  

Και φυσικά πέφτει το γέλιο της Αρκούδας. !!! Κοίτα ποιός μιλάει!!! Ο άνθρωπος  που υβρίζει και συκοφαντεί τον Δήμαρχο Αβδήρων, απο τότε που δεν ενέδωσε και δεν του έδωσε τη "δουλειά" στη ΔΕΥΑ Αβδήρων Χατζόπουλου!!!! 

Άρα πάμε για σαρωτική νίκη στο Δήμο Αβδήρων με  την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στις δημοτικές εκλογές 2023 και με ποσοστό πάνω απο 50% μάλιστα... Κι ας είναι το όριο 43% 

.....

*Κι εγώ που νόμιζα οτι και ο  Δήμαρχος Αβδήρων είναι άνθρωπος του Κοντού! Έχασα συνέχειες, ή φίλος και ο Τσιτιρίδης, φίλος και ο Σταύρος Καρυπίδης;;; 

Και μόνο όσοι...." διανοούνται" να θεωρούν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ΑΔΥΝΑΜΟ κρίκο είναι οι....εχθροί;;;!!!

...

*Ποιοι άλλοι ήταν στην Κυριακάτικη εκδήλωση των Ποντίων στην πλατεία  Ελευθερίας, πλην των  Μπάμπη Δημαρχόπουλου - Τσέπελη (αλλά και του  Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης) Στέλιου Μωραίτη που επέστρεψε στη Ξάνθη μετά την περιπέτειά του απο την Κατερίνη 

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη Ειρήνη Χαριτωνίδου  που πάει παντού και μάλιστα με συνεργάτες, φυσικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δόνσος οι  Σάββας Μελισσόπουλος - Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο υποψήφιος  Δήμαρχος Αβδήρων Πάνος Αμβροσιάδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Σταμάτης Σταματιάδης που ξεκίνησε καμπάνια υπέρ του Τσέπελη και πολλοί απόντες σε σχέση με την προηγούμενη εκδήλωση της 29ης Μαίου!!!

.....

*Και κοντά σε όλα αυτά.... Η κοινή εμφάνιση των "3" ( Γιώργος Χατζηθεοδώορυ, Σάββας Μελισσόπουλος, Πασχάλη  Λύρατζη) για καφέ το πρωϊ της Κυριακής στην "Κουκουβάγια" της Χαριτωνίδου με τον πρώτο μάλιστα να χαρακτηρίζει ανάξια διάψευσης και γελοία τα δημοσιεύματα του   "διαμορφωτή κοινής γνώμης" που μιλούσαν για  δήθεν....δημοτικό συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη! 

Μάλιστα δεν ξέρω αν τελικά κάλεσαν στο τραπέζι και τους δημοτικούς συμβούλους  Αριάννα Παπαϊωάνου και Ανταμπούφη!  

(σ.σ. Μάλιστα ένας εκ των παρόντων πρότεινε να του στείλουν και...ευχαριστήριο γιατί λιβανίζει τους συνδυασμούς  Τσέπελη - Στράτου και στην ουσία θεωρεί αντίπαλο "δέος" τους "5"!!! )




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »