*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Θόδ. Κοκκάλας, Σωκράτης, Γαρμπούνης με Γιώργο Παπανδρέου στο Γύφτικο! Και στη Φιλαρμονική Λαυρίου ο Μάκης

30 Οκτωβρίου


*Συνάντηση «στήριξης» στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου σε ταβέρνα της Ξάνθης ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ν. Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Σωκτάτης Ξυνίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας, ο Χρήστος Γκαρμπούνης και παρέα φίλων του ΚΙΝΑΛ, με το σύνθημα του Θεόδωρου Κοκκάλα σε ανάρτησή του στο
facebook: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…»!

……


*Τρομερή επιτυχία είχε την περασμένη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου το 2 κατά σειρά
live των Ξανθιωτών τραγουδιστών Γιώργου Κουμουλίδη και Γεωργίας Ταστσόγλου με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ, στο εστιατόριο – παντοπωλείο Sary της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη!

-Ιδού και το σχόλιο του Γιώργου για το επιτυχημένο live τους, το οποίο θα συνεχιστεί την άλλη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου:

«Έγινε και το 2 στα 2 στο κεντρικότερο σημείο της πόλης... Σας ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή 5/11»

……


*Και μετά τα
live των Ξανθιωτών καλλιτεχνών στο Sarry, Κουμουλίδης, Ταστσόγλου και Κιοσσές «έκλεισαν» νέα συνεργασία για live την χειμερινή σαιζόν που διανύουμε, από αυτή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή από τις 14:00 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Στου Ονείρου μας το στέκι» στους Τοξότες του Δήμου Τοπείρου!

-Αν θέλετε να τους απολαύσετε, προγραμματίστε να κλείσετε ρεζερβέ σε ένα από τα τηλέφωνα: 6939 874931 & 6948 463793.

……


*Ως επικεφαλής με την φιλαρμονική του Δήμου Λαυρεωτικής, παρέλασε την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου στο Λαύριο ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία πρώτο - πρώτο όλο καμάρι να διευθύνει και οι υπόλοιποι να ακολουθούν!

-Εμένα πάντως η αμφίεσή του μου θύμισε… τέως βασιλιά!...

-Μάκη συγχαρητήρια!

……


*Τελικά, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει κανονικά
DJ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο Κώστας Σπυριάδης, αφού στην νέα αφίσα του Ελληνάδικου για το διήμερο (χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο) φιγουράρι και αυτός μαζί με τον συνάδελφό του Τόρη Παπαδήμα, διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τους «κουτσομπόληδες» που διέδιδαν ότι θα αποσυρθεί από τη… νύχτα για… «οικογενειακούς» λόγους!!!

……


*Την περασμένη Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ημέρα της Εθνικής Επετείου, το Ελληνάδικο
IL POSTO του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή στη Χρυσούπολη Καβάλας γιόρτασε με ένα γενέθλιο πάρτι και DJ τον τρομερό Στέλιο Δρακίδη τα 12 χρόνια λειτουργίας του με τον Παναγιώτη να σβήνει τα κεράκια της τούρτας!

-Ιδού και το μήνυμα του Χρυσουπολιώτη επιχειρηματία στο facebook ο οποίος μας αποκαλύπτει πως πριν 12 χρόνια την ίδια μέρα ακριβώς, πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το Ελληνάδικο στη Χρυσούπολη:

«Τέτοια μέρα πριν 12 χρόνια πήρα μια μεγάλη απόφαση. Μια απόφαση που λίγα χρόνια μετά άλλαξε τη διασκέδαση στην πόλη μας.

Αποφασίσαμε να κάνουμε την ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ εκεί που όλα  τα μαγαζιά έπαιζαν ξένη μουσική.

12 χρόνια μετά… Είμαστε ακόμα εδώ.

Γι’ αυτό και σήμερα ξεκινάμε ένα δυνατο απογευματινό πάρτυ μετά τις 7:00

Σας περιμένουμε όλους…».

-Χρόνια πολλά στο IL POSTO!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »