*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΙΚΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ;

01 Οκτωβρίου

ΕΝΤΟΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΚ!


Ούτε εγώ περίμενα να έχει τέτοια απήχηση στους πολίτες της Ξάνθης, η ακύρωση του διεθνούς διαγωνισμού που είχε αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης για το έργο του ταρτάν, ύψους 606.750,000 ΕΥΡΩ στο ΔΑΚ (Πρώην Ασπίδας Ξάνθης)

Που για να ακυρωθεί, σημαίνει ότι κάτι που δεν ήταν νόμιμο και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού έγινε δεκτή η προσφυγή ενώπιον της Α.Ε.Π.Π. από την ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία με την επωνυμία «ΣΠΑΡΤΑΚΟΝ Ι.Κ.Ε.» με έδρα τη Δάφνη, Αττικής, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί  ο διαγωνισμός!!!

Με αποτέλεσμα ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης να δεχτεί τη συμμόρφωση με την αριθ.1522/2021 απόφαση της Α.Ε.Π.Π (7ο ΚΛΙΜΑΚΙΟ) και την ακύρωση του διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης», καθώς και την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου.

 

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΙΚΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ;
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ;


Δεν υπάρχει πολίτης που να δηλώνει ικανοποιημένος από το έργο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη, να λέει έστω και μια καλή κουβέντα όχι για το έργο του που ήταν τελείως ανύπαρκτο, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις αρμοδιότητές του…

Το απόλυτο «τίποτα» και στο μόνο που ξεχώρισε ίσως, ήταν η τελευταία απευθείας ανάθεση των 1.488 ευρώ σε συγκεκριμένο ΜΜΕ, αδικώντας όλα τα υπόλοιπα αλλά και σχέση  του με το κοινό…!

Το ερώτημα ωστόσο των πολιτών, ακόμη και στην «δικαιολογία» κάποιων ότι «τόσο μπορούσε, τόσο πρόσφερε…», είναι ένα και απλό.

Γιατί να «ταλαιπωρήσει» τόσο πολύ τους Ξανθιώτες αναλαμβάνοντας την ευθύνη να διαδεχθεί τον Κώστα Ζαγναφέρη.. ενώ δεν μπορούσε να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος; Απλό και ξεκάθαρο το ερώτημα όλων…

(σ.σ. Τελικά δεν αποδείχτηκες Νίκο Ευφραιμίδη μόνο κατώτερος των περιστάσεων....αλλά δυστυχώς "κακός" και ως άνθρωπος, αδικώντας ακόμη και το σύνολο των ΜΜΕ, προκειμένου να "ευννοήσεις" με απευθείας αναθέσεις αυτούς που σε λιβάνιζαν....!  Με λεφτά του κράτους...)

 

ΟΦΕΙΛΕΙΣ  ΤΗΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΕΠΕΛΗ…


Χωρίς μάσκα αλλά και το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test, επιχείρησε να μπει στο Επιμελητήριο Ξάνθης και να παρακολουθήσει την εκδήλωση του ΔΕΔΑ για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης ο Δήμαρχος Τσέπελης!

Και φυσικά «έφαγε» τελικά .. «πόρτα», αφού ενώ πρέπει αυτός πρώτος να δίνει το καλύτερο παράδειγμα…

Επιχείρησε με το γνωστό του ύφος ότι «είμαι ο Δήμαρχος κι ότι θέλω κάνω…», να μπει στην εκδήλωση χωρίς μάσκα αλλά και το απαιτούμενο πιστοποιητικό!!!

Εγώ θα συγχαρώ τόσο την υπάλληλο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, όσο και τον Πυροσβέστη που ήταν στην είσοδο, διότι λειτούργησαν όπως ο Νόμος ορίζει και ισόνομα με τους άλλους πολίτες..!

-Κι αν είσαι και… Δήμαρχος, πρώτος εσύ πρέπει θα πρέπει να είσαι ο Νόμιμος..

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »