*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Με Δήμαρχο Τσέπελη, Σοφία Ψωμά και Φένια που κατεβαίνει στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Μιχάλης Αμοιρίδης

22 Μαΐου

*Δείτε .....πολιτικό με όραμα!!!! Αλλάζει στρατόπεδα και...χαμόγελα σαν τα ....likes!!! Έβγαλε τον εαυτό του  Περιφερειακό σύμβουλο με τον Μέτιο, θα βγάλει και την....Φένια!!! Των 92 ψήφων! Σε τι χέρια βρίσκεται η Ξάνθη!!!


Φωτογραφία με "νόημα"  προσπαθώντας να στείλει το .... "δικό του" μήνυμα  σε αυτούς που "μισεί" γιατί τους θεωρεί ότι έπαιξαν ανασταλτικό ρόλο και δεν στήριξαν τον ίδιο για το Δήμο Ξάνθης, ανάρτησε ο Περιφερειακός σύμβουλος  Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης που "αποστάτησε" από τον Τοψίδη για να κάνει....καριέρα!

Στην φωτογραφία είναι ο ίδιος εν μέσω της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. και γενικής γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά και της Φένιας Τσαγκάλας  των....92 ψήφων με τις δυο υψηλές έμμισθες θέσεις από το Δήμο Ξάνθης που λέει οτι έκλεισε θέση στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου στις επόμενες Περιφερειακές  εκλογές!!!! 

Το ερώτημα βέβαια είναι πως ο  Μιχάλης Αμοιρίδης θεωρεί ότι θα εκλεγεί ο ίδιος Περιφερειακός σύμβουλος ώστε να βγάλει και την.....Φένια Τσαγκάλα;;;

Η οποία μέχρι να πάρει τις έμμισθες θέσεις από τον Τσέπελη, κατηγορούσε όπου όπου βρίσκονταν την Σοφία Ψωμά!!! Και τώρα τρέχει από πίσω της....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »